Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 T1980

Kasia Cichopek w Urodzie.

Polecane posty

Go艣膰 T1980

艢liczna i przemi艂a dziewczyna. I NORMALNA.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 kA艢kato ty
???????? reklamujesz si臋?: poza tym w Urodzie mam Much臋 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 T1980
Napisa艂am o numerze lipcowym, z艂o艣liwa bestio :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mo偶e gdyby
by艂a o 10kg chudsza mia膮艂 duzo mniejszy ty艂ek i by艂a z 10cm wy偶sza cos by z tego by艂o a tak :/ nic specjalnego

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jesli chodzi o taki typ urody
to znacznie bardziej wol臋 Karolin臋 Gruszk臋 jest wy偶sza, smuklejsza, ma ladniejsza sylwetk臋 a Cichopokowna jest mila, ale juz mi sie calkowicie przejadla, za duzo jej troche no i bedzie sie brzydko starzec, juz ma lekkie zmarchy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fajny ten wywiad

Udost臋pnij ten post

A mnie si臋 bardzo podoba ...... ma kobiece kszta艂ty, niesamowicie d艂ugie rz臋sy i super jest jej w wyprostowanych w艂osach ...... A to, 偶e jest jej wsz臋dzie pe艂no...... wykorzystuje swoje 5 minut najlepiej jak mo偶e i dobrze .......

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 fanka Kasi
Ja z kolei uwielbiam j膮 w kr臋conych i nie rozumiem, dlaczego jej tak cz臋sto prostuj膮. To nie jej styl, nie m贸wi膮c ju偶 o tym, jak to prostowanie szkodzi w艂osom.

Udost臋pnij ten post

A ja uwa偶am, 偶e Kasia jest bardzo sympatyczn膮 osob膮, normaln膮, nie wywy偶szaj膮c膮 si臋. A to, 偶e nie wygl膮da jak patyk jest jej du偶ym atutem ;) I kurcze, ludzie przestancie w ko艅cu ub贸stwia膰 tak te wszystkie szczup艂e, bo potem tylko dziewczyny nabawiaj膮 si臋 anoreksji i bulimii, wa偶ne jest to co kto ma w 艣rodku, a nie to, 偶e ma wi臋ksz膮 pup臋.

Udost臋pnij ten post

Kasia ma masywne nogi i st膮d stwierdzenie, 偶e wa偶y 10 kg za du偶o. Poa tym je艣li kto艣 ogl膮da M jak mi艂o艣膰 na pewno zauwa偶y艂, 偶e Kasia w jeansach wygl膮da bardzo szczup艂o. Jej po prostu nie pasuj膮 kr贸tkie sukienki. Brzuch, ramiona, biodra wszystko to ma szczup艂e. Twarz moim zdaniem ma 艣liczn膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do 艂e rety
Zdradz skad pochodzi tekst stopki, ladny :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 he he he
mi tam ona zwisa

Udost臋pnij ten post

Uwazam, ze ona ma buzie jak porcelanowa lalka. Troche kiczowata uroda. Ale ja jestem dziewczyna, co mi sie tam wypowiadac. Niektorym facetom na pewno sie podoba.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 upupupuup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kupi艂am przeczyta艂am
te偶 j膮 lubi臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iko
serialowa gwiazdeczka ,mo偶e poma偶y膰 tylko o prawdziwej karierze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iko 偶eby艣 si臋 nie zdziwi艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 taka 艣winka
troszke pucowata i te偶 do ma艂pki podobna . Jak uczesana jest w kucyka g艂adko do ty艂u to wyglada jakby miala cale zaro艣ni臋te czo艂o:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Os贸bkaa
Kasia jest bardzo 艂adna...:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 RtL7 1910
cichopek to nic specjalnego jak nie jest "zrobiona" przez wizazystow i maijazystki wyglada jak pospolita dzio艂cha. Czesto ja widuje na basenie SGGW w Wawie no i ma celulit:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hanka ma艅ka
nawet szczuple maja celulit

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 chuda biedaczka
ale psipke powinna golic a nie taka zarosnieta i w wdodatku na pudliu mozna j膮 by艂o zobaczyc jaka to ona"chuda" kluska.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eeeeeeee tam
wyglada jak pekinczyk, taki maly tlusty pekinczyk uhahany

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 witchowa_kinga
bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zapa艂eczka
Ja wam powiem tyle 偶e piszecie na ni膮 te bzdury bo jest 艂adna, 艣liczna , super babka i jej zazdro艣cicie wg mnie to jest najfajniejsza znana osoba w Polsce koniec kropka!!! ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mi艂a dziewczyna
i tyle bo jest wiele 艂adniejszych np karolina gruszka jest super,cichopek moze i ma za duzy ty艂ek bo taka ma budow臋 i kiedys pewnie bedzie gruba ale jest mi艂a i stad takie halooo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zapa艂eczka
No Hakiel to jest przes艂odzony lalu艣 ale ona jest suuuuper i po prostu ma tak膮 budow臋 a jak j膮 przyr贸wnujecie do takich 偶e ma ty艂ek gruby to sp贸jrzcie na Liszowsk膮 te偶 ta艅czy艂a w Ta艅cu z Gwiazdami i to jest dopiero babka przy ko艣ci ale te偶 nie mo偶na powiedzie膰 偶e jest gruba no i super ta艅czy艂a ;P

Udost臋pnij ten post

Ja osobi艣cie jej nie lubi臋, ale uwa偶am, 偶e ma 艂adn膮 figur臋... Gdyby mia艂a wygl膮d anorektyczki, to pewnie by nie mia艂a tyle uroku... Jej figura i charakterek pasuj膮 do siebie... A nie lubi臋 jej, bo mam jej do艣膰. Wsz臋dzie jej pe艂no: w gazetach, telewizji... wsz臋dzie... rozumiem ze ma swoje 5 min ale za bardzo si臋 lansuje... Jest przecie偶 tylko gwiazdk膮 jednej roli i Ta艅ca i gwiazdami... Nied艂ugo zacznie mi wyskakiwa膰 z lod贸wki...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zytunia
to kwestia gustu ona ju偶 i tak du偶o schud艂a , przeciez kiedy艣 w mjm wygl膮da艂a jak pulpecik to zupe艂nie nie m贸j typ , ja lubi臋 osoby eteryczne - i nie chodzi mi wcale o wychudzon膮 sylwetk臋 , po ptostu jak膮艣 lekko艣膰 i ulotnos膰, delikatne rysy, co艣 jak ta marzena z mjm albo cho膰by marta mostowiak , a kaska to dla mnie taki swojski, prza艣ny kloc

Udost臋pnij ten post