250GodzinTak 634 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Sassy&Wicked napisał: Nie wypowiem się pozytywnie o tej osobie, ale jeżeli miałyście dobry kontakt, to nie będę toczyć tematu. Ok. Jak się czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 113 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, bad behaviour napisał: Próba Kupiłam ten nr 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 113 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: Nie wypowiem się pozytywnie o tej osobie, ale jeżeli miałyście dobry kontakt, to nie będę toczyć tematu. Jesteś jej wersją z TEMU 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 8 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Kupiłam ten nr 1 Żartujesz? ;D Moja krew, bo ja też chyba tę wezmę, bo to balsam w pomadce, a nie typowa szminka, czyli efekt powinien być delikatniejszy i transparentny, a lubię tak. Ale doszła Ci już, tak? I jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Ok. Jak się czujesz? Wzięłam specyfiki i troszkę lepiej. Raczę się herbatką z cytryną. Barszczyk pyszny wyszedł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 0 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 1 minutę temu, miszluft napisał: Jesteś jej wersją z TEMU Nie widzę ani krzty podobieństwa. Ani z charakteru, ani z wyglądu, nawet kolor włosów mamy skrajnie odmienny. Edytowano 1 godzinę temu przez Sassy&Wicked Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 8 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, BabkaBożaBezbożna napisał: Lubię mężczyzn z wzajemnością i sajonara. Ale w sumie to mam wyebane na nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 634 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Sassy&Wicked napisał: Nie widzę ani krzty podobieństwa. Ani z charakteru, ani z wyglądu, nawet kolor włosów mamy skrajnie odmienny. Nimfa jest jedyna i ciężko ją podrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 634 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Sassy&Wicked napisał: Wzięłam specyfiki i troszkę lepiej. Raczę się herbatką z cytryną. Barszczyk pyszny wyszedł? Oczywiście, że dobry.. Jestem na mieście i podziwiam świąteczne dekoracje Uwielbiam miasta wieczorem, ale dziś dosyć gwarno i wszędzie pełno ludzi, a ja czasami lubię ciszę.Chłopak gra na gitarze piosenki Dżemu i jakiś inny chłopak chodzi z koszykiem sprzedając opłatki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 0 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Oczywiście, że dobry.. Jestem na mieście i podziwiam świąteczne dekoracje Uwielbiam miasta wieczorem, ale dziś dosyć gwarno i wszędzie pełno ludzi, a ja czasami lubię ciszę.Chłopak gra na gitarze piosenki Dżemu i jakiś inny chłopak chodzi z koszykiem sprzedając opłatki Też lubię świąteczne iluminacje. Blisko 2 tyg temu byłam na jarmarku bożonarodzeniowym u mnie w mieście ale jak zwykle zniechęcił mnie tłok i przeciskanie się przez tłumy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 113 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 23 minuty temu, bad behaviour napisał: Żartujesz? ;D Moja krew, bo ja też chyba tę wezmę, bo to balsam w pomadce, a nie typowa szminka, czyli efekt powinien być delikatniejszy i transparentny, a lubię tak. Ale doszła Ci już, tak? I jak? No Tak wszystko na raz już wzięłam. Doszło, fajne. Fajnie nawilża jak pomadka ochronna. Ja mam ten wariant 1 z kolorów i jest lekko rozowa i trochę sie mieni ale na szczęście nie bardzo. Fajnie wyglada sama w sobie, ten brokat na niej na zewnątrz fajny bajer. Ja glownie uzywam szminek które są jednocześnie jakimiś balsamami wiec mam porownanie i ta naprawdę b.fajnie nawilża. Edytowano 1 godzinę temu przez miszluft 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 99 Napisano 1 godzinę temu W "Zauroczenie" mi się podobała Alicja S. i teraz pewnie bym jej nie poznał. Zresztą teraz nie umią robić takich filmów jak ongiś. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 99 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Też lubię świąteczne iluminacje. Blisko 2 tyg temu byłam na jarmarku bożonarodzeniowym u mnie w mieście ale jak zwykle zniechęcił mnie tłok i przeciskanie się przez tłumy. Tłumy są irytujące aż budzą się instynkty mordercze. Unikam, ale nie zawsze się da. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 8 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, miszluft napisał: No Tak wszystko na raz już wzięłam. Doszło, fajne. Fajnie nawilża jak pomadka ochronna. Ja mam ten wariant 1 z kolorów i jest lekko rozowa i trochę sie mieni ale na szczęście nie bardzo. Fajnie wyglada sama w sobie, ten brokat na niej na zewnątrz fajny bajer. Ja glownie uzywam szminek które są jednocześnie jakimiś balsamami wiec mam porownanie i ta naprawdę b.fajnie nawilża. Z czego te dwa piwniczaki rżą tylko mi jeszcze wytłumacz? Jedno głupsze od drugiego, serio. Dzięki, wezmę ją, tamte kredki i jeszcze coś obczaję. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 113 Napisano 1 godzinę temu Czemu te ułomy mi dają reakcje smiechu na recenzje szminki? zaraz swirmok wyskoczy z teza, ze mitomanie, ze zamówiłam szminkę, podobnie jak mitomanie, ze wychodzę na tramwaj 1 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 113 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, bad behaviour napisał: Z czego te dwa piwniczaki rżą tylko mi jeszcze wytłumacz? Jedno głupsze od drugiego, serio. Dzięki, wezmę ją, tamte kredki i jeszcze coś obczaję. Zobacz mój post wyżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 8 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, miszluft napisał: Zobacz mój post wyżej Szok dosłownie. Nawet szminka przekracza możliwości tej pary. No cóż, trzeba się pochylić we współczuciu i tyle 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 113 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, bad behaviour napisał: Z czego te dwa piwniczaki rżą tylko mi jeszcze wytłumacz? Jedno głupsze od drugiego, serio. Dzięki, wezmę ją, tamte kredki i jeszcze coś obczaję. Kredka tęczowa strasznie szybko sie zużywa bo żeby zrobić tej look z foty ze strony trzeba dać dużo warstw tak jak Ci pisałam. Ja muszę sobie już temperówkę ogarnąć. bo mam tylko taka duża pod kredki z Annabelle minerals (tez fajne swoja droga). aha i pytałaś o to, ze te tęczowa można codziennie, można jak dasz lzej, to przejście kolorów nawet trochę widać (na zdj), ale wg mnie za bardzo wpadła w zwykły niebieski żeby było warto w takiej wersji 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 8 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, miszluft napisał: Czemu te ułomy mi dają reakcje smiechu na recenzje szminki? zaraz swirmok wyskoczy z teza, ze mitomanie, ze zamówiłam szminkę, podobnie jak mitomanie, ze wychodzę na tramwaj Żeby to jeszcze nie wiadomo, jakie ceny były, a średnio tam ceny w przeliczeniu stówka z czymś. Biedni ludzie, mentalnie przede wszystkim. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 99 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, miszluft napisał: Czemu te ułomy mi dają reakcje smiechu na recenzje szminki? zaraz swirmok wyskoczy z teza, ze mitomanie, ze zamówiłam szminkę, podobnie jak mitomanie, ze wychodzę na tramwaj Spokojnie, bo akurat w to wierzę , tylko śmieszy mnie z jakim zaangażowaniem to napisałaś jakbyś pierwszy raz miała seks uprawiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 113 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, bad behaviour napisał: Szok dosłownie. Nawet szminka przekracza możliwości tej pary. No cóż, trzeba się pochylić we współczuciu i tyle Tzn pewnie chodzi o cenę. Wszak za to możnaby pozyskać pewnie z 10kg twarogu. No i gdybym musiała oddawać sie za flaszkę, to może byłaby to dla mnie również wygórowana cena jak za pomadkę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 23 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, miszluft napisał: Czemu te ułomy mi dają reakcje smiechu na recenzje szminki? zaraz swirmok wyskoczy z teza, ze mitomanie, ze zamówiłam szminkę, podobnie jak mitomanie, ze wychodzę na tramwaj Pewnie cię nie stać na taki luksus 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 113 Napisano 59 minut temu Przed chwilą, Get Out napisał: Spokojnie, bo akurat w to wierzę , tylko śmieszy mnie z jakim zaangażowaniem to napisałaś jakbyś pierwszy raz miała seks uprawiać. Jestem na forum kobiecym wiec moje zaangażowanie jest adekwatne do miejsca, za to twoje zoofilskie ‚żarty’ Mniej. ps znowu dzwonisz? Żeby cie później Ali baba i jeżusiowa nie musiała bronic ze jesteś zaczepiany nieustannie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 113 Napisano 58 minut temu 3 minuty temu, bad behaviour napisał: Żeby to jeszcze nie wiadomo, jakie ceny były, a średnio tam ceny w przeliczeniu stówka z czymś. Biedni ludzie, mentalnie przede wszystkim. Cena jest normalna a ze zniżka bf to już w ogóle jak za darmo 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 0 Napisano 55 minut temu 11 minut temu, Get Out napisał: W "Zauroczenie" mi się podobała Alicja S. i teraz pewnie bym jej nie poznał. Zresztą teraz nie umią robić takich filmów jak ongiś. Och, miło, że kojarzysz film Crush. Alicia była tam niezwykła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 8 Napisano 54 minuty temu (edytowany) 4 minuty temu, miszluft napisał: Cena jest normalna a ze zniżka bf to już w ogóle jak za darmo Jest piątek, więc jest też możliwość, że Genia po prostu już rechocze nad flaszką, sama nie wie, z czego (a widmok wiadomo, on pozyskuje tylko twaróg do makaronu, więc nie ogarnia) Zajrzę potem, choć wątpię, czy temat się ostanie. Edytowano 53 minuty temu przez bad behaviour Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 634 Napisano 54 minuty temu 26 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Też lubię świąteczne iluminacje. Blisko 2 tyg temu byłam na jarmarku bożonarodzeniowym u mnie w mieście ale jak zwykle zniechęcił mnie tłok i przeciskanie się przez tłumy. Szkoda, że nie ma śniegu. Ale mam nadzieje, że na Święta coś będzie, bo czuć w powietrzu mroźny "chłód" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 113 Napisano 53 minuty temu (edytowany) 2 minuty temu, bad behaviour napisał: Jest piątek, więc jest też możliwość, że Genia po prostu już rechocze nad flaszką, sama nie wie, z czego (a widmok wiadomo, on pozyskuje tylko twaróg do sera, więc nie ogarnia) Zajrzę potem, choć wątpię, czy temat się ostanie. A to sie nawet by zgadzało ona daje te reakcje pare minut po widmoku, hahahaha jaka papuga niepelnosprytna tez spadam, zrobimy miejsce oparom intelektu i erotyki między ta dwójka Edytowano 52 minuty temu przez miszluft Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 99 Napisano 52 minuty temu 9 minut temu, miszluft napisał: Kredka tęczowa strasznie szybko sie zużywa bo żeby zrobić tej look z foty ze strony trzeba dać dużo warstw tak jak Ci pisałam. Ja muszę sobie już temperówkę ogarnąć. bo mam tylko taka duża pod kredki z Annabelle minerals (tez fajne swoja droga). aha i pytałaś o to, ze te tęczowa można codziennie, można jak dasz lzej, to przejście kolorów nawet trochę widać (na zdj), ale wg mnie za bardzo wpadła w zwykły niebieski żeby było warto w takiej wersji Brzmi nieźle, ale też dla wprawnego oka widać z jaką pasją to piszesz jakbyś dorwała trochę euro i postanowiła zakupić kosmetyki w końcu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 0 Napisano 52 minuty temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Szkoda, że nie ma śniegu. Ale mam nadzieje, że na Święta coś będzie, bo czuć w powietrzu mroźny "chłód" Nie oczekuję wiele - może i śniegu nawet nie być, ale niech będzie sucho… nie cierpię, gdy jest błoto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach