Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość franek z londynu

ciesze sie ze wykopali Brazylie

Polecane posty

Gość ruanda
Taaaa, a klose najglosniej z wszystkich spiewal hymn niemiecki i po strzeleniu gola walil sie w niemieckiego orla na koszulce, z wielka duma! Taki wlasnie z niego Polak.

Gość puzia
A Podolski nie spiewal chyba hymnu niemieckiego, prawda? Bo cos tam mowil, ze ma 2 ojczyzny.

Po tym co odpieprzyli Portugale w meczu z Holandią , to każdy byle nie oni. Są w półfinale dzięki swojemu bandytyzmowi boiskowemu.:O

I cwaniactwu i hipokryzji Figo. Carrie.... A przecież z niego taki wielki katolik, tyle się modli, w szatni, przed meczem i w trakcie. Chyba zapomniał, że wiara to nie tylko modlitwa:( Jak Bozia to widzi, to chyba nie da satysfakcji mu:P

Lily 20... Ty chyba tez nie z Polski, bo piszesz \"z akcentem\". Bylem wczoraj w Paryzu, po meczu wsiadlem w metro. Mowie ci, jaki jazgot! Spiewali Marsylianke ( takie okrutne slowa! ), a mnie chcieli calowac, chociaz ja nie lubie calowac sie z obcymi. Widzialem ten mecz u znajomej. Pilismy rozowe wino, a ulica wrzeszczala! Nie bylem ani za Francja, ani za Portugalia. No, moze jednak troche jestem za Portugalia, bo lubie ich jezyk ( a Figo gada, jak cham ), kolor buraczkowy, ksztalt krzyza na karku, a do tego sa biali - bardziej do mnie podobni. Szkoda mi Murzynow - najlepsze elementy z Afryki pouciekaly, w celu zarobkowym i zeby slawic Francje. Ale, co to za slawa.