Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franek z londynu

ciesze sie ze wykopali Brazylie

Polecane posty

Gość franek z londynu

nareszcie Europa pokazala gdzie jest ich miejsce,ha ha ha :D Tu w Londynie brazyli jest wiecej od polakow,pamietam jak sie smiali gdy polacy przegrali. Non stop powtarzali ze wygraja World Cup - teraz moga sobie cwiczyc w slamsach San Paulo i niech juz nie podskakuja :)

Gość Lily20
j'agrée avec ton avis Franek :) Racja Europe takze stac na zdobycie mistrzostwa. I juz nie ma co polemizowac kto wygra czy Francja, Niemcy,Portugalia etc Wygra Europa! :)

No tak, ale w tej francuskiej druzynie jest trzech Europejczykow! Reszta, to Murzyni. Z Afryki i zewszad. Europa nie wygra, bo nie gra!

Gość Lily20
no zgadza sie. ale oni graja dla Europy prawda? :)

Gość zemsta z za sedesu
oni są takimi afrykanami jak podolski z klose Polakami:) a Oli adebe gdzie się zapodział nasz rodowity afrykańczyk??

Gość Lily20
tak samoZizou tez niejest francuzem zpochodzenia bo jako obywatel to jest ale raczej bardziej Europa jest dla niego blizsza nisz kraj pochodzenia.Tak samo jest z Podolskim czy Klose :)

Gość zemsta z za sedesu
ja powiem tak że dla samego widowiska to dobrze że wypadła Brazylia w moim mniemaniu, ostatni finał był hmmm no taki sobie, z resztą co jest często podkreślane druzyny grają o wynik a nie żeby błysnąć piękną grą, co widać bo mecze są po prostu nudnawe i czasem jak coś się dzieje to się zastanawiam co za debil wymyślił "spalonego" bo zazwyczaj wtedy się ciekawie dzieje:)Optuje za Portugalią, dobrze,że trafiła im się Anglia bo mieli z nią problem i na podobnie ustawioną Francję w sensie defensywy może znajdą jakiś sposób...zobaczymy:)

Gość Lily20
Slyszalam ze jest z Algierii. sama oglodalam mecze i musze przyznac ze to tylko emocje wielkie wydawly sie zracji jakie obie druzyny graly niby 2 potegi pilki noznej :) a tu takie zaskoczenie

Dobrze, że jadą do domu zbyt pewni siebie Brazylijczycy i nadęci Angole. Ale Argentyny to mi żal. :-(

Gość new york state police
Tylko nie Niemcy!!! Portugalia, ostatecznie nawet Francja albo Włochy ale nie NIEMCY!!! :-o

Mnie najbardziej żal Holendrów i Anglików ale wierzę, że Francuzi zemszczą się na Portugalii i ostatecznie zmierzą się z Włochami w finale. :D

Gość gosstek
FRANCJA MISTRZEM!!!!

Ja obstawiam finał Francja-Niemcy... Cwaniaczkom włoskim mówimy nie, podobnie jak Panu Figo (co bije i udaje biednego obitego). A w takim finale niech wygra lepszy.....

Gość byle nie niemcy

Gość anty Figo
Tylko nie Portugalia, nadete bufony, ogladaliscie mecz z Holandia, jak sie zachowywali? Ja stawiam na Niemcow.

Skoro Francja w finale, to Niemcy niech kolejny raz będą vice:P

Gość wlosi wlosi fuj
ja tez sie ciesze ze Brazylia z podkulonym ogonkiem do domu!!!!!!!!! rzucil mnie chlopak z brazylii - sam nie wie czego chcial, i ma za to! wiem ze to glupie co pisze, ale co mi tam- wygadam sie przynajmniej ! smiali sie z nas w londynie? a to swinie!

Gość hhmmmm
a ja sie nie ciesze ze brazylii nie ma.a ta bramka to był tylko głupi fart francuzów i to w dodatku z rzutu wolnego...hm:O mam gdzieś ten mundial czekam do przyszłego i na mecze brazylijskie. ewentualnie może wygrać portugalia albo włochy

Gość do hmmmm
fart???? ci farciarze strzelili gola brazyli, a ona bezradna była do końca meczu, przez ponad pól godziny gwiazdy chimeryczne i zmeczone, zadufane we wlasny blask i blask nazwiska a dobrze im....lekcja pokory nie zawadzi mistrz ma miec pokore, a nie bute jak brazylijczycy

Gość ja tam jestem za
Niemcami, dumny sie czuje jak Podolski i Klose gole strzelaja. A Francuzi to taka europejska druzyna, 90%Murzynow, kazdy z innego drzewa.

Gość hhmmmm
oczywiście że fart.szkoda tylko ze francja ledwo z grupy wyszła.a już o tym jak grali 4 lata temu nie wspomnę bo chyba nawet nie warto o tym mówić.hm:O

Gość dumny sie czujesz jak
Podolski i Klse gole strzelaja??? A czym jesli wolno spytac, jest spowodowana ta Twoja duma???

Gość ja tam jestem za
Bo Podolski i Klose to bylo nie bylo nas rodacy, urodzili sie w Polsce i mowia po polsku, Klose ma nawet polska zone.

Gość Romualdo
najgorsze, ze nie bedzie juz na mundialu pięknych brazylijek, tyko europejskie pasztety....

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
A ja jestem dumny! Co za wyczyn----> polska zona!! Oni w najmniejszym stopniu nie uwazaja sie za Polakow i tego typu niemcow nie lubie najbardziej. Sama takich znam:(:(:(

Gość franek z londynu
brazyle maja to na co zasluzyli, to sa cieniasy i ciesze sie ze juz nie bede ogladal ich zalosnych wyczynow :D

Gość ja sie tam ciesze
ze brazylia wyleciala z mundialu

Gość puzia
Nie zobacze juz Kaki w grze, nieeee