Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała__*********

Przykładowe odpowiedzi?

Polecane posty

Gość mała__*********

witam Czy znacie moze jakąś stronke z przykładowymi odpowiedziami na [ytania na rozmowie kwalifikacyjnej?

o co wlasciwie chodzi? chcesz nauczyc sie recytowac czyjs zyciorys?

Gość mała__*********
hehe nie tylko poczytać przykładowe pytania i odpowiedzi ;)

Gość mała__*********
NIKT NIE WIE?

ysy - Ty myslisz, ze na rozmowie kwalifikacyjnej pytaja tylko o życiorys? Zdarzaja się takie pytania, że szok :D.

Gość zuuuza
Zalezy na czym polega ta rozmowa kwalifikacyjna?. Ja też szykowałam sie do takiej przy przyjęciu na studia magisterskie. Myślałam że będą coś takiego dlaczego wybrałam ten kierunek, czy lubię tą pracę i takie tam........... A oni przewałkowali z materiału z licencjatu że hej.Dla mnie to był raczej egzamin , choć nazywało się to rozmową kwalifikacyjną. Proponuję podpytać się tych co maja coś takiego za soba. Pozdrawiam

Gość MAAAMMMMM
Ja mam takie przykładowe pytania: 1.Co pan/i wie o naszej firmie? 2.Dlaczego wybrał/a akurat naszą firmę? 3.Jaka jest pozycja naszej firmy na rynku? 4.Czy ma pan/i pytania związane ze stanowiskiem o której pan/i się ubiega? 5.Dlaczego pan/i chce zmenić prace? 6.Co należało do pana/i obowiązków w poprzedniej pracy? 7.Co uważa pan/i za swój najwięskzy sukces zawodowy? 8.Jakie jest pan/i wyobrażenie na tym stanowisku? 9.Jakie są pana/i oczekiwania finansowe? 10.Pan/i dyspozycyjność? 11.Jakie są pana/i słabe i mocne strony

Gość MAAAMMMMM
12.Woli pan/i pracowac z osobami w zespole czy indywidulanie? 13.Z jakimi osobami pracuje się pan/i najlepiej? 14.Jakie cechy powinien mieć pana/i szef? 15.Dlaczego pan/i uważa,że powinniśmy zatrudnić akurat panią/ana 16.Jak pan/i reaguje na stres? 17.Co może pan/i powiedzieć o sobie? 18.Co jest dla pana/i sprawa prioretytową w życiu? 19.Jakie są pana/i plany zawodowe? 20.W jaki sposób zamierza się pan/i dalej rozwijac zawodowo?? 21.Czy wyrazi pan/i sprzeciw,jeżeli nie zgodzi się pan/i ze zdaniem przełożonego?

Gość pytanko dodatkowe
Jak często pani/pan sra w ciagu dnia?