Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Euzebiusz Smolarek

Nazywam sie Euzebiusz , mam 25 lat i nigdy nie mialem dziewczyny .

Polecane posty

Gość Euzebiusz Smolarek

:(

jo jo jo :> jakos dziwne,zes w wywiadzie w gali przyznal ze masz bogate zycie osobiste ale an stale sie nie wiazesz na razie...zresztą widzialam twe fotki ,gdzie obsciskiwales sie z jakimis holenderkami..a jedna z nich to ponoc twa byla:>

Gość ojejkuuu
dziwne:P bo dziouchy szaleją za toba a sam zarabiasz ok.100tys.euro an miech plus kasa za reklamy no i masz nowe porsche carrera 911 s :classic_cool:

Gość Euzebiusz Smolarek.
To byli moi koledzy a nie zadne dziewczyny , prowadze bogate zycie bo jestem bogaty . I co za chu@ ukradl mi nicka :O

Gość ojejkuuu
to se tego nowego zastrzez :> :classic_cool:

Gość Euzebiusz Smolarek..+
Takie co chodzi im o moje poieniadze i porsche 911 carrera Turbo 4x4 + az wcale mnie nie interesuja 😡 Zajebali mi nastepnego nicka :O Co za kur@y

to jakie:classic_cool: takie usluzne ,skromne ciche ,niewymagajace :> kurde ja sie do nich nie zaliczam 😭 jestem feministką :O😭 choc ja wcale na twoje porsche carrera i reszte nie lece :> :classic_cool:

A moze....wiem czemu jej nie masz :classic_cool: zmien fryzure....:O bo w tej zelowej grzywce po bokach jak chlopak z wiejskiej remizie wyglądasz :O zapusc wlosy to kazda bedzie twoja :classic_cool:

Gość Jacek_Krzynówek
Ebi, przestan sie upubliczniac ze swoimi uczuciami do mnie. Przeciez juz próbowalismy i nic z tego nie wyszło. Najpierw porysowałes mi twarz swoja grzywka, a potem oskarzyłes mnie o to, że zepsułem twoj odtwarzacz samsunga, po tym jak eksplodowałem na niego w akcie naszej wspolnej rozkoszy.

o to juz wiem czemu przegralismy..Jacek mial grzywke porysowaną a Ebi nie mogl sie nalezycie zrelaxowac bo odtwarzacz mu sie pobrudzil:P :O

Gość Jacek_Krzynówek
Sorki Ebi, ale i tak juz udzieliłem wywiadu vivie, w którym obnażam twoja fascynacje moja osobą. Wspomniałem też tam o tym excesie, gdy wsadziłes sobie moje korki do odbytu. No wiesz, zaproponowali mi za to aparat cyfrowy minolta, to co miałem zrobic...

ty ch...u 😡 wiesz ile ja fanek stracilem przez ciebie...a i z reprezentacji mnie wykopie LPR i Wszeczhpolacy 😭

Gość Jacek_Krzynówek
Nie bedzie tak zle, znam osobiscie Giertycha i często pytal o ciebie w naszych rozmowach telefonicznych, chyba mu sie podobasz. Poza tym Lepper stoi za toba murem, przybył na lotnisko, tylko po to aby ciebie zobaczyc.

Gość Jacek_Krzynówek
Był bardzo zawiedzony, Janas musiał go pocieszyc w męskiej toalecie. Jednak Lepper nie dał za wygraną, w drodze do ciebie jest juz zaproszenie na wspolny wypad do solarium i propozycja na bycie twarzą jego następnej kampanii wyborczej.

wspaniale:D oj kaska nowa naplynie..se kupie nowego porschaka i dupcie bedą moje:D a i sie opale:D na razie siedze w holandii i mą jedyną rozrywką są spacery z mym psem,w trakcie ktorych podglądam bulgarskie jak i polskie prostytutki i niemieckie.... fajne dziewczyny ale jakos nie mam odwagi do nich podejsc...ty wiesz JAcusiu dlaczego...

Gość Jacek_Krzynówek
To tylko szczyt góry lodowej, Janas zmuszał nas wszystkich do grupowych homoseksualnych orgii na srodku stadionu i musielismy wykonywac pajacyki w samych korkach.

tak Pawel ma tak delikatne raczki,ze potem przez caly mecz nie moglem zapomniec o jego dotyku...to straszne 😭 a raz sie na mnie z pejczem rzucil i ledwo ucieklem przez balkon....w samym srodku nocy :O poza tym ta swinia mnie podgladala gdy po emczu Polska-Niemcy bralem prysznic :O

Gość Jacek_Krzynówek
On cie nie podgladał, po prostu zaliczyl zgon w kabinie przysznicowej obok. Dopiero rano znaleziono go tam owinietego we flage narodowa trzymajacego pod pazucha gorzką żolądkową.

Gość Jacek_Krzynówek
Ebi, myslisz ze na tym foto z twojej stopki wygladam atrakcyjnie? Bo moja zona gdy zobaczyła to ujecie to oszalała i musiałem kobietę uspokajac jakims starym pucharem.