Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Euzebiusz Smolarek

Nazywam sie Euzebiusz , mam 25 lat i nigdy nie mialem dziewczyny .

Polecane posty

Gość Jacek_Krzynówek
Przeciez miedzy nami nic juz nie ma. Wylecz sie z tej chorej obsesji na moim punkcie, bo osiwieje, a przeciez wiesz ze obecny kolor włosów najlepiej wspolgra z odcieniem mojej cery.

nigdy sie nie wylecze..i zobaczysz....jutro wsiadam w samolot i lece do ciebie./...niech sie wszyscy dowiedzą co nas łączyło i łączy...ty po prostu boisz sie przyznac co do mnie czujesz...bo niby masz zone i corke... zresztą to w niczym nie przeszkadza :classic_cool: a i spodziewaj sie tez szwadronu dziennikarzy z FAktu,Bildu i Superexpressu:classic_cool: :> moj ty slodki knurzy ryjeczku :*

Gość Jacek_Krzynówek
Ebi uspokoj się, dzwonię do twego ojca Włodzimierza. Zawsze siada ci psyche po porazkach. Nie mart sie nastepny mundial za 4 lata, tam na pewno Janas juz nie bedzie cie molestował i pokazesz na co cie naprawde stac.

MI nie chodzi o pawla lecz o ciebie moj kroliczku o NAS!!! Od lat zywie do ciebie ognistą miloscią i pozadaniem..jestes mym wzorem...gdy cie widze serce mi mocniej bije..TO jest MILOSC...i to z wzajemnoscia tylko ty sie wstydzisz..... :O ide na spacer z psem...bede myslal o tych chwilach naszych w niemczech.......:) 🌼 😍

Przypisujesz zbyt duże znaczenie zwykłemu masazowi twojej, nie da sie ukryc sexownej łydki. Przeciez wiesz, ze zrobiłem to tylko dlatego, ze nasz masazysta miał akurat kosmicznego kaca i ratował Janasa, który dostał szczekoscisku. Nasz kochany trener zreszta pojawił sie pozniejszej konferencji tylko pod warunkiem ze wystapisz u jego boku i bedziesz pod stołem trzymał go cały czas za reke. Byłem pełen podziwu dla twego poswiecenia. Po tym wszystkim czego od niego zaznałes...za to pełen szacunek.

ta owszem...ale potem musialem ci sie odwdzieczyc robiac ci...az mi potem szkliwo zeszlo..myslalaem,ze to cos znaczy:( a ty kota ogonem odwracasz..:(

Gość ej noooo
to byla jego dzioucha ? czy co?

ej jacus daj jeszcze jakies info o niej:P i inne fotki..a takm pozatym czemu ta srtrona nie dziala 😭 tzn.str glowna...

Gość sesese
up beka z tgo:D

O szczegóły pytaj Ebiego. Wiem, ze dysponował jej fotami w róznych ujęciach ;). To bardzo mila dziewczyna gotowa spelniac wszelkie nietypowe zachcianki Ebiczka w imie miłosci. Mam nadzieję, ze ona wybije mu mnie z głowy, gdyz jego uczucie jest juz naprawde meczace dla mnie i mej rodziny.

ee jakie oni dali mą brzydką fotke w tych gladiatorach :O wstydze sie siebie an tle tych pieknych latynoskich cial 😭

Co Ty Baszczu chrzanisz! Ebi nie mówi po polsku tak tragicznie :)!

Gość Boooooska
Jeszcze nigdy??? ale przecierz jesteś boskim piłakrzem

Gość Ta jedyna prawda. . .
A tak naprawde Ebi ma dziewczyne z Legnicy. Imienia nie znam ale obecnie mieszka w dortmundzie gdzie pracuje a po jego przejściu do santanderu, przeprowadziła sie do hiszpanii. Pozdrawiam i zapewniam że Euzebiusz nie jest gejem.

Gość Dawidek798
Ebi gra mistrzowsko prowadzi rodzinna tradycje czekam teraz na jego syna ;p Ebi jestes dobry

Moim zdaniem to jest chore gdybym ja miala tyle wielbicieli którzy uwielbiali by mnie ponad wszystko czułabym sie swietnie a ty nigdy nie miałes dziewczyny.......tragedia i zostawie to bez komentarza ale chyba dzieje sie z Toba cos dziwnego....poszukaj dziewczyny bo latka płyną i przysiegam ze znajdziesz ta jedyną(chciałabym byc na jej miejscu) i kto zrobił tak nie dojebana stronke