Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewaaaaaa

Brak okresu w siedmiodniwej przerwie przy stosowaniu jeanine??

Polecane posty

Gość ewaaaaaa

Bardzo się denerwuje nie z powodu ze moge byc w ciazy bo to nie wchodzi w gre tylko dlatego ze nie wystapil u mniE okres w tej 7dniowej przerwie :(miał ktos tak i czy to sie nie powtórzy ,zaznaczam ze dopiero zaczelam te tabletki, czesniej bralam yasmin.PORADZCIE

Gość blizzar
to normalne

Gość ewaaaaaa
Jak to normalne własnie nienormalne???:(

Gość alisssa
OGLADALAM PROGRAM PRZEDWCZORAJ O TYCH TABLETKACH I TO NORMALNE.TO SA TABLETKI NOWER GENERACJI I TAK WLASNIE DZIALAJA. POZA TYM MOJA SIOSTRA TEZ TAK MIALA I CHODZILA WYSTRASZONA ALE NIEPOTRZEBNIE.

Gość ewaaaaa
Alisso a czy ciagle tak ma twoja siostra czy tez tylko przy pierwszym opakowaniu?odpowiedz jak mozesz bo ja nie czuje sie dobrze z tym ze nie mam okresu.

Gość blizzar
inne jem tabletki, ale właśnie drugi raz mi sie zdarzyło, że krwawienie nie wystapiło. Za pierwszym razem odstawiłam tabsy na miesiąc, ale teraz nie zamierzam. Mam normalny ból brzucha, piersi mi zmalały, tak, jak przy okresie, nie ma sie czym martwić

Gość alisssa
tak przy pierwszym opakowaniu.naprawde nie maz sieu czym matwic

Gość ona wystraszona
własnie mam dokładnie ten sam porblem.!!!!!!! Rok temu nie wystapił u mnie okres w tej 7 -dniowej przerwie zrobilam 6 testów ciazowych wszystkie wykazały ze nie jestem w ciazy. Teraz mam znow to samo , nie martwilam sie ale byłam u ginekologa i on powiedział ze mam powioakszona macice jednak ciazy nie widzi. Prezepisał mi nastepne opakowanie tabletek. Za: powiekszona macica , przyjmowanie srodkow przeciwbolowych (ketanol) rownoczesnie z antykoncepcyjnymi z powodu choroby. Przeciw: Raz juz tak miałam , regularne stosowanie tabletek antykoncepyjnych, dwa testy wykazały brak ciazy Nie wiem co o tym myslec :( Dlaczego mozna miec powiekszona macice:( ???

Gość ona wystraszona
Aha i ja biore inne tabletki nie to co ty ewa Kto jeszcze tak miał??????????????

Gość nie wiem co abc
mam to samo co ty !!!

Gość babicum
a czy przy braniu pierwszego opakowanie jasmin też może nie wystąpić pierwse plamienie?

Gość ewaaaaa
Ja jak brała,m yasmin to normalnie mialam okres z przerwie 7 dniowej i to dosc mocny a jak przeszlam na jeanine to nie mam i bardzo mnei to denerwuje bo uwazam ze jese to niezdrowe kiedy organizm sie nie oczyszcza:(dzis zaczelam brac drugie opakowanie choć okres sie nie pojawil ,zobacze jak to bedzie teraz jak znowu sie nie pojawi id4e do lekarza.