Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bajka debila

opowiem wam jaka jestem głupia!!!

Polecane posty

Gość bajka debila

jestem w 1klasie Lo.Jest to dobre liceum,ale nie przykładalam sie do nauki i teraz dostałam swiadecto,na ktore nie moge patrzec>5 dwoj,same troje,i 3czwórki na 14 ocen!!!więc postanowilam ze przepisze sie do gorszej szkkoly bede miec luzy,brak nauki,nowe towarzystwo,przyjaciolka w klasie i chłopak ktory mi sie podoba.Juz mialam składac dzis do tej szkoly papiery gdy pomyslalam sobie>>chwila,nie po to dostalam sie do dobrej szkoly by teraz pojsc do jednej z najgorszych!!!i wiecie postanowilam ze zostanę w moim LO,opamiętalam sie w pore,nie mam zamiaru pracowac w mięsnym

Gość wiem nie ma komentarzy
bo jestem tępa

Gość Ble...
..nie tępa, a zagubiona, chociaż widze, że się powoli odnajdujesz...:)

Gość bajka debila
no a w tej gorszej nie zdalabym matury,tak jestem zagubiona,ale nawet rodzice mi niechcieli pomoc w podjęciu decyzji

Gość Observatorka1982
Bardzo dobrze, ze sie opamietalas. To dopiero pierwsza klasa. Zawsze poczatki sa najtrudniejsze... Ja w pierwszej klasie tez mialam problemy, potem sytuacja sie ustabilizowala ze tak powiem. Na studiach podobnie - pierwszy rok - srednio na jeza, ale potem to juz luzik;) Pozdrawiam i zyxcze sukcesow w nauce...

Gość ale nie mog zniesc tego
ze przez swoją głupote,moglam sobie w pewnym stopniu zmniejszyc perspektywe na studia,to mnie boli:(