Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sofka7

czy znacie MEBLE oggi?

Polecane posty

Gość a ja niestety mam
sypialnię z IKEI garderobe z IKEI ale meble łazienkowe, kuchnia i salon u stolarza na zamówienie, prosty minimalistyczny styl skopiowany z włoskiego katalogu :-) sofę z polskiej firmy IKER

Gość DAFNIS
cos nie coś wiem o reklamie szeptanej na forach internetowych.Swietnie mi do tego pasujesz.Tyle szczegółow -nowa firma, dobra jakośc, oryginalne wzornictwo..za dużo tych szczegółów no i oczywiście achów i ochów....uważajcie..

Gość sofka7
bydgoskie meble tez maja niektore fajne meble, ale jakies takie "grzeczne", na po 30tce :)

Gość sofka7
a ile dalas za ta sofe z iker'a? o ile mozna wiedziec? maja tam jedna taka fajna, zaoblona. jak Ci sie sprawuje na co dzien? wygodna jest? nie mam czasu lazic za duzo po sklepach niestety, chyba ze castorama :(

Gość ok ale myślisz ze ile
osob przed trzydziestką stac na regał za 2tyś? ja myslę, ze raczej wybiorą ten IKEI za 400zł...

Gość sofka7
a u stolarza to mnie pewnie nie stac : (

Gość awangardowe
serio poczytaj ten topik o błędach w urządzaniu domu - może być bardzo pomocny:)

Gość sofka7
dobra, sama sobie poradze -wszystkim zyczliwym -DZIEKI WIELKIE i buziaki****

Gość dałam 6tyś mam model Q-Big
Baaaaaaaardzo wygodna, ale trzeba miec duży salon bo ma dosyc spore wymiary, a Ty pewnie mówisz o modelu KIWI, on tez jest b. ładny, ale niezbyt wygodny

Gość ja poszłam do studia kuchni
to było BRW i jakaś inna firma ,pokazałm jaką kuchnie chce , a oni mi powiedzieli, ze za taką kuchnię to ok 40tys razem ze sprzętem AGD, a stolarz zrobił mi identyczną i kosztowała mnie 24tyś (już ze sprzętem)

Gość sofka7
no -kiwi, nazwa tez fajna :) a jednak niektorym sie dobrze powodzi i nie chca mnie zjesc :) ale szczerze mowiac to chcialabym sie zmiescic w polowie tej kwoty.. niektorzy maja w domu tanie meble i wszystko laduja w "wypasiona fure" zeby wszyscy widzieli czym jezdza... znam takich ktorym na jedzenie brakuje ale autko musi byc stuningowane.. ja tam woje autobusem jezdzic i miec ladnie w domku : )

Gość sofka7
a moze jakies zdjecia ? plisss : ) jestem spragniona ladnych wnetrz "z zycia" a nioe tabloidow :)

Gość awangardowe
bo jesteś kobietą:) to faceci w pierwszym rzedzie myślą o autach:)

Gość ja kupowałam niedawno tą
sofe i chyba mam jeszcze cennik jak chcesz to mogę sprawdzic ile ta kiwi kosztuje :-)

Gość sofka7
zaraz wracam :)

Gość sofka7
ok sprawdz jak mozesz :) dzieki

no niestety muszę Cię zmartwic, ale ceny wyglądaja tak: sofa 3-osobowa: materiał od 5.5oo do 6.7oo skóra 8.6oo sofa 2-osobowa: materiał od 5.1oo do 6.2oo skóra 8.ooo fotel: materiał od 3.2oo do 3.9oo skóra 5.1oo stolik: 2.ooo półka: 5oo

Gość sofka7
ojej, to moge sobie fotel zamiast sofy wstawic :) to kuchnie z BLAC RED WHITE takie drogie sa? myslalam ze to tanie meble? moja mama ma szafe stamtad i bylooa taniutka

bo BRW ma różne serie, a jak chodzi o kuchnie to duzo zalezy od tego czy jest to okleina sztuczna czy naturalna, ja chciałam z naturalnej i dlatego tak drogo

Gość sofka7
dzieki za ceny ale to jeszcze nie czas :) a te meble od stolarza w jaki sposob wykonczone sa ? malowane na jakis kolor czy drewniane?

Gość sofka7
aha czyli masz w naturalnej okleinie.. jaki kolor? mi sie orzech podoba w kuchni, taki cieplutki kolor

Gość sofka7
oj ja widzialam niedawno wcale nie wielka kuch nie niemie\cka z plyty laminowanej(wiorowej??) i kosztowala 35 tysiecy !!! chyba za firme sie tam placilo

mam kuchnię otwarta na salon więc fronty szafek kuchennych i meble w salonie są zrobione tą sama okleiną naturalną wenge (taki czekoladowy brąz)

Gość sofka7
fajnie masz ze ten caly bajzel juz za Toba : )

Gość sofka7
momentami mam juz dosc, zreszta ja to wszystko sie skonczy to nie wiem czy mi starczy na cokolwiek, budzet juz mocna nadwatlony :(

Gość sofka7
jaki masz kolor scian do tego wenge?

generalnie to teraz jest tak, ze chyba tylko do stylu rystykalnego robi się meble z litego drewna, a cała reszta to płyta MDF i ta płyte pokrywa się różnymi okleinami: naturalnymi albo sztucznymi, albo tez maluje się na intensywne kolory i lakieruje na wysoki połysk. Niestety naturalne okleiny sa do 6 razy droższe od sztucznych

Gość sofka7
u mnie niestety nie da sie polaczyc salonu z kuchnia..

Gość sofka7
ciekawe ile w takim razie kosztowalaby Twoja kuchnia z litego drewna : )) chyba tyle co moje mieszkanko

ściany kremowe i wnęki pomarańczowe. ogólnie to całe wnętrze mam zrobione w trzech kolorach :wenge, beż i ceglasty przygaszony pomarańcz, z tym , ze pomarańczowe są: sofa, wnetrza wnęk, elementy zastawy stołowej i elementy dekoracyjne