Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak to jest...

Jak to jest mieć piękną cerę?

Polecane posty

Gość a mialo byc tak pieknie
ALES nie!

przycmiewa ale nei tak bardzo, ja czesto widze dziewczyny ktore sa ladne choc maja pryszcze. moze chodzi o to jak sie z nim czujesz, jesli baardzo sie go wstydzisz i chcesz ukryc to on jak na zlosc jest bardzo widoczny

Gość ales
co nie? ja go niestety mam....;( i moja niska samoocena... już tyle walcze z tym świnstwem.... nie potrafie uwierzyc w siebie. To zmarnowalo mi spora częśc życia.. jestem pod kontrolą dermatologow, ale oni chyba wolą brac tylko kasę...;/ ponoc jestem bardzo ladna. Ponoć, bo nie potrafię w to uwierzyć, ani zobaczyć w lustrze... zwlaszcza, że takie mendy jak monika mają ladne i normalne twarze...

jestes ladna bo trazik to tylko powloka a pod spodem jestes ty twoje ladne usta oczy rzesy, a pomysl sobie ze pryszcze to takie urocze piegi:P PINDO MONIKKO nie badz taka pewna siebie, moze wcale nei jestes taka ladna. Najczesciej te co sie uwazaja za ladne sa brzydkie, a mwoia takzeby same siebei pocieszyc

Gość lolpop
glupia ta monika jakaś.... heh, nie łam się ales:)

Gość ktos mily
up

Gość grenlanDia
fajnie mieć, ale czasem jest ciezko... ja mam taka niestety rzadko...:( trzymajcie sie.

ale oc fajnie miec?:P

Gość grenlanDia
gdybys czytala - wiedzialabys o co chodzi. O twarz.

przeciez czytam, gdyby nei czytala to bym sie nei wypowiadala:|

Gość dotty
Witam :) Mam nadzieję, że mi pomożecie wybrać jakiś krem, bo już sama nie wiem co mam kupić :O Szukam kremu do cery trądzikowej (przede wszystkim chodzi mi o zaskórniki), ale także do cery naczynkowej i w ogóle dość wrażliwej :( Bradzo ważne, żeby nie zapychał porów (liczy się nie tylko informacja na opakowaniu, ale także Wasze odczucia). I czy któraś z Was pozbyła się zaskórników? :( Pozdrawiam :)

Gość Ola_25
Ja też cierpię z powodu okropnej, tłustej, trądzikowej cery z roszerzonymi porami:( Stosowałam już prawie wszystko i czasem pomagało, ale tylko przez jakis czas (albo przez czas, kiedy to stosowałąm, jak np. antybiotyki czy hormony). Tez na ulicy nie widzę takichd ziewczyn jak ja. Wszytskie mają piękną, gładką cerę,a ja taką miałam 15 lat temu:(

Gość awinion
ja też tak niestety mam - nie wiem od czego , przeciez całe życie nie będę brać antybiotyków!! mam 24 lata i full pryszczy na twarzy. o dziwo, dekolt i plecy gładkie i ładne, ale twarz szpetna jak u Qwasimodo..

Gość dotty
No właśnie, mówi się, że jakieś 80% młodych ludzi ma trądzik... To gdzie oni są?? No chyba, że większość się chowa :( Ja też dookoła widzę dziewczyny z pięknymi cerami (zresztą chłopaków też ;) )

Gość Ola_25
awinion a ja mam jeszcze na dekolcie i to jakies takie dziwne,bo sa w postaci wystajacych grudek,ale bez czubka z ropa i trzeba sie niezle nameczyc,zeby cos z nich wycisnac, a to cos jest biale i mocno zbite. Masakra:( Juz mam blizny przez to wyciskanie, ale nie moge patrzec na te grudki:/

Gość ales
ja uzywam kremu Iwostin. Troche pomaga... a, i jeszcze serie Avene`... jest niestety dośc droga, ale woda termalna ładnie zmniejsza przebarwienia i uspokaja cerę. Podklad też mam z Avene` ze sporym filtrem ochronnym i tez łagodzi i leczy.... Eh, musimy byc silne... Chciałabym kiedyś tak iśc pewnym krokiem, przeglądac się w wystawach sklepowych czy lustrach w sklepie i nie poczuć się tak beznadziejnie...

Gość saffi
dziewczyny może spróbujcie spirytusu nagietkowego - jest delikatny i fantastycznie działa na skórę

Gość łozaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja, dzieki Bogu mam ladna cere. nie mam pryszczy...niekiedy na nosie pojawi mi sie jakis wagier (tak to sie odmienia?)... ...ale dziewczyny!! nie martwcie sie!! przeciez napewno macie 1000000 innych, pewnie nawet wazniejszych w zyciu zalet..wyglad nie jest rzecza najistotniejsza...pamietajcie! uroda minie, a dusza zostanie na zawsze.

Ja w sumie to cerę mam w miarę dobrą, czasami pojawiają się wypryski...(trądzik łagodny, bardzo łagodny) nic nie stosuje, łazienka zajmuje mi około 5 minut, tylko czasami stosuję puder na te wredne przebarwienia i to tyle... w sumie to niby fajnie, ale nie zawsze tak bywa...

Gość Lilina
Jestem tak cholernie wściekła na monikę, że nie mogę się opanować żeby nie napisaćjej czegoś naprawdę okropnego, no dobra wydaje mi się że jesteś głupią pustą lalą z którą chłopaki umawiają się tylko dlatego że ma śliczniutką bużkę i jest łatwa( no już mi lepiej) ciao monisiu

Gość Inezka do moniki
Ty monniko głupia jesteś i tyle a wogóle to szkoda słów jesteś taka podła i samolubna że che mi się na ciebie żygać. A teraz sobie myślisz pewnie jak to przeczytasz że "no biedne dzieci mają wielkie pryszcze na twarzy i mi zazdroszczą" a to nie prawda bo nikt by tobie nie zazdrościł nie ma czego a ja też choć nie wiem czy ty mówisz prawde nigdy nie miałam i nie mam żadnych krost na twarzy i mam ładną cerę ale nie jestem taką cholerną żałosną lalunią i lafiryndą żeby tak mówić na innych takie okropne rzecz. A jeszcze ci powiem kilka słów prawdy że owiele bardziej chciałabym mieć takie przyjaciółki nawet z największymi krostami niż taką latawicę jak ty.Jesteś nic nie warta skoro masz czelność używać takich podłych słów w stosunku do innych ludzi którzy są o wiele więcej warci niż ty i swoim podłym zachowaniem daleko nie zajedziesz bo każdy się od ciebie odwróci.

Gość madzialkaaAA6
ja takze mam dobra cere ale tez wg mnie troche jej do idealnej....:( nie mam tradziku ani zadnych przebarwien, wygladam slicznie kiedy nie jest gotraco, nie musze sie w tedy malowac choc w upal teztego nie robie bo jest jeszcze gorzej. gdy mi bardzo goraco moje policzki sa rumiane....nie loubie tego .... i chyba nie ma na to zadnego leku

Gość opopopo
uupp

Ja wychodzę z założenia, że staram się wyglądac dobrze, ale nieskazitelny wygląd 24 godziny na dobę nie jest moim celem. Akceptuję to, że czasem mam czerwone uszy czy świeci mi się nos i zauważyłam, że innym to tez jakoś specjalnie nie przeszkadza.

Gość rower
a jak to mieć włosy na twarzy i reszcie ciała? można zapomnieć nie tylko o chlapaniu się w morzu, ale wogóle o wyjsciu na plaże.

Gość ladna cerka
ja nie mam problemu z ceraz..moj maz zawsze mi powtarza ze jak sie budze wygladam tak samo jak przed pojsciem spac...nie uzywam nigdy podkladow nawet nie potrzebuje sie malowac..wstaje rano i przemywam woda twarz...nie mam zadnych wypryskow ..jednynym problermem w te upaly to to ze czasem blyszczy mi sie cera ale mam na to sposob krem garniera matujacy....

Gość dop powyzszej
i co sie glupia chwalisz?to sie ciesz!a nie dobijaj iinnych

Gość Elfri
ponawiam temat, pisałyśmy o tym jak to jestmieć piękną cerę latem w upały, a teraz zimą w mrozy (no nie wiem)

Gość Pocieszycielka
To ja Was pociesze laski. Mialam zawsze normalna skore na buzi, a od kilku lat mam zrujnowana cere przez niespotylkana odmiane alergii, polega to na tym ze na skorze buzi mam czerwone okregi, czerwone plamy, wszystkie wzory swiata w kolorze czerwonym-sinym, na calej powierzchni buzi. Pochlania to ok tony pudru, korektora, podkladu, a po nalozeniu pudru te okregi nadal sie odznaczaja. Zajebiscie!

Gość xD
Właśnie :/ jak nie macie problemu z cerą to sie cieszcie!! to po co wy tu w ogóle piszecie:/??