Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolina_007

czy podczas brania luteiny50 można zajść w ciąże?

Polecane posty

gin kazała mi ją brać od 16 dnia cyklu przez 10 dni rano i wieczorem, czytałam o luteinie, to progesteron - nawet gin powiedziała że okres bedzie na czas, a ja tu mam juz 2 dni poslizgu, boję robić sobie kolejny test jesli to nierealne - po co płacz po jednej kesce, mam świadomość, kiedy dni płodne i wogóle, ale różnie to się dzieje, pozatym pragnę zaznaczyć, że o dziecku w tym cyklu nie myslałam intesywnie więc nic z \"urojeniem\" to niema wspólnego, niema mowy zeby to było przyczyną opóźnień albo dziecko pod seduchem albo coś ze mną poważnego - proszę o opinie, wizyte mam 6 lipca, ale juz teraz chciałabym wiedziec co o tym myslicie, jestescie bardziej doswiadczone z góry dziękuję, za jakikolwiek odzew

Gość fsdjfklsldf
Luteina nie jest środkiem antykoncepcyjnym wiec wydaje mi sie ze mogłąś ale jak test pokazuje inaczej. Luteina nie jest srodkim antykoncepcyjnym więc skad pomysł ze nie mogłąś zajsc w ciążę?

miałam monitoring cyklu i wyszlo mi, że pęcherzyki Graffa są za małe, dlatego luteina, żeby wszystko rozbudzić, dlatego moje pytanie, ale to juz nieaktualne ... dziękuję