Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasem tak mam

STERCZĄCE SUTKI pod BLUZKĄ

Polecane posty

Gość gość
Ślicznie wyglądają sterczace sutki.

Gość gość
w pracy, w biurze czy sklepie to raczej niestosowne. Ale w swobodnych i niezobowiązujących okazjach jest super. Moja pani zawsze się tego wstydziła i unikała jak mogła, ja ją namawiałem, ale rzadko się udawało. Przełom nastąpił na urlopie. Powroty z plaży, tam toples był zupełnie naturalny, a po chodzeniu z cyckami na wierzchu znikły opory przed przejściem do hotelu tylko w cieniutkim topie. Pracowałem nad tym, żeby po drodze zahaczyć jeszcze tu i tam. W końcu wyluzowała, polubiła wrażenie jakie wywołują jej piersi kołyszące się swobodnie i zaznaczające się od czasu do czasu suteczki.

Gość gość
nie ma zadnych bez?:)

Gość gość
Bez sutków?

Gość gość
Pojechałem z żoną do centrum handlowego bo miała kupić bluzkę na wesele znajomych.Dała się namówić na bluzkę z dużym dekoltem takim do pępka więc nie było mowy by miała pod nią stanik.W przymierzalni stwierdziła że jest super fajna ale nie wie czy będzie umiała chodzić by za dużo nie pokazać.Zaproponowałem by została w tej bluzce i poszliśmy jeszcze do innych sklepów.Sutki pięknie się odznaczały a przy mierzeniu szpilek nawet nie zwracała uwagi że piersi są widoczne jakby była topless.

Gość gość
Jestem jednym z tych facetów co się gapią. Mam taką obserwację, że jakieś 5-7 lat temu dużo dziewczyn chodziło (latem) bez stanika pod bluzką, ale ostatnimi laty to się zdarza rzadziej.

Gość gość
bo zmanipulowano te dziewczyny:) i wmówiono im ze stanik jest niezbędny,a firmy robią straszna kasę na tym

Gość gość
No ba... taka sama manipulacja jak z rzekomą koniecznością depilacji na zero, a kiedy już wszystkie się wydepilowały - żeby obejrzały swoje wargi sromowe i koniecznie poddały się operacji ich zmniejszania :O

Gość ja tam lubię wielkie sutki
miałem kiedyś pannę która miała małe, lekko zwisłe piersi z wielkimi sutkami. Kombinacja pozornie tragiczna. A ona jeszcze często bez stanika chodziła. Ale zdzira z niej była pierwszorzędna i do dziś ją miło wspominam. Cipkę też miała specyficzną, bo spory motyl plus duża łechtaczka, ale rżnęła się jak złoto. Plus momenty takie jak np. gdy raz była u niej koleżanka jak się ze mną umówiła i po poznaniu koleżanki, oglądaniu zdjęć i dłuższej rozmowie padł tekst z jej ust: "no dobra, to teraz ty mi liżesz cipkę, a Marlena (koleżanka) weźmie Ci do buzi, a potem się zamienimy". I rzeczywiście się zamieniły :classic_cool: Chyba zaraz do niej zadzwonię i odnowię kontakt :D

Gość monied
biustonosz teraz nosi się też do ozdoby a z goleniem to też jest podobnie wię nie krytykujcie

Gość gość
no te co muszą to powinny nosić:) jak maja obwisłe do pasa:( ale nie ma nic ładniejszego niż bujające się swobodnie piersi pod bluzka:) i stręczące sutki oczywiście:)

Gość gość
Z goleniem jest tak że na tym forum ogromna ilość facetów pisze o tym że wolą owłosione cipki, a dziewczyny się nie zgadzają bo zrobiono im wodę z mózgu. Wiadomo, to jest potężny rynek: maszynki do depilacji, kosmetyki, gabinety depilacji laserowej :)

Gość gość
ale zawsze możesz sobie wybrać:) ogolona lub nie:) ale ogolona estetyczniej wygląda:)

Gość gość
sam masz wodę w mózgu chciałbyś sexi bieliznę mini spódniczkę i wysstające z pod niej włochy

Gość gość
a idz ty w diały z twoimi włochami

Gość gość
nie zbaczać z tematu ! tu o cyckach mowa:)

Gość gość
wiem ze są takie co nie noszą:) nie ma was?:)

Gość monied
czasem nie noszę

Gość gość
Mallinka82:) i co zawsze nie nosisz/:)?

Gość gość
monied czasem nie noszę x czyli w jakich sytuacjach nie nosisz?

Gość gość
Jakiś czas temu szłam z mężem do restauracji na obiad i miałam białą bluzkę na gołe ciało a na wierzch żakiet.Podczas jedzenia zdjęłam żakiet zapominając że jestem bez stanika.Mąż zamiast coś powiedzieć zrobił mi zdjęcie komórką i przesłał mi jak poszłam do toalety.

Gość gość
tez tak miewam i nawet stanik tego nie jest w stanie zakamuflowac.. trudno.

Mnie niesamowicie podniecają sterczące sutki. Gdy widzę, jak pod bluzeczką pięknie się odznaczają, mimo że mam już ponad 40-kę od razu mam wzwód i ogromną ochotę, aby zacząć je dotykać, pięścią, lizać... Uważam, że to jest o wiele bardziej podniecające, niż nagość... Chętnie Porozmawiaj o tym na priv.

Gość gość
Ja mam w czasie owulacji niesamowicie sterczące i twarde. Nawet dobry stanik nie jest w stanie tego ukryć. Wszyscy faceci gapią się jakoś dziwnie. Wy myślicie że jestem aż tak podniecona? Czy po prostu tak działa mechanizm owulacji?

Gość gość
Zacznij brac tabletki antykoncepcyjne to nie bedziesz miala owulacji i po problemie

Gość gość R
sterczące sutki ,to jest bardzo ładne ,pobudza wyobraźnie ,i kobiety wcale nie powinniście się tym przejmować ,nic a nic.facet ma oczy to się patrzy i tyle jego,to że zauważył to jego zaleta,jako zdrowego samca,a nie zaraz się gapi.

Gość gość
Jakiś czas temu szłam z mężem do restauracji na obiad i miałam białą bluzkę na gołe ciało a na wierzch żakiet.Podczas jedzenia zdjęłam żakiet zapominając że jestem bez stanika.Mąż zamiast coś powiedzieć zrobił mi zdjęcie komórką i przesłał mi jak poszłam do toalety. Wcale się nie dziwie że nie powiedział ani słowa,musiały być wyjątkowo sliczne

Lubie chodzic bez stanika, ze sterczacymi sutkami i nie krepuje mnie, gdy mezczyzni na mnie patrza. nagiepiersi@interia.pl