Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mniszka

Która z Was nie przejmuje się brakiem krwawienia w 7-dniowej przerwie?

Polecane posty

Gość mniszka

Zdarzyło mi sie tak po raz drugi w ciągu roku, dosłownie nic, ani kropelki.

Gość zagubiona wsrod testow
Ja tez to mam , myslalam ze jestem w ciazy, ale to chyba niemozliwe. Ile bierzesz te tabletki, ja Jeanine od 1,5 roku i to mi sie zdarza 1 raz. A jak ty mialas? potem sie pojawil czy dopiero w nast miesiacu?

Moja sytuacja wyglada podobnie: Przez dwa lata z 3 przerwami bralam Cilest. Nie bylo zadnych problemow, tzn. krwawienie pojawialo sie w czasie 7 dniowej przerwy i trwalo 5, max. 6 dni. Teraz, po rocznej przerwie znowu zaczelam brac Cilest. Zgodnie z zaleceniami w czasie 1 dnia krwawienia rozpoczelam opakowanie. Jednak mija juz 9ty dzien, a ja dalej mam krwawienia: przez 5 dni ciagle, jak okres, a teraz wyglada to tak, ze gdzies do poludnia mysle, ze juz krwawienie sie skonczylo, jednak po poludniu niemila niespodzianka, bo pojawia sie \"przyplyw\". Nigdy nie mialam tego typu problemu, ani zadnych innych na tle ginekologicznym. Wybieram sie do lekarza, ale najpierw chcialam sie skonsultowac tutaj. Nigdy z Cilestem nie mialam problemow: libido w porzadku, waga ciala ta sama, nastroj ok. Czy przyczyna przedluzajacego sie krwawienia moze byc ta roczna przerwa i wczesniejsze 3?

Gość mniszka
przyjmuje tabsy od 3 lat. Gdy po raz pierwszy krwawienie nie pojawiło sie lekarz zalecił przerwac antykoncepcje na miesiąc, uzywałam tylko prezerwatyw, póxniej pojawił sie normalny okres. Teraz znowu to samo, miałam objawy jak przed okresem, ale i one ustały, nie krwawiłam, jutro pora zacząć nowe opakowanie.

Gość mniszka
tzn. okres pojawił sie po miesiącu. Teraz nie chce mi sie bawić w dodatkowe zabezpieczenia, zacznę opakowanie, ale za 2-3 dni zrobie na wszelki wypadek test. Dodam jeszcze, ze zawsze miałam bardzo skąpe okresy, ostatnio najwyżej 1,5 dnia

Gość zagubiona wsrod testow
ja tez mialam skape. Teraz nie wezme nowego opakowania, zobaczymy. Testy na ciaze z apteki mi wyszly negatywne ale test z krwi pozytywny wiec nie wiem co myslec.

Gość asdfghjkl
ja mam tez juz taka sytuacje 2 raz:((((((( Zrobilam 3 testy i wyszły negatywne nie powinnam sie przejmowac ale lekarz powiedział ze nie jeste m w ciazy lecz stwierdził powiekszona macice .... zapewniał ze w ciazynie ejstem.... wiec co mi jest????????????

Gość mniszka
z powiekszona macicą to bym sie zastanawiała... nie wiem Zrobiłam test, wynik jest negatywny, więc zaczęłam nowe opakowanie, w końcu biorę tabsy regularnie jak w zegarku, zadnych innych leków, żadnych biegunek itd. Jak je biorę mam większa ochote na seks, czuję sie pewnie.