Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwatorkaa

polscy faceci maja brzydkie nogi

Polecane posty

Gość sema4
A ja jestem facetem i dbam o swoje nogi - oprocz tego, ze sa wydepilowane, to codziennie smaruje je lotionem nawilzajacym (garnier) rano i wieczorem (cale cialo zreszta tez). O rozwoj miesni dbam chodzac na silownie 3-4 razy w tygodniu gdzie trenuje wszystkie partie miesni nog (pachwin akurat najmniej, bo rozciagam sie rowniez, a to nie jest mile wodziane przy mocxnych miesniach pachwin) i do tego prawie codziennie jezdze rowerem, co idealnie kszatltuje moje nogi i posladki. Nogi sa oczywiscie opalone w lecie i troche musniete sztucznym sloncem w zimie. I zanim odpisze ktos, kto zgorszony jest faktem depilacji, napisze jeszcze, ze w lecie nosze krotkie spodenki i sneakersy (nie trawie sandalow, klapek czy japonek, chyba ze na plazy) i prawie zawsze w miescie spotkam kobiete patrzaca sie na moje nogi - ale nie z usmiechem typu "tfu" czy "fuj", tylko raczej usmiechem podziwu. A reszta meskich gir - fakt - wyglada obelsnie.

Gość kasia z opalenicy
:o

Gość gość
zanim osobiscie poznalam mojego faceta to sie tez przechwalal jaki to on jest, jaki pachnacy jak dba o siebie, jaki czysty, a co sie okazalo? smierdzi, tluste wlosy, nie myje rak po ubikacji, nie myje rak po paleniu i po paleniu kladzie sie do lozka bez umycia palcow, co myslicie o brudnych wlosach facetow, moze te rece jeszcze ujda, ale wlosy fuuuj, nie lubie facetow ktorzy sie przechwalaja ktorzy nie sa skromni ktorzy klamia

Gość gość
bo polacy w ogóle sa brzydcy !