Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anulka_gdynia

ZAZDROŚĆ MNIE JUŻ ZNISZCZYŁA

Polecane posty

Gość relaxing ime
a juz mu tka nie słodz bo mu sie w głowie po przewraca, jaki to on mądry i dopiero wstedy ci zdradzi heheh widze ze zakochana w nim po uszy jestes...a on..?

Gość To_____ja
my tez dziekujemy ale sie teraz zdenerwowalem bo tamta pisze glupoty ze tylko nas sex laczy fakt jestesmy rozni w troche innych kliamtach sie wychowalismy ael nam to nie przeskadza zyjemy razem dobrze i jest nam dobrze potrafimy bawic sie we 2 i w towarzystwie wiec nie wiem skad ona to bierze , pewnie patrzy tylko na swoj zwiazek w ktorym napewno tez nie raz byly problemy

bardzo jestem w nim zakochana BARDZO ! Kazdy mowi mi ze zwariowalam na jego punkcie. Zreszta dowodem na to jest to ze wiele znaojmych sie odemnie odwrocilo, bo za duzo czasu z nim spedxam ale mi to wisi:)

Gość aniu
...jak bym zabraniała chodzić mojemu facetowi do kolegów na wódke to odrazu by mnie zostawił.Raz lub dwa mozna zabronic ale cały czas??? jak bym mu broniła to jak ja bym chciała wyjść sama z koleżankami to on by mi zabronił i tak wkółko,związek by sie po roku rozpadł.

aha i jesli chodzi o moje imprezowanie z nim, to chodzimy zawsze na imprezy, ten domek jest wyjatkiem ze on tam sam besemnie jedize! Swietnie sie z nim bawie gdziekolwiek jestesmy :) czy na imprezie czy nad jeziorkiem gdzie kolwiek :)

Gość To_____ja
opop i ten relax poczytajcie troche wiecej niz ostatnie wypowiedzi Pisalem tam ze Kocham ją jak nigdy nie kochalem i kocham jak kochac zawsze chcialem Swiata poza nia nie widze i tak samo zycia bez niej , ciezkie by bylo gdy u boku mojego by jej zabraklo wiec jej nie zdradze bo wiem jakie by bylo konsekwekcje a po drugie nie nazleze do takiego rodzaju facetow co zdradzaja zawsze bylem wierny i takim zamierzam zostac a ze jade z kolegami na weekend to nie znaczy ze ja zdradze, nie ogladajcie tyle filmow ;)

Gość opoopopo
ale ja nikomu nie zabraniam wyhcodzic na wodke!!! on mnie ze soba bierze bo chce zabrac acha i prawda w oczy kole

ja uwielbiam z nim spedzac czas. I juz go powoli rpzumiem z tym domkiem, chce spedzic go sam z kolegami z ktorymi sie wyhcowal. A ta cala typiara z tego zdjecia niech sie buja on jest moj... :)

Gość lila23
anulka, uspokój się to po pierwsze :) w nerwach człowiekowi różne rzeczy przychodzą do głowy i różne scenariusze. W moim związku miałam też nie tylko same dobre chwile, a jesteśmy razem ponad 6 lat :) i uwierz mi, można się dogadać i ustalić jakieś zasady, żeby każdy czuł się szczęśliwy. Młodziutka jesteś (jak sama napisałaś), w tym wieku emocje biorą górę, a czasem nie warto! Twój chłopak jest starszy, myśli w sposób bardziej dojrzały, widać jak na dłoni, że nie chce Cię zranić :) Próbuje znaleźć jakiś kompromis, żebyś była szczęśliwa, rozumie, że możesz się źle czuć przez ten męski wyjazd, ale jednocześnie chce Ci to wynagrodzić Waszym wspólnym późniejszym wyjazdem. Nie zabieraj mu tych kilku chwil "tylko dla siebie", bo bycie ciągle razem też nie jest zdrowe. Związek to sztuka kompromisu, jeśli Ci na nim zależy, to zacznij myśleć poważnie, a nie jak nastolatka, nie nakręcaj się sama, a jużw ogóle takie histeryczne teksty, że jesteś taka czy owaka to już w ogóle przesada. Każdemu się kiedyś kończy cierpliwość, Twój chłopak też może ją w końcu stracić mimo, że Cię kocha. Nie strać go 🌻 Życzę Wam jak najlepiej :)

lilia wiem wiem o tym wiem :) ze moge go starcic :) dlatego postaram sie zadbac o moja zazdrosc do niego :) hehe

Gość ta cala dyskusja miedzy wami
jest po prostu zenujaca:O zachowujeci sie jak rozkapryszona gownarzeria! i jeszcze swoje PRYWATNE sprawy wyciagacie na forum:O anulka Ty po prostu nie doroslas do pewnych rzeczy, jestes baaardzo mocna zakompleksiona i dlatego tak sie zachowujesz. nie dziwie sie Twojemu chlopakowi ze chce sobie pojechac z kumpalmi nad wode odpoczac od Ciebie

Gość lila23
a tak swoją drogą, to powiem Ci, że my też jesteśmy diabelnie o siebie zazdrośni ;) ale jakoś dajemy radę :)

Gość To_____ja
" ta cala dyskusja miedzy wami jest po prostu zenujaca zachowujeci sie jak rozkapryszona gownarzeria! i jeszcze swoje PRYWATNE sprawy wyciagacie na forum anulka Ty po prostu nie doroslas do pewnych rzeczy, jestes baaardzo mocna zakompleksiona i dlatego tak sie zachowujesz. nie dziwie sie Twojemu chlopakowi ze chce sobie pojechac z kumpalmi nad wode odpoczac od Ciebie " Zgadze sie ze ta cala dyskusja jest zenujaca tez tak uwazam ale nie miala takiego zamiaru , staram sie zrozumiec ze chciala sie pozalic i podzielic swoim problemem, a ta strona chyba po to jest z tego co zauwazylem. Glupio wszylo bo mi ja pokazala i a zaczelem sie wypowiadac no i stalo sie co sie stalo. Trudno , jestesmy juz po rozmowie , nie jest zle , chyba to nam na lepsze wyszlo , niestety tylko na gg ale jutro nasza rocznica wsumie 2 to sie spotkamy i sobie pogadamy normalnie , dzisiaj niestety nie moge wyjezdzam do Elblaga ( ale nie z kolegami na domek , sprawa rodzinna ;) )

Gość oicfar
witam ponownie .... :D:D:D:D posluchaj ja jestem facetem moja kobieta miaja tak samo jak ty i po czesci ma nadal ... czy twoj chlopak wie o twoej "chorobliwej" zazdrosci? bo jesli tak to on moze tez ci pomuc ja mojej dziewczynie pomoglem ... tylko widzisz sama lub z kolezankami sobie nie poradzisz bo w zwiazq jestes tylko ty i on a nie jeszcze ktos msisz z nim porozmawiac powiedziec mu ze masz taki problem i chchaila bys to zmienic bo zle sie z tym czujesz ... musi zareagowac jak ja bym byl na jego miejscu i wiedzial bym ze nie spalas bys w nocy gdybym byl w ty domq to nie jechal bym tam ... wolal bym polozyc sie razem z toba w wyrq i ci przytulic a jak nie ma opcji wspolnego wyrka to zadzwonil bym i rozmawialibysmy caly czas przez cala noc tak dlugo az bys nie zasnela ... spiewalbym nawet kolysanki :D:D dzieqje "ANIU" ze podobalo ci sie to co napisalem predzej

Gość aniu
Lila to piekne co napisałaś:)

Gość aniu
oicfar nie ma zaco:) hmm...kołysanki powiadasz??? zazdroszcze twojej dziewczynie🌻

Gość opoopopo
oicfar nareszcie jakis normalny kochajacy porzadny facet..

Gość oicfar
KIERUJE TO DO : " ta cala dyskusja miedzy wami " posluchaj cieciu jesli kto kolwie wchodzi tu to ma prawo rozmawiac o swoich problemach i pisac o tym nie wiesz ze najlepsze pomysly dostaje sie od obcych??? najwidoczniej tez masz jakis problem i piszesz o nim gdzies w kafeteri skoro napisales cos tutaj ... zamiast krytykowac pomoz koles bo jestes typowym cwaniakiem moze nie jestem jakims milosnikim sliwoni ale mysle ze jak bys mnie troche znal i stanol bys twarza w trzaz nauczyl bys pomagac i wspierac innych a nie ich jechac ... zastanow sie nad swoim honorem bo dla mnie go wogolnie nie masz ...

Gość oicfar
jak sie kocha to sie poswieca ... :D

Gość To_____ja
Oficar nie tak ostro bo ten watek w zla strone zmierza ;) Najlepjej powoli go zakonczmy , porozmawialismy, wyciagnelismy wnioski bedzie dobrze - oby , czas pokaze Pozdrawiam wszystkich normalnych w imieniu Ani i moim

Gość oicfar
DO :: " To_____ja " sluchaj tu sie gada o problemach tego sie nie zmieni ... kazdy co tu wchodzi ma problem chce o nim pogadac a chyba nie namiejscu sa ktakie komenty prawda? (ze jedzie sie kogos i bardziej sie go doluje) zycze jak najlepiej ... ja mam 8 lipca 2 lata z moja kobieta zycze wam zebyscie mili 100 razy wiecej i kazdemu tutaj zycze szczesliwej milosci i wspanialego faceta lub wspanialej kobiety ... pozdrawiam hehe bez wyjatkow ;):D eloo

Gość oicfar
DO : " aniu" eheh normalnie drugi raz robis zmi tego kwiatuszka :D ja tez chce :D a nie wime jak :P

Gość To_____ja
no zgadzam sie z Toba mowilem ze troszke paranoicznie to wszylo ale miala problem chciala sie podzielic i ja jej decyzje uszanowalem A co do Twojej rocznicy drugiej 8 lipca to smiesznie sie zlozylo bo my mamy wlasnie drugą rocznice jutro czyli 6 ;) wiec zycze udanego wieczorku wspolnego ;)

Ludzie....związek to nie więzienie....tak samo jak i facet potrzebuje raz na jakiś czas wypadu na ryby czy na piwo z kolegami tak samo dziewczyna potrzebuje wyjść na plotki czy potańczyć z koleżankami.Wyluzujmy...po co sobie zycie uprzykrzać? Mam wrażenie,że ta cała Ania to ma z 13 lat.

Gość aniu
oicfra robisz nawias kwadratowy i wpisujesz kwiat ,serce,reka,:P 🌻 ❤️ jest jeszcze duzo taki rysunków...

Gość aniu
jak się wejdzie na forum REDAKCJA KAFETERII i na temat jak sie robi buzki to tam jest ta stronka i tam działa napisała Kasiulek

Gość ta cala dyskusja miedzy wami
oicfar-----------> Boze! zachowujesz sie conajmniej tak jakbym Ci matke zabila:O wyrazilam swoje zdanie, nie moge? sam napisales ze to forum! chlopczyku chodzi mi o to jak nie zrozumiales, ze smieszne jest dla mnie pisanie o swoim zyciu PRYWATNYM we DWOJE na forum publicznym. ok pokazala mu swoj topik , to mogli reszte w spokoju ompowic w domu a nie tutaj zaczal sie jakis cyrk! Yo_____ja ---> podziwiam Cie, widac ze jestes bardzo odpowiedzialnym chlopakiem i masz podejscie do kobiet...ale nie wiem jak Ty wytrzymujesz taka zazdrosc... naprawde to nie Ty stwarzasz problemy Ani tylko ona sama sobie, chcialaby wrecz Toba zawladnac, myslami , mowa i cialem , zebys caly sie jej oddal i poswiecil kazda sekunde zycia jej:O dla mnie to jest chore! i zgadzam sie z MadziaMadzik ! tez mam wrazenie ze Twoja kobieta ma cialo 18-latki a rozum i zachowanie jak 13 latka !