Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no_nick

Nie chce Byc w Ciązy....pomocy...

Polecane posty

Gość no_nick

too byl moj 1 raz i bez zabezpieczenia(18,06) on twierdzi ze nie bylo wytrysku i okres mialam dostac 20-21.06 i do tej pory nie ma...a dodam ze w czrwcu przebywalam duzo na sloncu troszke stresu i duzo cwiczenia na w-f...no wiec nie wiem czy moge byc w ciazy..bardzo sie boje...testu nie zrobie bo nie mam kasy narazie...do lekarza nie za bardzo mam jak isc mam 17 lat...mamie nie powiem bo sie cos domysli...i wogole przejebane...chce okresu!!!po za tym ostatnio mnie pplecy bolaly na dole w krzyzu jak przed okresem...i cycki chyba mnie tez bolą... pomozcie jakos...znacie jakies domowe sposoby na wywolanie?? tylko bez glupich tekstow prosze

Gość zalecane jest myślenie przed
a nie po... gratuluję mamusiu. Po co robić test, albo iść do lekarza, nie przejmuj się, ty NA PEWNO nie zajdziesz w ciążę, mimo że kochałaś sie bez zabezpieczenia i nie myśląc o konsekwencjach

Gość zamknij sie
Musisz isc do lekarza , lekarze przyjmuja panstwowo bez pieniedzy Test kosztuje 15 zł Nikt nie chce byc w ciazy w nieodpowiednium czasie ale jezeli szybciej sie dowiesz czy w ogole jestes to szyybciej zareagujesz Moze nie jestes zobacz ilu osoba sie spoznia okres Powodzenia

Gość zamknij sie
a poza tym mal prawdopodobne zebys byla w ciazy bo raczej dni plodnych nie mialas ;P

Gość aaaaaaaa1111111111111
Rety co za ciemnogród! Ja nie chce.....dzidzia co w doroslą sie bawi!!!!!

Gość le nka
przestan panikowac,kup rano test,zrob z porannego moczu i jak wyjda 2 kreski to wtedy bedziesz sie martwila(a nie wyjda na pewno) uszy do gory:)

Gość no_nick
no tez tak myslalam ze nie mialam...kurcze ale sie denerwujemy z chlopakiem...bo co bedzie gdyby...starzy mnie zabiją...no moze nie???ale moje babcie to chyba wzrokiem... czytam te posty i czytam..i o Luteinie cos wyczytalam...powiedzcie "z czym to sie je"...moglam myslec o konsekwencjach...myslalam...ale to byl spontan...nigdy wam sie nie zdarzylo??

Gość niniaaa
do ->zamknij sie jesli miala jakies zaburzenia cyklu to mogly sie dni plodne przesunac :O Domowe sposoby to goraca kapiel i szklaneczka jakiegos alkoholu, najlepiej drina walnac:O

Gość niniaaa
drin oczywiscie przed kapiela, frozi omdleniem...ale czego sie nie robi :p

Gość no_nick
NIE CHCE KOMENTARZY POTEPIAJACYCH,.....zobaczcie swoje wady potem wytykajcie je u innych!!!!! mozecie krytykowac ale dupodajka nie jestem mam stalego partnetra....heh gorace kapiele probowalam...nic..chyba zaczne codziennie je brac....probowalam tez dziurawca...a o drinkach slyszlam tez ze sie moze opoznic przez to...

Gość antyfanka-wisni
Takie objawy jak przed okresem sa i na ciaze!Gratulacje mamusiu! Żartuje ,zycze zeby to nie byla ciążą ,jestes za mloda i zbyt glupia aby zostac matka,mam nadzieje ,ze to doswiadczenie czegos Cie nauczy...rozumu i ten chlopak tez powinien zaczerpnac wiedzy ...co ze nie bylo wytrysku ,jesli byla penetracja to i tzw.kropelkowanie czyli wyciek spermy ,wyskakiwanie w ostatniej chwili to smiech -juz po "ptokach" jak płodne to i to nie pomoże a chlopak pociupciał sobie na "pół gwizdka!"....oj dzieciuchy ,dzieciuchy!

Gość zalecane jest myślenie przed
...ale to byl spontan... no to spontanicznie teraz zostaniecie rodzicami :-) Każdy czyn pociąga za sobą jakieś konsekwencje...

Gość niniaaa
Jesli wypijesz drinka przed goraca kapiela to Ci sie nie opozni !

Gość antyfanka-wisni
Na spontana zawsze najlepsza gumka-tanie,proste ,skuteczne!

Gość no_nick
moze jestem nieodpowiedzialna....ale kazdy mądry po szkodzie...czy mnie ktos zrozumie...??? hmmmm co do drinka to co mam wypic...kieliszeczek???

Gość no_nick
ja wiem wiem....myslec przed itd...ja juz sie uswiadomilam co to bedzie jak bedzie...ale nie chce zeby bylo...i NIE BEDZIE bo tak sobie wmawiam....poczekamy zobaczymy!!

Gość wszystko ok
watpie zeby domowe sposob y zadzialaly bylo by to zbyt proste

Gość niniaaa
kieliszeczek moze byc ;)

Gość no_nick
KURWA ZAJEBIE TYCH CO SIE PODSZYWAJA!!! tu sa jacys normalni???? napisalam ze nie chce glupich tekstow !!!!!!!

Gość no_nick
2 wpisy wyzej liczac od tego to NIE MOJE!!!!!! parszywiec i poszywacz!!!!!!

Gość antyfanka-wisni
Kieliszeczek i,goraca kapiel pomagaja wywolac spozniony okres czasem pare dni -wiem cos o tym bo mam notoryczne spoznienia malwa pita pare dni tez ponaga testy nie sa gwarantem stosujemy prezerwatywy od kilkunastu lat z powodzeniem!

Dzieki..postaram sie zastosowac.... a co z Luteiną...??? powiedzcie cos na jej temat

Gość olik
Moim zdaniem nie powinnas robic tego bez zabezpieczenia to jest troche nie odpowiedzialne!!!!!!!!!!!!!! Ale jak juz do tego doszło to nie denerwuj sie tak bardzo !! Po pierwsze moze ci sie spózniac okres przez to ze przebiłas błone dziewicza a po drugie stres!!!!!!!!! Moim zdaniem powinnas isc do lekarza poniewaz powinnas sprawdzic czy wszystko jest ok!!!!!!!!!

no_nick --> nie ma domowych sposobow wywolywania okresu...zrob test pozycz peiniadze to nie jest drogie a zaoszczedzisz sobie niepotrzebnie stresu...myslenie \"nie jestem w ciazy\" nie powoduje ze w niej nie jestes...

--> Landryntak ta...nic nie da...zobaczy sie...po za tym....isnieja domowe sposoby skoro sie o nich pisze... calineczka26--> czmu tak uwazasz?? pesymistka....ja wierze...moj brat uwaza ze wiara w rozne rzeczy pomaga i tak sie dzieje jak chcemy!! :o)

Gość wszystko ok
no to powiesz jak zadziała ok? A moze niech sie wpisza osoby którym domowe sposoby zadziałały?

dobra niech sie wpisują ci co zadzialaly im domowe sposoby :) a z rezultatem moim ...poczekamy zobaczymy... wierze ze bedzie OK !!