Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolciaaaaaaa

jak często zdarza się że się nie dostaje okresu w 7dniowej przerwie???

Polecane posty

Gość karolciaaaaaaa

Gość lithos
drugi raz juz tak mam, ale nie pod rząd, tylko rok temu i teraz niedawno. Lekarz mówi, ze to wynik zaniku błony sluzowej na skutek długotrwałego przyjmowania hormonów i po prostu nie ma z czego krwawić

Gość karolciaaaaaaa
a jak ja jestem przy piatym opakowaniu? i w sumie nie przyjmowałam hormonów aż tak długo.....czy to mozliwe że nie dostanę plamienia z odstawienia...np. z nerwów tak jak przy zwykłej miesiączce...mimo że chociaż biorę tabletki zawsze mam dośc obfity okres?

Gość lithos
mozliwe

Gość karolciaaaaaaa
a czy mogę wierzyć w taki zbieg okoliczności ze akurat w tym miesiącu trochę szalałam z tabletkami i boje się ze jestm w ciąży i akurat w tym miesiącu nie dostanę okresu??:P

Gość lithos
zrób test na wszelki wypadek

Gość karolciaaaaaaa
raz wzięłam extasy a zaraz po jakiejs godzinie tabletkę. tyle że kochałam się poxniej z chłopakiem po kolejnych 5 tabletkach które juz brałam normalnie i regularnie. w czaie 7dniowej przerwy raz popiłam tabletke kieliszkiem słabego wina i paliłam marihuanę i kochałam się poźniej z chłopakiem(w czasie okresu) tylke że on nie skończył we mnie.

Gość karolciaaaaaaa
trochę głupie schizy przyznaję ale jednak obawa jest.....nie mam żadnych objawów ciązy. bola mnie piersi ale od kiedy biorę tabletki to to jest standard:o

ja zjadlam pierwsze opakowanie tabletek (mialam 2 lata przerwy) dzisiaj 5 dzien bez tabletek i zero okresu.. troche sie martwie. Kochalam sie bez zabezpieczenia z moim chlopakiem na drugi dzien po skonczonym opakowaniu. Mozliwe ze zaszlam w ciaze? bardzo prosze o dop, pytam powaznie, to dla mnie bardzo wazne.

dzieki bardzo, czekam jeszcze do jutra i pojde po test... :( Czesto kochalismy sie bez zabezpieczenia jak nie bralam tabletek (nie do konca) i bylo ok. A teraz po pierwszym opakowaniu do konca... Oj glupota nie zna granic...

Gość karolciaaaaaaa
niby się nie martwię....mam koleżanki które bardziej sobie igrały z tabletkami...myślę że musiałabym zrobic o wiele więcej by osłabić działanie tabsów...w zeszłym miesiacu robiłam troszkę gorsze rzeczy a jednak nie zaszłam...nie wiem co myśleć Karolina999---> myślę że absolutnie niemozliwe

Gość karolciaaaaaaa
no co ty karolina!!!!!:D ja się kochałam do końca po 3 tabletce przy pierwszym opakowaniu!!!!!!! jestes zabezpieczona od pierwszej tabletki wziętej w pierwszy dzien okresu!!!!!!

dzieki, ale ja tez sie nie oszczedzam, tzn pije i biore jeszce mocne tabletki, ktorych sklad jest pochodna amfy...

Gość karolciaaaaaaa
karola te na odchudzanie???:) jesli tak to też je brałam:) ale myśle że niepotrzebnie się schizujemy.... moja koeżanka jak uczyła się do matrry brała amfetaminę przez dwa tygodnie non stop a jednocześnie brała tabletki i ze swoim chłoapkiem szlaała co nie miara:) więc myślę że wszytsko bedzie ok..... ja mam dosatać okres dopiero w czartek ale juz teraz wolę się upewnić czy to normalne ze go powiedzmy nie bedzie...

Gość tak myśle.......
obie przesadzacie!!!!!!naparwde nie tak łatwo złamać barierę antykoncepcyjna!!!!!!!wierzcie mi!szansa, że jestescie w ciązy jest tak minimalna, że prawie niewidzialana!!!!!

Karolcia tak te tabletki :) tak mysle.. moze masz racje, ale po prostu jeszcze nigdy takie cos mi sie nie zdarzylo..

Gość karolciaaaaaaa
ja wiem że się denerwujesz bo sama jestem całą roztrzęsiona za każdym arzem gdy dzieje się ze mną coś dziwnego...ale koleżanki mnie pocieszaja. bo to są tacy ludzie którzy naparwde sobie nie załują. niepicie alkoholu czy brak uzywek podczas brania tabletek....one sie z tego śmieją! moja koleżanka bierze te na odchudzanie już 3 miesiąc a oprócz tego uzywa do woli i nie zachodzi!! rozumiem że nigdy tak nie miałaś i masz prawo się martwic ale w sumie może być sto różnych innych przyczyn. jak dla mnie nie jesteś na bank! nie wiem czy masz zamiar robic test ale dla mnie to jest najgorsze co może być. nigdy nie zrobię testu dopoki nie zmusi mnie do tego konieczność:) wole naparwde już żyć w niepewności....no ale zobaczymy. mam jeszce trochę czasu do tego okresu i wszytsko się okaże...a ty poczekaj te dwa dni. mi sie dwa razy zdarzyło że miałam plamienie w 7 dniu dopiero!

A mi sie wydaje, (zorki nie obrazajcie sie), ze jestescie niedojrzałymi dziewczynami, ktore nie dorosły do tego zeby brac pigułki. Ćpacie i pocieszacie sie nawzajem, ze nie ma to wpływu na działanie antykoncepcyjne. No super! Moze i nie ma...ale taka mieszanka moze w inny sposób uderzac w wasz organizm. A co jesli jednak ma wpływ? Wpadniesz i mozesz sobie pód uszkodzić i urodzisz dziecko niepełnosprawne, albo z jakimis wadami. Sory, ale to co piszecie jest głupie. Bedziecie przywoływac kolejne przykłady dziewczyn ile to one nie brały i co takiego brały i jakos dziecka nie mają? Moze miały szczescie? Zawsze moze dojść do jakis zakłocen w organiźmie kobiety. Nie pisałam tego złosliwie, ale po prostu rece opadaja jak czytam niektore wpisy. Opamietajcie sie

Gość karolciaaaaaaa
nie jestem niedojrzała. mam 23 lata a tabletki o ktorych teraz mowimy to tabletki na odchudzanie a nie narkotyki. extasy brałam wtedy po raz pierwszy a marihuane nie raz palę to fakt ale nie dam sobie wmówić że to jakiś konkretny narkotyk...więc sorry zuzia ale wyciągasz błędne wnioski

Karolciaaa ja tez mam 23 lata!! Wlasnie i nie chodzi nam o dragi tylko o tabletki na odchudzanie.. Ja nie cpam (kiedys sprobowalam ale to bylo dawno i wtedy nie bralam tabletek anty).

Mozliwe, ze błedne.... Mysle ze warto skonsultować z lekarzem czy przyjmowanie takich tabletek nie ma wpływu. Pokazac mu co to za tablateki. Wiecie..ja ostatnio pytałam ginekologa czy czerwona herbata osłabia działanie antykoncepcyjne to on mi powiedział, ze nie wie. Inny powiedział, ze WYDAJE MI SIE ze nie. Sami ginekolodzy boją sie jednoznacznie cos stwierdzić

zuzia lalka nieduza moje tabletki podobno nie wplywaja na te anty... ale zawsze pozostaje strach.. i wiesz jak to jest, wyjatek potwierdza regule, a ja bym nie chiala byc wyjatkiem.. :)

karolciaaaa to moj mail caroline007@tlen.pl napisz jakie bralas tabletki, czy to byl A... i ile schudlas?

Gość badzo ciekawe bardzo
Jak sie potoczyly wasze losy Dziewczyny o imieniu Kaarolcie?

Gość karolciaaaaaaa
cześć karola:) jak tam u Ciebie się potoczyło to wsztstko? bo ja dziś dostałam okres i jestem najszczesliwsza osoba na świecie:) czyli jednak działanie tabletek nie tak łatwo osłabić nawet jak się szaleje z używkami gorszymi niż alkohol;) a co do tych tabletek na odchudzanie to brałam adipex i prawie nic nie schdlam:o niestety byłam głupia bo zapłaciłam za nie w hurcie prawie 100 zł a brałam je sobie jak mi się przypomniało i w rezultacie jednego dnia nie jadłam prawie nic a następnego wpieprzałam za dwoje:( no ale moja koleżanka która je brałam trochę po mnie miała silniejszą wolę i schudła 8 kg po jakimś miesiącu praktycznie bez żadnych wiekszych wyrzeczeń. po prostu nie miałą apetytu.... napisz jak tu zajzysz czy dostałaś okres...pozdrawiam ciepło:)

Gość a u mnie dokładnie tak samo
Własnie wróciłam od ginekologa zrobił mi USG wewnetrzne i powiedzial ze NIC a NIC tam nie widzi. Brałam ketanol , i inne srodki przeciwbolowe. Ginekolog powiedział mi ze musiała bym brac przez dłuzszy czas srodki psychortopowe zeby osłabic działalnosc tabletek anty. Okresu jeszcze nie mam bo biore drugie opakowanie :) Jak skoncze 2 opakowanie to zaczne dopiero powinnam dostac. Testy Negatywne , ginekog potwierdził wiec teraz spokojnie czekac:) Ciesze sie z Toba i pozdrawiam:)))