Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnkKKKKaa

Który balsam GARNIERA ??? który nawilża a nie tylko natłuszcza !!!!!!

Polecane posty

Gość AnkKKKKaa

Chcę sobie sprawić balsam z Garniera ale nie wiem który.. chodzi mi o nawilżanie a nie natłuszczanie skóry :o Proszę o wasze typy ;)

Gość minka...
Ja miałam balsam dla suchej skóry (czerwony) i ujędrniający (żółty) i dwa były b. fajne, żaden nie natłuszczał skóry. Jeśli chcesz nawilżać to polecam czerwony, ładnie pachnie, szybko sie wchłania i skóra jest gładka i delikatna w dotyku:)

Gość AnkKKKKaa
właśnie nad nim sie zastanawiałam :) dziękuje :)🌻 moze jeszcze jakiś mozecie polecić?

Gość czerwony Garnier jest
taki sopbie, zostawia taką dziwna warstwę na skórze i ma nieciekawy zapach po dłuższym czasie:o Zółty to totalna porażka!!! Ma alko w składzie, na drugim miejscu chyba:o Nic nie nawilża a jego ujędrnianie polega na tym, że zostawia na skórze taki śliski, ale suchy film:o Porażka!!!! Polecam Ci balsam nawilżający albo najlepiej na noc Dove. Najlepszy, ale kosztuje ok. 25zł, jest balsam Neutrogena- jest po prostu r-e-w-e-l-a-c-y-j-n-y! Z tej półki cenowej nie znajdziesz lepszego kosmetyku po prostu. No i dobre są balsamy Dermedic Hydrain i Iwostin (w aptece) Pewnie też Avene, LRP czy Vichy, chociaż tych nie użwałam:) I jeszcze rewelacyjny dla mnie- która NIGDY nie używała żadnego balsamu codziennie, tylko czasami i to tylko nanogi, jest balsam Johnson's Baby Bedtime Lotion. Jest po prostu rewelacyjny do normalnej skóry. Pięknie pachnie, jest delikatny, łatwo się wchłania i rozprowadza, nie czuć go tłuszczem i chemią po nocy- nadal skóra pachnie bardzo ładnie:), nie zatyka porów, nawet na plecach czy dekolcie, po kilku dniach stosowania skóra robi się mięciutka i miła:) Dla mnie idealny.

Lirene nawilżający jest super, ale ten ujędrniający też dobrze nawilża :D :classic_cool:

Gość AnkKKKKaa
do czerwony Garnier jest Agdzie kupiłaś ten Johnson's Baby Bedtime Lotion opis bardzo zachęcający ;)

Gość Johnsons Baby kupiłam w
Auchan:D W dziale dla dzieci:) Kosztował 7,50zł:) Bo był jakaś promocja. Moim zdaniem to jest reweacyjny produkt, po prostu bosssski:) Tyle, że ja nie mam bardzo suchej skóry. Taką normalną. Ale on jest niesamowicie lekki, ładnie wygładza i nawilża, pięknie pachnie:) Nie radzi sobie np. z bardzo suchymi łokciami do końca, ale do tego jest peeling plus krem odżywczy, nie nawilżający. Poczekaj, poszukam tego balsamu:)

Gość AnkKKKKaa
dziękuje Ci :) 🌻🌻:* :)

Gość Sylwia 33
a co mozecie napisac o tym czerwonym?

Gość oleole
najlepszy jest balsam garniera pomarańczowy, mam suchą skórę i on jest dla mnie rewelacyjny. Miałam żółty - beznadzieja, nic nie nawilżał, troche napinał skórę ale nic poza tym , ja czułam dyskomfort. Także pomarańczowy the best!! Pozdarawiam

Gość rozowy garniera
do twarzy i ciala - super zapach, dobrze nawilzal, najlepszy z tych wszystkich; czerwony garnier - zapach klonu odrzuca