Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sofka7

czy znacie MEBLE oggi?

Polecane posty

Gość sofka7
a jakich firm sprzet do kuchni polecacie? mi sie siemens podoba

Gość ja kupowałam niedawno tą
wole nawet nie mysleć ile kosztuja meble z litego wenge... wystarczy mi, ze na parkiet wydałam fortune :-)

Gość sofka7
wow, ladnie musisz miec w domku, ciesze sie : ) a meble ktore "reklamuje" na pierwszj stronie (oggi) podobaja Ci sie, wprawdzie to na pewno nizsza polka niz iker ale... co sadzisz bo nikomu oprocz mnie sie nie podobaja tutaj raczej : (

Gość sofka7
ojej ale pisze nie po polsku :( powyzesjto bylo pytanie -co sadzisz? chodzi mi glownie o regaly miyo ze szklanymi frontami malowanymi w kwiaty, wlasnie w kolorze wenge z bezowymi (bialymi) wzorkami : )

meble mi się bardzo podobają :-) a ja wcale nie mam drogo urządzonego mieszkania, tak jak pisałam wcześniej: sypialnia z IKEI, garderoba też, szafki w łazience identyczne jak KOŁO, ale za KOŁO musiałabym dac 4.ooo, a stolarz zrobiła to samo za 1.4oo :-) zaszalałam właściwie tylko z parkietem i tą sofą :-)

Gość sofka7
ojej musze niestety uciekac.. wpadnijacie wieczorkiem to pogadamy pliss : ) dzieki baaaaaardzio i papapapapapapaaaaaaaaaaaa

ten regał , o którym mówisz jest bardzo ładny tylko musisz pamietać, ze jeśli go wybierzesz to on będzie grał główna role w salonie i cała reszta musi byc już stonowana, bo najgorsze co można w minimalistycznym wnętrzu zrobic to przesadzic i wsadzić do jednego pokoju kilka "ostrych" rzeczy :-)

Gość sofka7
napisz jeszcze tyklo ile kosztuje m2 parkietu wenge?

Gość sofka7
wiem,wiem :) nie mozna przesadzic

to zalezy od wielkości klepki, ale mniej więcej od 2oo do 35ozł za m2 (przynajmniej tak było rok temu teraz ceny mogły podskoczyc w górę )

Gość sofka7
a wlasnie.. Ty masz parkiet wenge i do tego meble wenge? nie "zlewa" sie?

nie nie zlewa się, wszyscy znajomi ,a widziało to tez kilku projektantów wnętrz mówią ,ze wygląda super. bo parkiet jest bardzo zróżnicowany(każna klepka jest inna) , a wenge prostosłoiste raczej spokojne dlatego się nie zlewa :-)

bo oklein wenge jest trzy: prostosłoista, najbardziej popularna pasiak (trochę jak ciemnoczekoladowe zebrano) i flader (widac słoje)

Gość sofka7
dziekuje jestes kochana . teraz juz naprawde musze uciekac... badz wieczorem: ) papap

Gość sofka7
i jak?? jestescie? : ))

Gość pyra
Cześć Sofka 7. Widziałam te meble oggi na targach meblowych w Poznaniu. Na żywo są jeszcze fajniejsze niż na zdjęciach, sofy wbrew pozorom niesamowicie wygodne i oryginalne dywany. Ogólnie ich stoisko wyróżniało się z tłumu. Czekam na jakiś sklep w Poznaniu i w przyszłym roku planuję urządzić się właśnie w ten sposób. I cieszę się że nie wszystkim się to podoba bo cenię sobie oryginalność. Serdecznie pozdrawiam -paaaaaaaa

Cenisz sobie orginalnosc i styl? A widzialas meble boconceptu? Wiem,ze troche odbiegam od tematu oggi, ale jak bedziesz miala wolna chwile, zajzyj na ich stronie jest katalog:)