Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem sama

na wesele jako osoba towarzyszaca ? wypada w wyprostowanych włosach?

Polecane posty

Gość nie wiem sama

hey, jestem zaproszona na wesele jako osoba towarzyszaca ide z kolega, nie mam za duzo kasy i juz i tak kupilam specjalnie butki ale czy wypada isc w zwykłych wyprostowanych prostownica włosach, jestem blondynka o włosach półdługich mama 175 cm bede mialamn wysokie samdalki czarne i do tego czarna sukienka mozna isc zwyczajne w prostych wlosach, mi bylo by tak najwygodniej bo moja wloasy sa niepodatne i kazda fryzura to strach ze sie po czasie rozleci jak radzicie?

Gość o zesz w mordeeeeeee

Gość zaskao
Wstyd iść raczej w czarnej sukience, na wesele w upalne lato :O to nie pogrzeb ! . Włosy są w porządku.

Gość dziewczyno ty to masz
problem!!mozesz iść w spietych,wyprostowanych,pokręconych,w warkoczach,w koku,mozesz nawet ogolić sie na łyso!!kurwa ale masz problem.......:o:O:O:O

Gość Albinos czy co
Ale ta czarna sukienka to na prawdę nie wypada, tak sądzę.

Issamaysin Alah Dabommsinit --> Super nick!! Ja go nawet nie umiem przeczytać, nie mówiąc o tym, żeby pamiętac jak go wpisywać :D

Gość a wiesz co ci doradze
do takiej sukienki to tylko ogolic się na łyso!!! ewentualnie dwa wdługie warkocze do kolan!! I tylko tak! inaczej nie pasuje!!!

Gość nie wiem sama
jejku jaki chamski odzew. Nie lubie chamskich ludzi wiec dziekuje za wasze rady i sie pozegnam, nawet zapytac sie nie mozna.

Gość sbink
nie przejmuj się nimi! ja rok temu też byłam na weselu. martwiłam się, że nie wypada za bardzo w czarnej sukience iść, a okazało się, że połowa ludzi miała czarne kreacje. jeśli chodzi o włosy, to możesz je wyprostować, ale mogłabyś też spróbować lekko je pokręcić. takie fale bardzo fajnie wyglądają i trzymaja się długo, więc bez obaw, że fryzka się rozleci.

Gość plus mix
Co do włosów to ja tak własnie zrobiłam, tez mam kolor blond półdługie i wyprostowałam je i było ok, co do sukienki : ja tez byłam w czrnej jak połowa dziewczyn na weselu, a myślałam ze tylko ja wyskocze jak na pogrzeb, miłej zabawy.

Gość nie wiem sama
tak,tylko ja jestem strasznie gruba-a czarny maskuje tłuszcz. no i mam pryszcze na twarzy wiec chyba pójde w rozpuszczonych włosach a nie w spiętych. no i nosze okulary,takie musztardówy-jaki makijaż mam sobie zrobic??moze byc zielony cien?? co myslicie??

Gość sbink
postaw na naturalność! możesz wewnętrzne kąciki powiek zaznaczyć brązem, a resztę pomalować beżem.

Gość nie wiem sama
ktos sie pode mnie podszył. nie jestem gruba mam 175cm i waze 55 kg figurke mam ok. wiec dzieki za rady tym naprawde chetnym doradzic, mi sie wydawało ze "mała czarna" pasuje zawsze i wszedzie a włoski chce proste bo tak bede sie najlepiej i najwygodniej czuła. wiec chyba bedzie dobrze

Gość nie wiem sama
no nie co za podszyw!!!no niestety mimo chęci nie jestem szczupła...staram sie bardzo ale i tak jestem gruba!!:O ehhh nie radze sobie z moim obrzarstwem,taka jestem gruba ze chyba jednak nie pójde na to wesele zeby nie przyniesć wstydu koledze!!:O

Gość ale to już było
znaczy się moda na czarne kiecki .... zwłaszcza na wesele w lato ! Pewnie obskakujesz w niej też sylwestra ... Weź se kup zwykłą zwiewną sukienkę i koniec ! A nie będziesz straszyć czernią ! Na weselu zwłaszcza ... A jak już tak bardzo chcesz to chociaż się opal , bo nie ma nic gorszego niż czarna kiecka i blada twarz + ramiona i nogi .

Gość czarna_kawa
Ja byłam na weselu tydzień temu i miałam właśnie zrobione prostownicą włosy i psiknięte ciut delikatną migoczącą mgiełką :) najlepiej sieczuje w rozpuszczonych i tak właśnie miałam zrobione. Zresztą większość dziewczyn miała zwykłe proste fryzurki, rozpuszczone włosy... Przynajmniej 4 kobietki były w czarnej, pamiętam trzy miały krótkie jedna długą do kostek. Klasycznie i elegancko. Miłej zabawy :)

Gość włosy proste jak najbardziej
ale sukienka... maja ludzie racje, to nie pogrzeb. Jak szukalam suienki do brata na wesele, sama bratowa powiedziala mi "czarnej sukienki, to raczej bym nie chciała byś miała na moim weselu" . więc moze to i uniwersalna kiecka, ale moze np.akurat panstwo młodzi zbyt zadowoleni by nie byli:) tylko podpowiadam wiec na mnie nie naskakujcie;)

Gość czarna sukienka
nie jest odpowiednia

Gość czarna_kawa
Przecież na wesele nie idze sie ubraną na czarno od stóp do głów. Czarna długa kiecka cała zabudowana pod szyję i do tego rękawiczki po pachy KONTRA delikatna (może i sexi ;) ) sukieneczka Prostota i elegancja. W ciagu roku byłam na 5 weselach i na każdym były osoby w czarnych sukieneczkach - nikt nie widział w tym nic złego a już na pewno nie młodzi.

Gość nie wiem sama
no wiec proste włosy sa ok, jestem opalona a kiecke nie mam zabudowana jest wiazana na szyju z przudu wiadomy dekold, z tyłu plecy odkryte no i taka przed koloanko a ze jestem wysoka to jest w sam raz bo butki mam 9 cm a mam 175 cm wzrostu. Zwiewna sukienka nie bedzie mi chyba pasowała do samdałek jakie sobie kupiłam xczarne z maluyka srebrna klamerekcza przy paluszkach od lasockiego i najbardziej mi pasuje własnie ta cza\rna kiecka przymierzałam siostry sukienke rozowiutka zwiawna i wygladalam okropnie a to wesele jest mi zuypelnie obce nie znam tam nikogusko oprocz mezczyzny ktoremu bede towrzyszyła ... i