Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość promo90909

co jest uczciwsze - czy jeśli facet...

Polecane posty

Gość promo90909

co jest uczciwszym postepowaniem ze strony faceta: całkowite zerwanie kontaktu bez słowa czy spotykanie się nadal z dziewczyną? dodam, ze chodzi o kogoś, komu ta dziewczyna nie przypadła do gustu

100 razy uczciwsze jest zerwanie kontaktu. No ale to moje zdanie, a meżczyźni to kręty bez żadnych uczuć!

Gość promo90909
mozliwe, ze takie rozwazania maja jedynie teoretyczną wartość a facet to i tak świnia

Gość promo90909
a czy nie jest tak, ze facet kiedy slyszy prośbę o to, zebysmy zostali przyjaciółmi widzi, ze tu sobie nie uzyje? poprosilam kogoś o to, nie bedąc pewna czy faktycznie nic do niego nie czuję - i koles od razu się wymiksowal niechcący wyszło mi to na dobre

Gość to po co mowilasze tylko
przyjazn?

Gość wala co do bodzia się podwala
a dlaczego bez słowa ? jak dla mnie to oba rozwiazania są do dupy. Jak się laska nie podoba , to owszem , zerwać , ale na pewno nie "bez słowa" , bo jakieś słowo chyba jej sie należy , czy jak?

Gość promo90909
czy ktoś się jeszcze wypowie? :)

Gość renko*
renko czemu uważasz, ze uczciwsze jest zerwanie kontaktu?

Gość uczciwsze tez uwazam
tak jak renka

Bo nie wolno bawić się uczuciami drugiej strony. Przeszłam przez coś takiego sama, stąd wiem. Wolałabym wiedzieć od razu niż robić sobie bzdurne nadzieje. To było poniżające!!!!! Oczywiście, nie powinno się znikać \"bez słowa\", ale to chyba dla myślących i czujących ludzi jasne.

Gość promo90909
moj zniknął bez słowa..a gdy g spotkalam po miesiącu w busie w srodku dnia powiedzial z glupim usmiechem, ze "jst zapracowany" ..pewnie i nie mogł odpowiedziec na 5maili, jaka ja glupia jestem..myślałam, zezle wyslałam, bo nie mam opcji zapisz w wyslanych czlowiek zalatany i nie patrzy, ze przeciez wrocilby komuniakt, ze "nie ma takiego adresu" :( kretynka ze mnie

Gość teraz nie ma co plakac
tylko trzeba zając się zyciem obecnmy powodzenia:)

no tak, ale moze koles liczy jeszcze np. na sex, nie? albo byl sex i liczy, ze jak bedzie milczal to jeszcze mu się trafi ale nie odpowiadanie na maile jest chamskie

nie na maile, bo to zalezy od tresci maila, na maile ogolne odp w mig, na uczuciowe hmm nie dziwie sie:) woli czynic, niz pisac:) jak u atorki było nie wiem. A chodizlo mi oto, ze jak juz wie, ze z nia nie chce byc to powinien jej to rzec, czyli taka odpowiedz na jej postawe nie mail, na postawe: to jak razem czy?:)

Gość noob
tenka moze to nieprawdopodobnie zabrzmi ale tylko kobiety mogą tak sie bawic uczuciami faceta. faceci są prości jak budowa cepa, i jezeli oni chcą "przyjaźnic" sie z byłą, albo jakaś panną, która ich nie pociąga ale on ją tak, to własnie dokładnie to mają na mysli !! przyjaźń, a to ze kobieta zaczyna sie łudzic, szukac podtekstów, drugiego dna to tylko jej sprawa :O dla swojego dobra kobieta niech zrezygnuje ze spotkan i przyjazni az do momentu kiedy całe uczucie do faceta jej przejdzie, bo on jak mówi kolezanka to to dokładnie ma na tej myśli ! a nie ze chce ją jakos dręczyć czy cos, to tylko kobieta jest do tego zdolna :O

Gość noob
renka* miało byc na początku

wypowiadam się, poniewaz mialam podobną sytuację: przespalam się z facetem - po paru miesiącach znajomosci - nie bylma pewna co do niego czuję (Ja nie bylma pewna)przy czym mialam duzo spraw do uporzadjowania w swoim zyciu on o tym wiedzial, ale jego wytrzymalosc chyba się skonczyla... poprosilam go o poradę w jakiejś sprawie, nie odpowiedzial na kilka maili uznalam,z e chcial sobie - jak to mowią niektórzy - pociupciać nie wiem, moze ja nie umiem faceta bawić - wiem, ze niektórzy lubią jak im dziewczyna poświęca uwage, zagaduje, żartuje..ja jestem na to zbyt konkretna

Gość nie odpowiada
to niech spada

Gość facet...
zerwac kontakt? oczywiscie! jezeli facet poznal cie sam to raczej tylko dlatego, ze sie mu podobalas wiec on mial na mysli w dalszej perspektywie zwiazek. Jesli poznaliscie sie przez kogos to oczywiscie nie mozna tak postepowac. Ja mialem przypadek, ze poznalem dziewczyne sam, niestety za dlugo sie z nia cyrtolilem, przez ten czas polubilismy siebie a ja niepotrzebnie probowalem na sile i teraz po prostu nie moge od tak skonczyc znajomosci bo znamy sie juz pare miesiecy i sie po prostu lubimy. Teraz z kazda nastepna tak bede robil jak cos nie pojdzie to zrywam kontakt, bo kolezanek to ja nigdy nie mialem i nie bede mial.

Gość do faceta
ile masz lat facet?

Gość facet...
hej, jak sie myle w mysleniu to mnie oswiec jak powinno byc, bo wiesz ja moge sie mylic

Gość ja też ***
mylisz sie skad wiesz ze ona cie lubi? jak tyle czasu to napewno nie lubi, to duzo wiecej:)

Gość do faceta
Najpierw napisz czego próbowałes na siłę i dlaczego nei możesz skończyć tej znajomości. Pytanie o wiek było z ciekawości :)

Gość ja też ***
Ona cie kocha, a on na siel mowil nie nie ona nie kocha, lubi mnie oj wariatuncie kobieta wie co pisze i mowi

Gość do faceta
Ja też*** możesz napisać dokładnie o co ci chodzi ? bo straszny bełkot ci wyszedł :)

Gość facet...
kocha? to dlaczego powiedziala, ze zostanmy kumplami? a jak napisalem do niej smsa to nie odpowiedziala i pewnie nadal twierdzi, ze chcialem sie z nia spotkac na sile, a mam 28 lat, niepotrzebnie sie zauroczylem i dlatego tak mysle, a nie inaczej zerwac kontakt i tyle, ale jakos nie moge a to ja tylko utwierdza w przekonaniu, ze nie chce jej dac spokoju.

Gość eloo........