Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość już blondyna

szampon do włosów blond

Polecane posty

Gość już blondyna

czesc dziewczyny znacie moze jakies szampony które nadaja włosom blond taką platynową poświate lub rozjaśniaja troche? tylko nie rumiankowy bo mi z brązu rudy zrobi a blond mam tylko pasemka

Gość ja też go używam

Gość izaaaaa
a własnie skoro ju zo szamponach to jakie sa tak ogolnie najlepsze? ja uzywam fructisa ale po 2 dniach mam juz okropne włosy..

Gość kolejna blondynka
ja używałam gliss kur zjedwabiem, a teraz mi się skończył i kupiłam sobie gliss kura dla włosów blond. Myję włosy niestety codziennie, bo przetłuszczają się, mimo, że są suche z powodu farbowania.

Regenal Welli, Silver Shampoo Rossmanna, maseczka do włosów blond Avonu.

Gość hej hej
najlepszy jest timotei!!!! nie ma lepszego!! i stpsuj z odżywką!!!

Gość taaaaa po Timotei
to smalec gwarantowany, a dodatkowo przesuszone włosy taką kombinację to tylko TIMOTEI z rumiankiem zaserwować włosom potrafi:O

Gość dominisiajestem
ja lubie sunsilk do blondu i pantene tez jest ok

Gość ten link do loreala
moze byc. ale loreal ma juz unne szampony,unowoczesnione. nie nazywaja sie silver ale SHINE BLONDE. zaplacilam w niemczech ok. 8 euro. bylo taniej bo fryzjerka mi sprzedala po nizszej cenie,ale tak ogolnie kosztuja ok 10. uzywam go juz ok miesiaca. mam do tego odzywke ale nie wiem czy to od szampony czy tej odzywki przetluszczaja mi sie wlosy. a tak wwogole to mi ostatnio hormony szaleja i w wieku 29 lat dostalam tradzik. wiec moze i dlatego tez mi sie skora glowy przetluszcza. ehhhhh tam,szkoda gadac.

Gość już blondyna
kupiłam wczoraj regenal dzisiaj wypróbuje.Podobno ręce po nim są fioletowe

Gość czarna_kawa
Uważaj na paznokcie przy myciu - zachodzą na fioletowo :o I tak ode mnie - jeżeli chcesz uzyskać mocniejszy efekt platynki potrzymaj szampon na włosach dłużej tak z 5-10min ja nawet jak go używam od czasu do czasu (włosy mi się po nim plączą) to mam super efekt :)

Gość jiiiveee
i co laski??? wierzycie, że te dziadowskie szampony wam pomagają???:P:P ... ja mam naturalne jasne blond włosy i powiem szczerze że żaden szampon nie pomaga jak regenerujący Seboradin z żeńszeniem- po nim mam gładkie i jedwabiste włosy, nie są szorstkie i żółte. Aha i jest jeszcze szampon do włosów blond palmolive chyba najlepszy bo świetnie nawilża. pzdr

Gość gość
fakt że szorują :) :) :)

Gość gość
Podobno warto robić płukanki z rumianku, to prawda? kolor niby jasnieje po tym

Ja polecam fioletowy szampon ;) jest najlepszy do włosów blond i zapobiega ich zółknieciu. Fajny jest z Joanny ultra color i bardzo tani bo 7.99 zł. Pozdrawiam

Gość gość
Ja na płukanki nie miałabym czasu, w szamponach masz wyciągi z rumianku, to wystarczy. Ja myje Seboradinem do jasnych włosów , właśnie z rumiankiem i jeszcze z naftą kosmetyczną, balsam mam jeszcze i lotion z tej serii, świetnie działaja na włosy. No i moje te z nie żółkną https://seboradin.pl/pl/18-seboradin-jasne-wlosy