Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maneater

DZIŚ MÓJ ULUBIONY SERIAL...

Polecane posty

Gość pomylilas forumy
:O

Gość szy szy szy
Take it back, take it back... Everybody look at me, me I walk in the door you start screaming Come on everybody whatchu here for? Move your body around like a nympho Everybody get your necks to crack around All you crazy people come on jump around I want to see you all on your knees you either want to be with me, or be me Maneater, make you work hard Make you spend hard Make you want all, of her love She's a maneater make you buy cars make you cut cords make you fall, fall in love Maneater, make you work hard Make you spend hard Make you want all, all of her love She's a maneater make you buy cars make you cut cords Wish you never ever met her at all And when she walks she walks with passion when she talks, she talks like she can handle it when she asks for something she means it even if you never ever ever seen it everybody get your necks to crack around all you crazy people come and jump around you doing anything to keep her by your side because, she said she love you, love you long time Maneater, make you work hard Make you spend hard Make you want all, of her love She's a maneater make you buy cars make you cut cords make you fall, fall in love Maneater, make you work hard Make you spend hard Make you want all, all of her love She's a maneater make you buy cars make you cut cords Wish you never ever met her at all Maneater, make you work hard Make you spend hard Make you want all, of her love She's a maneater make you buy cars make you cut cords make you fall, fall in love Maneater, make you work hard Make you spend hard Make you want all, all of her love She's a maneater make you buy cars make you cut cords Wish you never ever met her at all never ever met her at all you wish you never ever met her at all you wish you never ever met her at all you wish you never ever met her at all you wish you never ever met her at all you wish you never ever met her at all

Nie no, \"Sześć stóp pod ziemią\" to jest MÓJ ulubiony serial :)

Nie oddam Ci go tak łatwo :) Ale możesz sobie oglądać, nie mam nic na przeciwko. O której dzisiaj? O 0.00? :)

Gość klaida
Umowa stoi :) Nate i tak mi się nie podoba, bez urazy...

To byłam ja, tylko jakieś \"k\" mi się przyplątało przed nickiem :o

No w ich przypadku to chyba ja bym im nie przypadła do gustu... :)

Nie no, nie mam takich skłonności. A poza tym moje serce jest już zajęte, niestety. Ale Tobie życzę powodzenia, bo na pewno jesteś ładniejsza od Brendy. Od niej każdy jest ładniejszy!

Tak, Claire jest piękna, zgadzam się. Ma niesamowitą urodę. A tak na serio, pierwszy raz słyszę, żeby ktoś oprócz mnie lubił ten serial :) Moja przyjaciółka powiedziała nawet, że trzeba być nienormalnym, żeby coś takiego oglądać :) Ale ona widziała akurat ten odcinek, w którym krew im wybiła zlewem, więc chyba trzeba jej wybaczyć :D

no więc możemy sobie podać rękę..ten serial jest mi bardzo bliski z wielu powodów..najwazniejszy z nich jest taki: wszystko jest tam strasznie pojechane - zupełnie tak jak w moim życiu, chyba żaden serialowy reżyser nie potrafił pokazać w tak idealny sposób wątpliwości, jakie może mieć człowiek odnośnie swojej egzystencji..

Zgadzam się, a poza tym ta niesamowita galeria osobowości. Przecież tam nikt nie jest tak do końca normalny. Każdy jest jakoś zawirowany emocjonalnie, pogubiony, a jednocześnie niezwykle wyrazisty.

heh, otóż to..ilu bohaterów, tyle przypadków do zdiagnozowania, i to właśnie jest najfajniejsze..jeszcze raz miłego wieczoru :)