Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość starania

Planowanie płci - badanie

Polecane posty

Gość starania

Drodzy forumowicze Pierwszą tabelę Planowania Płci stworzyliśmy w 2002 roku, teraz chcemy ją udoskonalić. Jeżeli znajdziecie dosłownie kilkanaście sekund wypełnijcie ją www.plec.starania.pl Jeżeli chcecie dostać wyniki wpiszcie swój e-mail. Jeżeli nie macie dziecka a chcecie zobaczyć wyniki wpiszcie liczbę dzieci 0. Poprzednia tabela planowania płci na stronie www.plec.starania.pl/inter_plec.php Dzięki Wielkie P.S. Jak ktoś ma problemy z wpisaniem danych może tu zostawić dane :)

Mi się n ie zgodziło. Z tabeli wyszło, że córkę mam mieć w 27%, czyli znacznie więsze szanse były na syna. Jest córcia. I dobrze.

Gość yedana
a mi się zgadza :) syn w 80% i jest syn :) teraz chcę córk

Gość proponuje poprawic
proponuje troche poprawic te tabelke. Jak jak urodzilam dziecko mialam 25 lat i z tabelki mialam dylemat czy zaznaczyc przedzial do 25 czy od 25... taki szczegol a istotny, bo w jednym mi sie zgadza a w drugim nie.

kobitki kochane, gdzie wam wyszedł wynik? Wypełniłam i napisali mi, że wyniki prześlą mailem 1 października ! Coś chyba źle wypełniam :(

Gość emmaja
bo to kolejne badanie wyniki masz tu www.plec.starania.pl/inter_plec.php u nas się zgadza

Gość martko
a ankieta jest na www.plec.starania.pl

Gość okeja
a ja chcę chłopca to jak mamy wybrać moje urodziny 1983-07-01 męża 1981-09-04

Gość karolia
kurcze nie kumam w tym - > http://www.plec.starania.pl/inter_plec.php te rozowe, niebieskie i czarne kolorki to co ? np. z e4 wstyczniu mam 48 % (bo na rozowo pisze) szans na dziewczynke, w kwietniu 57 % szans na chłopca (bo niebieskie) a w lutym jest 50 % czarne czyli pol na pol ??

Tabelka pokazuje prawdopodobieństwo urodzenia chłopca czyli jak masz np 40% i jest to kolor różowy to szanse na chłopca są 40% a na dziewczynkę 60%, a jak jest kolor niebieska i np. 83% to szanse na chłopca są 83% a na dziewczynkę 17%

Gość karolia
to teraz chłopczyk ma różowy kolor a dziewczynka niebieski ? czyli tak, powiedzmy: we wrzesniu mam rózwe 27 % więc, 27 % szans na urodzenie chłopca a 73 % na urodzenie dziewczynki tak ?

Gość karolia
oki, czyli pomyliło Ci sie w swoim poscie: "czyli jak masz np 40% i jest to kolor różowy to szanse na chłopca są 40% a na dziewczynkę 60%, (...) ?

Gość karolia
i jeszcze jedno (wiem, że jestem upierdliwa), mozna zaplanowac plec blizniakow ?

Gość karolia
heh, chciałabym chłopca i dziewczynke :D tak za jednym zamachem ;)

że się tak podepne, więc jezeli ja mam we wrzesniu rózowe 27 % to znaczy, że mam wieksze (73 %) szanse na chłopca, tak ?

Gość karolia
szkoda ;) pozyjemy zobaczymy moze samo "jakos" przyjdzie ;) jak nie to zaplanujemy najpierw chłopca a za rok postaramy sie o dziewczynke ;D 🖐️

następna będzie prostsza w wyglądzie, tam gdzie cyfry różowe większa szansa na dziewczynke, a gdzie niebieskie na chłopca. Liczba oznacza wielkość szans czyli jeżeli mamy 98% to oznacza, że 98% poczęć w tym czasie zakończy się urodzeniem chłopca, a jak mamy 63% tzn tylko 63% poczęć to będzie chłopiec. Chodzi o to, żeby wybrać miesiąc najlepszy dla siebie

Gość meandrak
no to u nas się zgadza teraz chcemy dziewczynkę, ale widzę, że musimy poczekać ze staraniami :(

Gość mirakla3
A mi nie chce wejść data urodzin co źle robię/