Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tarczyca.....

KTO MIAL TAK JAK JA?????????????????????????????????

Polecane posty

Gość tarczyca.....

Mam pytanie Jestem w 13 tygodniu ciazy i dzisiaj odebralam wynik TSH i jest zly ponizej normy:-( Czy ktos tez tak mial? nie zaszkodzilo dziecku? i czym to leczylyscie Strasznie sie boje o dzidziusia i jego rozwoj W poniedzialek mam wizyte u endokrynologa ale do tego czasu ciezko mi bedzie wytrzymac chcialabym juz cos wiedziec najlepiej od kogos kto przez to przeszedl bo wiadomosci z internrtu moga zalamac

Z tego co pamiętam- Ty masz nadczynnosc. Ja mam niedoczynosc, na która biorę leki i która jest cały czas pod kontrolą endo. Myslę, że z nadczynością będzie podobnie. U mnie mała rozwija się dobrze, rośnie prawidłowo i już się nie moge doczekac Jej przyjscia na świat. Na pewno u Ciebie też wszystko będzie w porządku. :)

Gość tarczyca.....
Wszyscy mi mowia ze bedzie dobrze a ja i tak bardzo sie boje Tak dlugo marzylam o tym dziecku ze chyba nie znioslabym gdyby cos bylo nie tak Dziekuje ze mnie podnioslas na duchu Zycze zdrowka

O to mi własnie chodziło. :) Na pewno będzie dobrze. :) Daj znac w poniedziałek jak będziesz po wizycie u endo. :)

Gość tarczyca.....
Napewno sie odezwe pa pa