Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszalałam chyba

TATUAZ co o tym myslicie

Polecane posty

Gość oszalałam chyba

chce soebie zrobic na kosci ogonowej co o tym myslicie? macie jakies doswiadczenie? ja chce taki malutki ktory bylby schowany pod majtkami...

Gość oszalałam chyba
jaki jest koszt? znacie jakies fajne wzory?

Gość oszalałam chyba
halo:)

Gość hajhaja
Przepraszam za wyrazenie, ale to go nie bedzie widac...:O Chcesz miec tatuaz...prawie w dupie?

Gość oszalałam chyba
tak to ma byc tatuaz dla mnie a nie dla kogos...no chyba ze dla kogos bardzo bliskiego:P

Gość oszalałam chyba
nikt nie ma nic do powiedzenia:(?

Gość o rzesz....
Ale nawet ty go nie bedziesz widzec!

Gość oszalałam chyba
z zawodu jestem pania inzynier...nie wypada zeby bylo widac mi tatuaz...

tez chce tatuaz :) mojego chłopaka kumpel ma włsny salon jednak obawiam sie bólu i jakis pozniejszych komplikacji ... :( chcialabym nad posladkami :D

Gość Lisa Rowe
Ja mam dwa i mysle o kolejnych. Od razu zaznaczam, ze nie nosze tipcow i rozowych ciuszkow, nie jestem tez satanistka ani nikim takim ;) Tez jestem po studiach :) Jedne tatuaz mam na ledzwiach wlasnie- jest dosc spory- ale i tak nie zawsze wystaje- widadac go tylko wtedy kiedy tego chce, drugi mam na lopatce. tatuowanie nie boli ( przynajmniej w tych miejscach)! Jesli o mnie chodzi to wspominam to jako przyjemne ...nawet bardzo doswiadczenie...takie podobne do akupresury. Gdy tatuwoano mi ten na ledzwiach - zasnelam bo tak mi bylo blogo :) Mojemu mezczyznie tez sie bardzo podobaja, chociaz jego do takich ozdob nie ciagnie ;)

Gość tatoomania
fajna sprawa, ja mam fragment obrazu beksińskiego na plecach...ale zajmuje trochę więcej miejsca niż skrawek nad pośladkami ;)

ja mam. i osobiscie zadowolona jestem. chocmi sie na ledzwiach bardzo nie podobaja zwlaszcza tribale zaraz nad pupa;/ takie standardowe a to w koncu na cale zycie;/. jak chcesz miec dziare to najlepiej tam gdzie jej nie widzisz przez caly czas polecam plecy, wtedy ci sie nie znudzi. co do bolu mam na kregoslupie ponoc najbardziej boli mnie wogle nie bolalo jedyne co uciazliwe to ta sama pozycja przez 2,5h zwlaszcza gdy ja muslam robic koci grzbiet. takrze fajna sprawa to dziara na 5 lat choc nie ladnie sie spiera. cena w krk wstepna nie zaleznie od wielkosci 100 zl slyszlam ze w mniejszych miastach jest taniej.

Gość kahhhaa
tez mam tatuaż :)) na plecach.... dokladniej nad koscią ogonową, troche bolało, ale teraz poszla bym zrobic nastepny ;))

Gość kahhhaa
i od razu zaznaczam ze to nie jest tandetny tribal... zrobiłam sobie chinski napis zeby bylo inaczej

kahhaa ---> :) i wlasnie to jets git:):) a nie jakis tandetny tribalik ktory nic nie znaczy