Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość statystyka

Czy potraficie dojść zaciskając tylko uda?

Polecane posty

Gość tak........
nie ma znaczenia jak jest sie ubranym poprostu robisz to i juz z tego co pamietam bo juz dwno tego tak nie robilam to takie orgazmy sa bardzo silne ja potrafilam to robic kilka razy w ciagu dnia po kilka razy pod rzad za kazdym razem bez jakichs wiekszych przerw

Gość tak........
ja przestaklam bo zauwazylam ze mamjedna wrage taka jakby wieksza i pomyslalam ze to moze od tego bo w sumie to przewaznie zakladalam noge na noge w ten sam sposob ( zawsze dana noga ne drugiej a odworotnie raczej rzadko kiedy) i sobie pomyslalam ze to moze od tego potem pozniej przeczytalam ze wlasnie wargi moga sie rozciagnac od masturbacji ale to chyba wlasnie os takiej bo jak sie piescisz palcem to raczej trudnoio zeby sie rozciagnely ale tak do konca topewnosci nie mam w kazdym razie jedna warge mam troszeczke dluzsza od drugiej ale nie wiele

Gość wytrwała jesteś
:D parę razy z rzędu.... aha, i wieczór nadszedł :D i masz pewnie lepsze warunki...a ochota jest? a co do warg...możesz to robić teraz zakładając nogi odwrotnie niż poprzednio

Gość ambax3
teraz już wiem dlaczego pewnego razu jak robiłem minetę, to o mało co dziewczyna mnie nie udusiła sciskając swoje uda

Gość tak........
ha ha no wieczor ale juz dawno to zrobilam :) no kiedys to moglam to robic noc stop teraz juz mi troche przeszlo uspokoilam sie :D

Gość takaś Ty sprytna
:D zawsze możesz sprawić sobie rozkosz jeszcze raz :P nie uspokajaj się za bardzo :D

Gość tak........
ambax 3 to nie dlatego sciskala uda moze sie wstydzila

Gość tak........
haha a co ci tak zalezy? :D i nie sprytna tylko nadazyla sie okzaja to a wykorzystalam

Gość tak........
a co do tych nog pamietam ze jak zakladalam odwrotnie to jakos tak inaczej bylo i nie wychodzilo za bardzo tzn wychodzilo ale jak zakladalam tak jak zakladalam to bylo lepiej a z tymi wargami to nie wiem czy mialam tak zawsze czy mi sie zrobilo potem nie pamietam w kazdym razie teraz mam jakies kompleksy takie troche :O

Gość a to ciekawe
że ta sytuacja nie jest symetryczna - i że ma znaczenie którą nogę na którą się zakłada co do kompleksów to nie sądzę, abyś miała się czym przejmować...kto powiedział, że obie wargi muszą być identycznej wielkości? :)

Gość a okazje trzeba wykorzystywać
:D:D

Gość tak........
tzn tak ja jestem praworeczna i zawsze jakos wygodniej mi bylo robic to zakladajac prawa na lewa nikt nie powiedzial ze musza byc symetryczne ale jakos glupio sie z tym czuje

Gość ambax3
skoro juz tam byłem od 10 minut, to chyba sie nie wstydziła

Gość nie masz co się głupio czuć
poza tym nie jest łatwo to zobaczyć ;) a kiedy ktoś już to widzi, to chyba nie analizuje takich drobnych szczegółów, bo atmosfera do tego nie zachęca ;) a propos praworęczności, słyszałem, że kiedy praworęczni i leworęczni splatają dłonie (naturalnie i odruchowo) w odmienny sposób...rzeczywiście jestem praworęczny i u mnie to tak właśnie wychodzi więc może i z zakładaniem nogi na nogę jest podobnie :)

Gość tak........
oj nie no jak ty tam byles to zaciskanie ud nicby nie dalo jej bo to chodzi aby w ten sposob scisnac lechtaczke czy tam wargi

Gość tak........
i ten orgazm to nie zaden udowy jak ktos napisal na pczatku tylko chyba raczej lechtaczkowy tylko ze dochodzi sie do niego w inny sposob

Gość mróweczka262
jako młodziutka onanizowałam się na boczku ,lewym , potem sie zmieniło i wole na prawym . Ale same uda sa zajebiste . polecam ten trening . ja dość pózno się nauczyłam ale warto!

Gość ambax3
tak, mój łeb ma wargi

Gość nie te wargi na łbie przecież

Gość tak........
wiesz co a moze bylo jej tak dobrze ze poprostu specjalnie cie scisnela zebys jej nigdzie nie uciekl? :D

Gość a długo musiałaś trenować
?:)

Gość tak........
to z udami? wogle nie trenowallam poprostu mialam chyba 7 czy 8 lat tak mi sie wydaje nie pamietam i zauwazylam ze jak mocniej scisne nogi to takjakos przyjemniej sie robi no aze bylo przyjemnie to robilam to nie bylo zadnych treningow

Gość aha to tak
:D tak właściwie miałem na myśli mróweczkę :P ale miło się dowiedzieć ;)

Gość tak........
jak a znowu mroweczke

Gość ściśle rzecz biorąc
mróweczkę262 (23:37)

Gość tak........
sory ale wogle nie zauwazylam tej wypowiedzi :D

Gość a często w ogóle to robisz
? :D

Gość spoko spoko spoko
:D:D późno jest ;) a pytanie, czy często w ogóle to robisz było tym razem do Ciebie :D

Gość ambax3
z tym sciskaniem ud coś jest. jako facet powiem, że sam zaciskam uda żeby dojść drugi i wiecej razy, albo żeby przyspieszyć finał

Gość mróweczka262
aMBAX !!!! NAUCZ TEGO MOJEGO FACETA!!!!1 .I 2. I 3