Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co robic

własnie rostałam sie z chłopakiem..

Polecane posty

Gość nie wiem co robic

powiedziałam za duzo a moze to co lezało mi na sercu od dawna..bylismy razem prawie 6 lat...co bedzie dalej??????????nawet nie chce myslec

Gość Ojej przykro mi
:(A kochasz go?A on Ciebie?

Gość nie wiem co robic
tak!i to najbardziej boli......

Gość Ojej przykro mi
Wiesz zawsze są jakieś sprzeczki, a jesli się kochacie to będziecie razem:)

Gość Ojej przykro mi
Lepiej że wszystko wyrzuciłaś z siebie, bo w związku najbardziej liczy się szczerość

Gość nie wiem co robic
chyba nie..to nie była zwykła sprzeczka...opanowana nerwami uderzyłam go w twarz...nigdy w zyciu czegos takiego nie zrobiłam,..

Gość Ojej przykro mi
Byłaś zdenerwowana i na pewno Ci to wybaczy tylko potrzebuje czasu. A ile macie lat?Jeśli jest dojrzały to powinien zrozumieć

Gość nie wiem co robic
bylismy dzis na chrzcie u jego brata dziecka...wkurza mnie jego zona i rodzice mojego narzeczonego...denerwowałam sie przed tym rodzinnhym spędem kilka dni naprzód...jak wrócilismy powiedziałam mu co o tym wszytskim mysle..

Gość nie wiem co robic
ja mam 23 lata on 28

Gość Ojej przykro mi
Poczekaj aż mu przejdzie złość i ochłonie;)a wtedy porozmawiajcie:)będzie dobrze;):).Na pewno Cię zrozumie:)Głowa do góry:):):)

Gość znajdz sobie
faceta w swoim wieku zostaw dziada , powiedz mu spieprzaj dziadu i znajdz kogos w swoim wieku a nie

porozmawiaj z nim, powiedz ze przepraszasz i wyjasnij mu ze sie stresowalas cala sytuacja, powinien zrozumiec.. i powiedz ze to sie wiecej nie powtorzy..

tak pierwsza sie odezwij , tylko nie czekaj za dlugo. i porozmawiajcie:)

Gość nie wiem co robic
nie wrocił, nie dzwonił...

Gość nie wiem co robic
pójdę na jakąś imprezkę i puszcze się z kimś dla zagłuszenia wyrzutów sumienia

Przeproś i powiedz, że żałujesz skoro żałujesz. Ciężko zrozumieć, że ktoś bije. Tu nie ma miejsca na rozumienie. Ewentualnie na wybaczenie.

Gość tez bym nie wrocil
Twoje zachowanie było poniżej krytyki ! Jaki ty poziom reprezentujesz? Kobieta w nerwach dopuszcza się czegos takiego? Z tego wygląda że nie jestes godna jego uwagi. Powinien rozstać się z Tobą na dobre bo nic dobrego Waszemu związkowi nie wróżę.

Gość Trywialna
to zależy czy miałaś podstawy się zdenerwować ( ąż tak by go uderzyć) problem z przyszła rodziną - częsty a to maminsynek a to wscipska teściowa Teść pijak ( i rózne inne kombinacje) Ale nasze rodziny też nie są idealne !!! wspólnotę to musisz ty zbudować z partnerem a będzie ok

Gość od pani ladnej
nie martw sie mnie tez rzucil po 6 latach, wspolne plany prysly, ja sie juz pozbierala a on mieszka juz inna dziewczyna, glowa do gory, zobaczysz jak to jest fajnie samej, z czasem to polubisz:)

Gość nie wiem co robic
oczywiscie ten wczesniejszy wpis jest nie mój ja nie mam nawet odwagi zadzwonic do niego wiem ze to co zrobiłam to czyn ponizej krytyki nigdy w zyciu czegos takiego nie zrobiłam

Gość ło jezu_
powód uderzenia go był tak głupi ze szkoda gadac-w dodatku to był powód "urojony"dopiero potem to sobie uswiadomiłam... jezu okropnie sie z tym czuje

Gość nie wiem co robic
tamta wypowiedz jest moja tylko pomyliłam nicki ja nawet do niego jezscze nie zadzwoniłam-nie mam odwagi\ nie wyobrazam sobie tez jak mu spojrze w oczy

Gość nie wiem co robic
jak ja mogłam zrobic cos takiego?

Gość eeee tam
ja tam z moim zrywam już od 4 lat. I to zawsze wtedy jak mam ciotę. Jeszcze nigdy nie potraktował tego poważnie.

Gość eeee tam
może to dlatego że ciotę mam bardzo rzadko gdyż jestem facetem - mam na imię Antek :classic_cool:

Gość eeee tam
Nie podszywaj się gówniarzu! Uprzedzam że to mój ostatni wpis. Jak poniżej ten smark znów sie podszyje to i tak to rozpoznacie.

Gość eeee tam
Zmieniłam zdanie, gówniarz chyba poszedł zwalić sobie konika :-P No więc tak - czasem się kłócimy, to chyba naturalne. Ostatnio jestem trochę w nerwach, bo mam za dużo owłosienia. Rośnie mi między sutkami, na brzuchu i w dół aż do samego członka. :-o

Gość nie wiem co robic
no to piszesz w końcu czy nie bo już nie wiem :-o

Gość nie wiem co robic
poprzednia wypowiedz jest nie moja :o wiem ze powinnam zadzwonic,przeprosic-ja nawet nie wiem gdzie on teraz jest,gdzie nocował i w ogóle-moge sie tylko domyslac ale nie wiem jak sie do niego w ogóle odezwac wysłałam mu tylko smsa z chyba tysiacem słow"przepraszam"i prosba o wybaczenie... nie odpisał