Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swimmer

Kobiety prosze o opinie..

Polecane posty

Gość Wood
Dla mnie facet powinien mieć to coś w sobie nie musi być piękny...Powinien mieć łądnie dłonie,piękne oczy i pachnące ciałko...

Dla mnie facet powinien mieć ładne, wysportowane, lekko opalone ciało, łysą klatę i owłosione nogi. Poza tym powinien dbać o czystość, zdrowie ząbków i ubiór. :) 🌼

Gość nutt
bicepsy - rzecz gustu. jak dla mnie optymalnie i maksymalnie umiesniony facet to Russel Crowe w 'Gladiatorze' albo Brad Pitt w 'Troi'. Mariusz Pudzianowski zdecydowanie odpada

Gość Wood
A fuj,ogolone nogi?! Facet to facet! powinno sie czuć ,ze sie leży koło mężczyzny,a nie koło jakiegoś wydepilowanego lalusia!

Gość Kocham facetów...
którzy mają owłosiony tors...

Gość nutt
powinien tez uzywac kremu do twarzy. niektorzy maja bardzo delikatna skore, ktora po goleniu bardzo wysycha i luszczy sie albo jest szorstka

Gość nutt
nie mam zdjec pod reka ale moje typy wpisane sa powyzej. dolacze jeszcze Johnego Deepa i Oliviera Martineza (film 'Niewierna' - polecam)

Gość swimmer
lat 21. właśnie, dlaczego co do depilacji u kobiet faceci są jednomyślni a kobiety już nie ? życie nam komplikujecie

Gość nutt
do amantki - brwi krzaki to przesada, ale ja widzialam ostatnio wieksza przesade - chlopak o ciemnej karnacji, piekne czarne (!) oczy i brwi wydepilowane jak u Angeliny - dlugie i waskie. Troche jednoznacznie mi sie skojarzyl. Nie mozna przesadzac

Gość nutt
swimmer ja jestem prawie w twoim wieku - no moze ciut starsza. uwazam ze powinienes spytac swojej dziewczyny co jej sie podoba a co nie. jak widzisz opinie o gladkich i owlosionych sa rozne - rzecz gustu. wszystkim babkom nie dogodzisz. choc pod uwagami o higienie podpisuje sie obiema rekami

Gość nutt
ja lubie tylko gladkie klaty. co do reszty to facet musi miec cos z 'faceta'. nie musi golic nog czy tez pach - wystarczy ze jest czysty i ladnie pachnie

Gość nutt
typowo 'meski' to jest dla mnie Clint Eastwood. mimo ze jest juz dziadkiem to dalej ma to 'cos' nie sadzicie? jego nastepca wydaje sie Hugh Jackman z 'X-mena' nie uwazacie ze sa podobni???