Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość heheheh

zel na naturalne paznokcie! kobitki ktore maja zapraszam!

Polecane posty

Gość heheheh

Witam,interesuje mnie zel nalozony na plytke paznokcia,nie tipsy(choc nie powiem,korci mnie ;) ) poniewaz swoj naturalny paznokiec mam mocny,nie lamia sie ,nie sa kruche ani rozdwajajace sie tylko wlasnie mam jeden problem .....w niektorych paznokaciach jak juz zapuszcze tak ladnie to one sie tak dziwnie podwijaja:( okropnie to wyglada i na dodatek szybko sie lamia :( dlatego myslalam nad tym zelem..... powiedzcie czy to widac ten zel na naturalnych paznokaciavh? jaki jest koszt? i co ile trzeba uzupelniac...

Miałam kiedyś żelowe paznokcie :) Bardzo fajnie wyglądały tak naturalnie bo tipsy jednak widać ale niestety szybko odrastały i trzeba było je nadlewać. Szybkość uzupełniania zależy od szybkości wzrostu paznokcia. Koszt w Krakowie powyżej 100pln

Gość heheheh
ojojjo czyli to wiecej niz tipsy?

Gość upupupupu

powiem krótko, nie warto ...... robiłam kiedyś tipsy, pózniej doszłam do wniosku, że będę przedłużać paznokcie na formę - oczywiście żelem..... efekt podobny do tipsów (na podstawie własnych obserwacji są trwalsze od tipsów), następnie pomyślałam sobie, że szkoda mi tych moich paznokci i trzeba troszkę odpocząć od tipsów. Cóż mówić, były zniszczone po trzyletnim ciągłym robieniu. Poprosiłam Panią do której chodziłam robić wszystko z łapkami o pociągnięcie jedną warstwą żelu paznokcia, żeby był troszkę trwalszy i to było złe posunięcie, ostatecznie i tak trzeba było to uzupełniać, później przecierpiałam, ściągnęła i w końcu odrosły. Są na szczęście ładne i pozwolę sobię póki co więcej ich nie terroryzować. Uważam, że posiadanie ładnych własnych paznokci to szczeście, szczególnie jeżeli są twarde :) i mają ładny kształt. Proponuję więc zastanowić się przed podjęciem tej decyzji :):):) Pozdrawiam Aga

dzieki Aga za wyczerpujaca wypowiedz:) tylko ze kompletnie nie wiem co robic(ja jestem autorka tego posta)te zawijanie a raczej podwijanie mnie wkurza nie dosc ze okropnie wyglada to jeszcze powoduje ze one szybciej sie lamia:( co robic

Gość pomidorowa
ale przecież krótkie i zadbane paznokcie też są ładne. Nie wszystkie musimy mieć megaszpony.

Gość Anniszka

Gość Anniszka
Przepraszam, kliknęło mi się za szybko. Niestety, chyba niewiele osób rozumie o co pytasz, bo nie pytasz o TIPSY ŻELOWE, a o żel na własne paznokcie, prawda?? Ja miałam tak zrobione pazurki do ślubu. Fajna sprawa. Moje własne paznokcie, a utwardzone warstwą żelu. Niestety, pod wpływem rozmaitych prac domowych, żel z większości paznokci zaczął odpryskiwać już po tygodniu. Na malych palcach jednakże trzyma się już czwarty tydzień. To zależy zatem, ile i jak pracujesz rękoma. Pozdrawiam i polecam taką metodę.

Gość Anniszka
Dodam jeszcze, że żel NIE ROBI ABSOLUTNIE KRZYWDY PAZNOKCIOM. Tipsy pewnie tak, ale sam żel - nie. Jedna z moich przedmówczyń pisze, że żel zniszczyl jej paznokcie. U mnie nic takiego nie mialo miejsca.

no tak dokladnie anniszka o to mi chodzi..... o utwardzanie wlasnego paznokcia czyli taka pomoc:) powiedz ile to kosztuje?jak czesto trzeba uzupelniac?