Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czarna_Róża*

Podnieca mnie mój ginekolog!!!

Polecane posty

Gość Czarna_Róża*

Jest bardzo przystojny, ma ok 35 lat i do tgo bardzo delikatny i subtleny podczas badania. Ostatnio jak mnie badal to sie troche podjaralam i widzialam ze chyba on to zauwazyl bo mial sluz na rekawiczce. Nie naleze do osob wstydliwych ale troche sie zawstydzilam. Nie chce zeby myslal ze jestem napalonym zboczuchem. Mialyscie kiedys podobne sytuacje?????????

Gość w tę stronę to ok

Gość Czarna_Róża*
hmm.... nikt nie doswiadczyl pozadania do gina ? :P facet takj bada ze zawsze podczas badania mysle sobie ze musi byc rewelacyjny w w te klocki poniewaz zna kobiece erogene punkty :D do tego taki przystojny i te delikate dlonie :D

no ja ci niestety nie pomoge:Oale zawsze mozesz mu zaproponowac seks i wtedy sie dowiesz czy warto czy lepiej zmienic lekarza:P

Gość podnietka
dawaj namiary - sprawdzimy :P

Gość Czarna_Róża*
Czemu chore?? Moj gin jst bardzo przystojny, ma mnostwo mlodych pacjentek ciekawe czy wszystkie tez maja takie doznania jak ja :P ale pomijac wszystko nie jestem zboczona a on jest bardzo dobrym lekarzem, pyta o wszystko i zanim cos wypisze robi szczeglowe badania :P (bardzo przyjemne )

Gość podnietka
to dawaj go mówię...nie badz sobek :P

Gość Czarna_Róża*
podnietka a skad jestes???? jesli z mego woj to badz pewna ze podam i nie bedziesz zalowac :P

powtarzam raz jeszcze - miewasz chore doznania. Idz do psychoanalityka - to co przezywasz u gin nie jest normalne.

Gość Czarna_Róża*
Pietruszka a gdyby Twoj gin byl bardzo przystojny i do tego badal w taki sposob delikatny tobys nie czula sie tam inaczej jak podczas zwyklego badania?????

Gość Czarna_Róża*
mm masz racje chyba musze sobie znaleźc jakiegos zaspokajacza :P

chodzilam do bardzo przystojnego gin - i nie czulam absolutnie niczego poza badaniem. On sam nie robil na mnie wrazenia - dla mnie byl LEKARZEM . Widocznie ten facet ci sie podoba. Umow sie z nim.

albo . wybierz sie do innego przystojnego gin - jezeli bedziesz miala podobne doznania - szukaj obojetnie jakiego zaspokajacza, bo to oznacza , ze jestes w ogromnej potrzebie.

Gość Czarna_Róża*
oj jestem w ogromnej i to bardzo . 8 m-ce bez faceta :( rozstlaam sie po 4ch latach, ale nie chce zmieniac na innego bo ten jest bardzo dobry, i trudno sie bylo do niego dostac, zreszta kolezanka mi go polecila, prowadzil jej ciaze i tez jest nim zachwycona :P)

Gość ja czegos takiego
nie mialam bo moj gin ma moze z 70 lat :O