Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Żabi kruk

Jakie macie zdanie o nazelowanych facetach

Polecane posty

Niektorzy doprawiaja do tego jakas negatywna ideologie. Ta ideologia jest wlasciwa kiedy facet nosi dres i przesadza z solarka ( jest po prostu cwaniakiem ). Ale czy niektorzy faceci nie wygladaja lepiej kiedy uzywaja zelu - grzywka i gora ;-) Co wy na to?

Jak nie przesadza i nie widac specjalnie to ok... Dopoki sie w tych wlosach nie miesza ;) Bo chyba milej jak sa puszyste i mieciutkie ;) A nie jak siersc u dzika :P

jeżeli da ODROBINKĘ żelu, żeby podnieść grzywkę (musi mieć do tego odpowiednie obcięcie), a ta grzywka jest króciutka i tak uroczo stoi, to nie przeszkadza mi to. Choć ogólnie żel na włosach wywołuje u mnie odruch wymiotny i kojarzy mi się z lalusiowactwem! nienawidzę go i tyle. Ale to oczywiście moje zdanie ;)

Moj brat stosuje, bo usilnie stara sie zrobic ze swoich delikatnych, uroczych loczkow proste druty... Ale nawet nie widac... Tylko jak wjade lapa w te kudly to juz nie jest milo :P No i On nie lubi :D A ja sie lubie bawic czyimis wloskami ;)

Gość Jacek_Krzynówek
Wygladają super, wzorem dla każdego faceta powinien byc moj serdeczny kolega - Ebi Smolarek.

Gość lolerson
ja sie zeluje i jest mi z tym dobrze a oceny sa nie na miejscu ? zel=lalus ktos tutaj zyje tylko stereotypami ja jako mezczyzna chce sie sobie podobac nie innym a zel mi w tym pomaga pozdrawiam wszytskich czubow;) jeszcze jedno jak ktos ocenia czlowieka odrazu szufladkujac go jest na nizszym pozimie intelektualnym...

czekaj, czekaj wydaje mi sie, ze dresy sa łysi przewaznie i plejusow(czyt. zelmenow) nie trawia:O

Gość tak se pisze
dla mnie dno chociaż mam takiego kumpla i ogólnie go lubię ale te włosy... trochę się z niego w duchu podśmiewam

Ja nie mam nic przeciwko ale żabi, jak Ty się tak będziesz o wszystko pytał to do 40stki własnego stylu nie znajdziesz :]. Jak bedziesz pewny siebie to wcisniesz komus ze nawet rozowa bluza z konikiem pony jest cool :P

anieliczka---> ze z konikiem to ok... ale rozowa...?? Juz nie przesadzaj, bo jeszcze Zabi uwierzy, ze tak jest :P

Gość u dzika
to chyba jest szczecina :P

Gość mam nadzieje

Gość A ja niecierpię...
facetów z mocno nażelowanymi włosami- włosy wyglądają jak by były przetłusczone, i wogóle według mnie wygląda to obleśnie!

Gość Anna Kwaśniewska
Fajnie to wygląda ale musi być odpowiednio do tego obcięty. Wielu facetom to bardzo pasuje i dodaje uroku, oczywiście nie może spływać po czole:)

Nie. Po stokroc nie. :P Moze i ktorys umie sie tak wyzelowac, ze efekt nie jest razacy, ale dotknac takich wlosow... bleeeee. :P

Gość Babi Kruk
Tak w sumie to marze by miec wyzelowany odbyt, moze wtedy zwrocilbym uwage Pana Jurka spod szostki albo chociaz jego psa Azora.

Gość Waterlily
Nie przepadam za takimi, zalezy jeszcze, ile tego zelu, jaka długość włosów i wiek, jeśli chodzi o panów po 50-ce z kilkumilimetrowymi włosami i toną żelu, dodatkowo ze złotym łańcuchem na szyi i zjaranych na solarium, to zdecydowanie jestem na NIE.

Gość som bajeczkowi

Gość a ja powiem
a ja powiem wam że dziś na mieście widziałam chłopaka który miał nie roztarta kupke pianki, prze to wyglądało niewiem jak on sie nie kapną co nosi z tyłu na głowie a co lepsze szedł z kumplem i tamten to widział. poprostu komedia hihihihi

Gość heheh