Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wielbiciel Zarośniętych

Czy naprawdę już nie da się trafić na dziewczynę co nie goli okolic bikini?

Polecane posty

Gość włochata
a ja mam naturalne owłosienie i wolę to niż wieczne problemy z depilacją, krostkami i wrastaniem włosków. Mojemu mężowi to nie przeskadza ani innym moim ex też nie zawadzało. Owszem podcinam włosy, żeby nie były długie ale to wszystko. To jakiś nowy chory wymysł, żeby młode sroki miały się czym przejmować... :-)

Gość Wielbiciel Zarośniętych
ależ są szanowny kolego - wiesz co dobre :) włochata - dokładnie jak piszesz pozdrawiam

Gość anty-kłak
golcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny

Gość a ja właśnie
dziś wygoliłam sie calutka...pisia aż milusia w dotyku!!! uwielbiam to!!! dla mnie to duzy komfort psychiczny ogolona. gdy sa kłaki to czuję sie jakbym była brudna i tyle

co to za różnica Ogolonej może odrosnąć A zarośnięta może się ogolić Tu ważny jest dar przekonywania

Gość Rosasita
Wielbiciel Zarosnietych ile ty masz lat?????? chyba duzooo, jak masz takie upodobania precz z krzaczorami wystajacymi ze stroju kapielowego, to obrzydliwe a spotykane na plażach. Facet moze miec tam swoje zboczenia ale kobieta tez powinna estetycznie zadbanie wygladac. Krzaczory wystajace z jakiegos fajowego bikini to ohyda, krzaczory pod pachami na nogach tez.

Gość wimek77
da sie znaleźć i nie trzeba nawet być starym zeby miec takie upodobania wazne zeby zawse dała si nakłomnic na zmiany