Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ten tego no...........

Dlaczego jedne kobiety miewają orgazm a inne nie?

Polecane posty

Jak mogą się aż tak różnić? Czy to różnica fizyczna czy psychiczna jest przyczyną? Jak niektóre mogą nie osiągać orgazmu nawet przy drażnieniu łechtaczki? Co w takim razie czują przy drażnieniu łechtaczki? To jest dla mnie jakiś KOSMOS!!!!!!!

Gość zależy od kochanka
czy umie do każdej podejść inywidualnie....

Gość Przy drażnieniu łechtaczki
nie ma opcji żeby kobieta nie doszła. Mój pierwwzy facet bardzo długo musiał się uczyć jak mnie pieścic żebym doszła. Drugi juz za pierwszym razem sprezentował mi super odlotowy orgazm,. Jest po prostu mistrzem w pieszczotach.

to jak wyjaśnisz, że niektóre kobiety nie potrafią nawet podczas masturbacji osiągnąć orgazmu? chyba to się nazywa kalectwo:(

Gość 567
a ja pieerwszy raz od 2 lat miałam tydzień temu orgazm łechtaczkowy :D

Gość zalamanaaaaaaaa
a ja wogole nie mialam i to zadnego, namet sie nie masturbuje bo nie sprawia mi to przyjemnosci nie jestem oziebla moj ukachany jest zajebistym kochankiem , wiec co jest ze mną? dodam ze mialam mlodo wypalaną nadżerke i czesto tam gdzie wczesniej bylo mi przyjemnie to teraz zdarza sie ze mnie tam boli, czy ja mam jeszcze jakies szanse na orgazm?? kobietki ile maksymalnie od zaczecia wspolzycia czekalyscie na te cudowne uczucie?

Gość nina***
współczuję wam braku orgazmu, masturbuje sie od 10 roku życia :O, ot dziecieca ciekawość:P, dziewictwo straciłam w wieku 20 lat , orgazm ok roku od utraty dziewictwa. pozdroo

Gość zalamanaaaaaaaa
ja dlatego odstawilam 3 tygodnie temu tabletki bo wogole nie mialam ochoty na sex moze teraz bedzie lepiej , jeszcze sie nie kochalam z chlopakiem bo on wyjechal ale wroci za 3 tygodnie wiec nien wiem jak tteraz sie zabezpieczyc gumka nie wchodzi w gre bo sie strasznie meczymy , nie wiem czy ryzykowac dla przyjemnosci bo szczerze mowiac dziecko niebyloby dla mnie tragedią, a mam juz poprostu dosc z braku satysfakcji z sexu:( :( :(

Gość orgazmmmmmmmmmmmmm
najpierw musisz ją znależć bo moze jest tak malutka, że przy podnieceniu napletek który ja oslania nie schodzi do konca. Wtedy jedna reka odsuwasz skórkę,a druga pobudzasz. Mozesz pocierac na wzdluz, w poprzek, zataczac koleczka.... ja dapie ja pazurkiem. No i pełen luz nie mozna się blokować

załamana ---> nie załamuj się ja po tabsach wogóle potrzeb nie miałam teraz odstawiłam jakieś pół roku temu i od dwóch miesięcy jest okey , ktoś tu kiedyś napisał , że chyba dlatego tabsy mają taką wysoką skuteczność bo się po nich seksu odechciewa :)

Gość no wieeec
ja też miałam takie podejście jak wy. marudziłam aż się nudno robiło że nie mam orgazmu a o pieszczeniu samej siebie to juz w ogole mowy by nie było....ale byłam w błedzie bo po prostu nie wiedziałąm jak to robić:o moj facet mnie nauczył a sam odkrył to przypadkiem. naparwde nie ma mocnych. każda kobieta dochodzi przy pieszczeniu łechtaczki.....u niektórych trwa to zwyczajnie krócej u innych dłużej ale orgazm w końcu BYC MUSI1

Gość orgazmmmmmmmmmmmmm
moja wypowiedz byla do autorki;)

Gość orgazmmmmmmmmmmmmm
mnie tez nauczył facet:D i też przypadkiem;)

Gość no wieeec
no to ja mogę jeszcze dodać od siebie że ja zataczam kółka albo tez drapie pazurem:) musisz to robić jakis czas zanim się wystarczająco pobudzisz. nawet jeśli na początku od razu nie bedziesz za wiele czuła kontynuuj bo w końcu zaczniesz czuć przyjemne mrowienie a poźniej zbliżający się powoli orgazm:) powodzenia:P