Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusia33

Poleccie dobrze nawilzone chusteczki do pupy!

Polecane posty

Gość lusia33

Kupilam te pampersa i nivea no i beznadzieja-malo wilgotne,kiepsko wycieraja pupe.Znacie jakies lepsze?

Gość karolajna323
bambino są lepsze i johsons baby

gumijagoda ma racje z tymi z biedrony,,, moja kolezanka kupuje je dla synka....są tanie bo chyba cos ok 6 czy 7zł a jest ich 100...bardzo ładnie pachną.....ale opakowanie nie jest plastikowe wiec zapach i nawilzenie moze sie zmniejszyc....ja proponuje kupic najpierw takie w plastikowym opakowaniu na zatrzask i potem jak zuzyjecie pudeło sobie zostawic te z biodronki tam wkładac...dla mnie ślicznie pachną....sporóbujcie !!!🌼

oczywiście wkładam je do pudełka ,po pampersowych, a kosztują niecałe 5zł i jest standartowo 72szt

moje dzieciatko odrzuciło : pampers bambino johnson ale toleruje nivea - które stosujemy bardzo rzadko gdyz na codzien waciki wieksze bella i ciepła woda

Gość EmigrantkaWl
a ja kupuje w Lidlu Cien

A ja kupuje dzidziuś za 5 zł/72 sztuki.Są świetnie nawilżone.Kupiłam raz DADA i były wszystkie suche-trefne czy co?

Ja kupuje rossmannowe 2 x 80 po 9,49 zł ( jak jest promocja to i taniej) . Są dwa rodzaje, jedne są większe i lepiej nawilżone( babydream sensitive).

Gość Dagusia23
zdecydowanie" dzidzius" nie drogie i dobre

Polecam babydream. Nie są za mokre ani też za suche. Super wchłaniają wszystkie nieczystości. Mają dobre zamknięcie. Produkt dostępny jest na CoZaCena – www.cozacena.pl w niskiej cenie. Polecam bardzo gorąco. Zachęcam do korzystania z porównywarki cenowej CoZaCena.