Sassy&Wicked 0 Napisano 2 godziny temu Niczym zwierzę!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 661 Napisano 2 godziny temu To oburzające. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 113 Napisano 2 godziny temu Niemozliwe, taka kulturalna i poprawnie pisząca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Grabaż amator wiejski 12 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: To oburzające. To odurzające. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 0 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, miszluft napisał: Niemozliwe, taka kulturalna i poprawnie pisząca Oczywiście, dlatego wznieca to mój gniew. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 0 Napisano 1 godzinę temu Nie podoba mi się ta aktorka od zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBezbożna napisał: Nie podoba mi się ta aktorka od zawsze A mnie się podoba. Jest słodka, ale jednocześnie zadziorna. Jako osoba demiseksualna mogłabym z taką być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Sassy&Wicked napisał: A mnie się podoba. Jest słodka, ale jednocześnie zadziorna. Jako osoba demiseksualna mogłabym z taką być. No ja bym nie mogła bo mnie nie kręci w ogóle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 0 Napisano 1 godzinę temu W jednym filmie miała obrzydliwie tłuste wlosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBezbożna napisał: W jednym filmie miała obrzydliwie tłuste wlosy Pewnie kwestia stylizacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Sassy&Wicked napisał: Pewnie kwestia stylizacji. Nie wiem. Efekt obleśny enylej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, BabkaBożaBezbożna napisał: Nie wiem. Efekt obleśny enylej A młoda Alicia Silverstone? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał: A młoda Alicia Silverstone? Obie nie są w moim typie. Poza tym jestem hetero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 8 Napisano 1 godzinę temu Nałogowe pisanie do ludzi "szloro", mogło mieć z tym coś wspólnego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 113 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Oczywiście, dlatego wznieca to mój gniew. Spaliłam sie w tym gniewie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 113 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Sassy&Wicked napisał: A mnie się podoba. Jest słodka, ale jednocześnie zadziorna. Jako osoba demiseksualna mogłabym z taką być. Co to jest demiseseksualizm? Upodobanie do cielęcych ozorów? 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, miszluft napisał: Co to jest demiseseksualizm? Upodobanie do cielęcych ozorów? Chyba jej się już myli ten seksualizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, miszluft napisał: Co to jest demiseseksualizm? Upodobanie do cielęcych ozorów? Doedukuj się, ptasi móżdżku. XXI wiek a Ty takie pytania zadajesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 113 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, bad behaviour napisał: Widziałaś te słodkie pomadeczki (fajne opakowania)? Nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Sassy&Wicked napisał: Doedukuj się, ptasi móżdżku. XXI wiek a Ty takie pytania zadajesz. A co to ma wspólnego z lesbijstwem? To dotyczy też hetero. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 113 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Sassy&Wicked napisał: Doedukuj się, ptasi móżdżku. XXI wiek a Ty takie pytania zadajesz. Sorki jestem fanka rozmowy a nie sprawdzania w chacie gpt jak sie pisze ogórek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 0 Napisano 1 godzinę temu Tym bardziej co to ma do aktorki której nie znasz i nigdy nie poznasz wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 8 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, miszluft napisał: Nie? Nie wiem, dlaczego linki nie przechodzą nawet po edycji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miszluft 113 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał: Doedukuj się, ptasi móżdżku. XXI wiek a Ty takie pytania zadajesz. I klasycznie zgłoszone dla zasady 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bad behaviour 8 Napisano 1 godzinę temu Próba https://zoevacosmetics.com/en-eu/collections/lippenstift/products/velvet-love-hydrating-hyalur-lip-balm-universal https://zoevacosmetics.com/en-eu/products/velvet-love-crystal-lipstick-nude-topaz?scroll=1632 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 634 Napisano 1 godzinę temu 28 minut temu, Sassy&Wicked napisał: Niczym zwierzę!!! To przez ten tupecik? Gniotłam ciasto na szarlotkę i widzę, że jakieś porządki przedświąteczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 0 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, BabkaBożaBezbożna napisał: A co to ma wspólnego z lesbijstwem? To dotyczy też hetero. Osoba nieheteronormatywna nie oznacza byciem lesbijką, gejem, czy bi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 634 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Sassy&Wicked napisał: A mnie się podoba. Jest słodka, ale jednocześnie zadziorna. Jako osoba demiseksualna mogłabym z taką być. Myślałam, że to Nimfa, bo też blondynka i brakuje jej tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Sassy&Wicked napisał: Osoba nieheteronormatywna nie oznacza byciem lesbijką, gejem, czy bi. Nie wnikam. Nie komplikuje sobie życia wymysłami współczesności. Lubię mężczyzn z wzajemnością i sajonara. Ale w sumie to mam wyebane na nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sassy&Wicked 0 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Myślałam, że to Nimfa, bo też blondynka i brakuje jej tutaj Nie wypowiem się pozytywnie o tej osobie, ale jeżeli miałyście dobry kontakt, to nie będę toczyć tematu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach