Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olllla

czy ma ktos podklad la roche posay unifiancelub ten z vichy?

Polecane posty

Gość olllla

ja obecnie mam revlon coloorstay, ale mam go juz mniej niz pol buteleczki i musze stwierdzic ze na poczatku byl swietny !!! ale teraz zauwazylam ze na mojej cerze wogole sie nie trzyma i wyglada okropnie :( moja kolezanka powiedziala ze moze to pzrez to ze skora sie przyzwyczaila do niego... a moze macie dziewczyny podklad la roche posay unifiance ten kamuflujacy lub ten z vichy tez podobno bardzo dobze kryje chcialabym kupic jakis dobrze kryjacy przebarwienia ale nie wiem ktory bylby lepszy , bo colorstay napewno juz kupie :(

Gość niwejka
kamuflujący nie bardzo, wydaje mi sie ze bedzie za gesty, ja uzywam korygujący z unifiance, ktory tez jest dosyc gesty, ale na pewno mniej niz kamuflujący, ale swietnie kryje przebarwienia, z ktorymi tez niestety sie borykam;) polecam ten podkład)

Gość newwewe
la rocha i kamuflujący i korygujący jest zajebisty. Zalezy czy chcesz pokrywac nim całą twarz (wtedy ten rzadki kup), a jak tylko niektóre miejsca to ten gęsty w słoiczku.

Gość olllla
chcialabym pokryc cala twarz od razu, ale zeby nie bylo tzw. maski... wiec czym sie rozni ten kamuflujacy od korygujacego tylko konsystencja?

Polecam dermablend vichy. Można stosowac na całą twarz (ale ten w tubce bo ten w słoiczku zakryje wszystko ale maska gwarantowana)