Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Falcon

Ona i on - pomocy !!!

Polecane posty

Gość Falcon

Mam dziewczynę - jestem z nią 6 miesięcy, ona ciągle powtarza mi o zasadach i o tym, że powinienem postępować w kodeksie prawa. Wiem, że spotykała się z facetem, który ma dziewczynę. Jak mam ją przekonać, że ona też łamie zasady i postępuje źle.

porozmawiaj z nią otwarcie o tym co cię boli, ale wazne nie stawiaj jej zarzutów i nie mów co ona źle robi. Powiedz co ty pragniesz i jak ty widzisz ten związek. Wiesz każdy człowiek ma to w sobie ,że jak się go atakuję to się broni, często nie przebierając w srodkach i pada wiele niepotrzebnych stwierdzeń. Nie wolno mówić \" BO TY to....\" i mieć pretensję . Zacznij - MY......

To co robila nalezy do przeszlosci. Liczy sie TERAZ i to co WY robicie za swoim zwiazkiem.

a co to jakas prawniczka jest ze masz poostepować wg kodeksu prawa ? :D niwe lubie talicvh strażników moralności , ktorzy sami o sobie to zapominają :O

Gość Falcon
Ona bardzo często mnie krytykuje, że robię coś źle, że właże w dupę dla dyrektora. A ja wcale tego tak nie odbieram. Jak jej to wytłumaczyć ?

Gość Ble...
Niektórzy prawnicy to karierowicze, a znajomość prawa chetnie wykorzystują by je omijać! Moze to ten sam model?! :P