Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anulka_gdynia

ZAZDROŚĆ MNIE JUŻ ZNISZCZYŁA

Polecane posty

Gość winnie
3mamy wszyscy kciuki :P a ty usmiechnij sie i uwierz w to, ze ty tez masz cos do powiedzenia w tym zwiazku :)

no na nic kurwa na nic po co ja mu to pokazalam po to by mi teraz nawrzucal jaka to ja bylam ;/;/ to jego slowa \" bede taki sam od dzis taka jaka ty jestes \" kurwa zajebac sie tylko !!!!!!

Gość To_____ja
To ja ten hujek niby tylko szkoda ze jakos na zywo troche to inaczej wyglada Po pierwsze drogie Panie TA dziewczyne wziolem na rece tlyko do Zdjecia, nie nosilem ją i bron Boze nie przytulalem jak tu wiekszosc mysli !!!!!! wyglup !!!!!!! Jeszcze jedno piszecie ze jade z kolegami do tych typiar!!!! totalna bzdura nie jade tam do nich tylko jazde z kolegami to po pierwsze i ze je spotkam to sa male szanse bardzo male bo to wcale nie sa moja jakies zajebiste kolezanki tylko poprstu jedna tam mieszka na tej wsi a druga to byla jej kuzynka Mielismy okazje je poznac pare razy i tyle, nie jedziemy tam poto by je spotkac , wcale nie mamy takigeo zamiaru !!!!! nigdy Ani nie zdradzilem zawsze bylem jej wierny i gadki typu ze Ja mam dziewczyne a moi koledzy nie ,to sa beznadziejne. Zaufaj mi kobieto wkoncu to moze bedzie lepjej wiesz przeciez otym dobrze ze bardzo CIe kocham i swiata bo za Toba nie widze , ale nie rozumiem czemu zawsze mnie osadasz ze napewno Cie kiedys zdradze itp =( Paranoja Jak moge zdradzic jak kocham i to bardzo ZAUFAJ MI WKONCU CZAS NAJWYSZY TO JUZ 2 LATA czemu ja CI moge ufac a Ty mi nie ??????? Szkoda ze im nie opowiedzialas o Januszu? jak przyjechal do Ciebie na dzielnice a Ty mnie oklamalas ze bylas znim tylko by pokazac mu gdzie Twoja kolezanka mieszka , pozniej samo wyszlo ze tak nie bylo , ale czy ja Cie zmieszalem za przeproszeniem z kupa ! tak jak Ty to robisz ostatnio ze mna , NIE !! bo Ci ufam i wiem ze jak sie znim spotkalas to nic zlego nie zrobilas tylko on byl natretny Co do domku ze niechce zebys Ty jechala to tez nie tak , wiesz otym dobrze. Wiesz jak ja tam bede spedzal czas , rano piwko na ryby z kolegami caly dzien a Ty bys tam sie zanudzila na smierc i codziennie bysmy sie klucili ze ja pije piwo ze robie to, ze ciagle z kolegami a nie z Toba to poco jechac by sie klucic? I przeciez caly swoj urlop przeznaczylem tylko na Ciebie poto wynajelem domek i caly urlop na ten czas wziolem by spedzic go tylko z Toba , sama mie prosilas zebym to z Toba pojechal na caly tydzien (a nie jak chcialem jeden dzien z urlopu wziasc zeby pojechac z kolegami ) to porozmawialismy i postanowilem ze jednak caly urlop z Toba spedze i powiedzialas ze moge jechac z kolegami na weekend A teraz jednak juz nie moge ???? dlaczego zmienilas zdanie?? tzn wiem dla czego bo sie boisz ze Cie zdradze a to jest kompletna bzdura . NIE ZDRADZE BO KOCHAM ile mozna powtarzac =( Zaufanie Kochanie zaufanie to sie liczy bardzo a u Ciebie go brak =( Mogl bym pisac tak chyba bez konca uwazam ze nic zlego nie zrobilem i nie mowice mi ze tak nie jest.Napewno w szkole Aniu nie jeden kolega Cie pogilal przytulil czy cos dla beki ( sama sie kiedys przyznalas ) ale mnie ot nie robi bo nic zlego sie nie stalo Wiem ze jestes mi wierna zreszta nie wazne nie musze sie tlumaczyc bo nie mam powodu bo nic zlego nie zrobilem Bo wczorajszej rozmowie i po tym co tu przeczytalem to mam juz dosc =( wykonczony jestem ciaglymi oskarzeniami i to bez podstawnymi =( Wiesz ze chce spedzic z Toba cale zycie , zalozyc rodzine , miec 2 dzieciaczkow i zyc milo ale ostatnio jak sama napisalas wygasa cos w Tobie i przez ostatni czas tylko mi wszystko wyzucasz jaki to ja jestem , no to jezeli taki jestem to nie uwazasz ze powinnas mie zostawic ? Dla mnie to bedzie najgorsze co przydazylo sie w moim dotychczasowym zyciu ale zycje jest brutalne i trzeba walczyc chcialbym Ci jeszcze duzo powiedziec ale moze nie tutaj

Gość bless
cholera nie rozumiem jak to niech sie relaksuje sam z kolegami? to z Toba nie mozna sie zrelaksowac nie kumam naprawde moj chlopak sam wyjechal tylko do pracy na miesiac zagranice a na wakacje beze mnie to nawet nigdy nie pomyslal zeby jechac albo razem albo wcale

Gość To_____ja
NIe nie jestes kurwa i nawet tak nie mow Blagam Cie

Gość To_____ja
Blessss ale ja tez caly swoj urlop przeznaczylem dla Ani zeby cale wolne spedzic tylko z nia ale chce wyjechac z kolegami an weekend polowic ryby popic , meski wypad ale meski to nie znaczy ze bedziemy chodzic na dziewczyny!!!!!

Gość Jak nie bierzesz kasy to nie
jesteś

nie biore kasy za nic ! ale jestem kurwa bo zniszczulam mojego chlopaka ktory ma mysli by odejsc ... kurwa nie moge juz tak dluzej :( sama do tego doprowadzilam !! jestem szmata, kurwa i jak jescze moge sie nazwac?

Gość To_____ja
Kochanie blagam Cie nie pisz tak nie jestes i nie zostawilem Cie przeciez otym rozmawiamy . Nie zniszczylas mi zycia tylko czemu ja nic robic nie moge z kolegami spotykac sie nie moge na mecze jezdzic nie moge Zaufaj mi ze Cie nie zdardze KOCHAM CIE

nawet moj kochany brat powiedzial ze gdyby byl na miejscu mojego chlopaka zostawil by mnie dawno !!!! to co ja soba reprezentuje..?

Gość bless
ja mam wrazenie autorko topiku ze cos za bardzo histeryzujesz a ty mezczyzno jednak jedz na te ryby moze sie uspokoi kolezanka bo chyba rzeczywiscie przesadza

Gość nie to jest
zalosne, przy mojej wyrozumialosci kurwa nawet, rozne bzdury czytalam ale ten belkot i pranie brudow bardzo prywatnych na publicznym forum? ble.

Gość To_____ja
DO 'Nie to jest ' no mnie tez to walasnie boli ze wszyscy wiedza zamiast sami sobie ale chciala znac zdanie innych trudno

DOBRA NIE MA JUZ TEMATU !!! KONIEC !!!!!! Zostawiam tylko jedno.. jestem kurwa skoro tu napisalam, wyzalilam sie, przeciez kurwa po to jets ta cala kaferteia nie? dobra nie mam racji.. pozdrawiam !

Gość To_____ja
ile mam Cie prosic nie pisz ze taka jestes bo to nie prawda i nic zlego sie nie stalo ze sie wyzalilas

nie jest to - autorka tej wypowiedzi mi uswiadomila ze tak ejst a ty ja kochany poparles.. wiec wiecej tu nie zajze nic nikomu nie napisze .. zamkne sie w sobie jak ta kura w kurnotce...

Gość hmmmmmmmmmmmmmmmm
zdjecia z laskami na reku to nie do przyjecia:O wlasna dziewczyne powinno sie uwieczniac na zdjeciach i nosic ja na reku:O

Gość aniu
widze że masz bardzo mądrego i kochającego cie chłopaka:) może wróce do tego Jenusza,może myslisz że jak ty robisz cos złego to twój chłopak tez,przeważnie jest tak że jak ktos zdradz i oszukuje to sam własnie tak robi(nie mówie że wy sie zdradzacie,broń boże...) nie jestes zadną kurwa bo nikogo nie zdradziłaś i sie z nikim nie przespałaś dla kasy. Chłopaku jedz na ten weekend a ty aniu wyjedz gdzies z kolezankami,albo idz na dyskoteke,odpoczniecie, zatesknicie za soba i wszystko bedzie dobrze❤️ Pozdrawiam was serdecznie:)

Gość To_____ja
"hmmmmmmmmmmmmmmmm zdjecia z laskami na reku to nie do przyjecia wlasna dziewczyne powinno sie uwieczniac na zdjeciach i nosic ja na reku" Jeny ale co ja takiego zlego zrobilem?? nigdyu sobie nie robilas zdjecia z kolega , przyjacielem ktory np oparl si eo Ciebie albo dla beki naskoczylas mu na plecy?? Widocznie musisz miec w domu album ze zdjeciami samej siebie albo z tlyko z facetem , Zadnych przyjaciol

Gość aniu
...mysle ze załozyłaś nie topik dlatego bo nie umiałas mu powiedziec wprost co o tym wszystkim myslisz,ale mogłaś mu pokazać i on mógł to przeczytac. Mysle że jestes jeszcze młoda osóbka która mało wie o życiu,zobaczysz kiedys bedziesz sie śmiac z tej sytuacji:)

Anula wiem ze sie bede smiac wiem ze bede mowila jaka to ja bylam mloda i glupia ! kocham go i uszanuje jego zdanie. niech jedzie odpocznie odemnie przynajmniej :)

Gość aniu
mysle że jakby twój chłopak miał cos do ukrycia to by schował przed toba te zdjecie tak jak robia to faceci którzy maja cos na sumieniu. A on ci pokazał to tez sie licz:)

Gość aniu
no widzisz juz masz lepszy humorer:) wiem że wszystko bedzie u was dobrze❤️

Gość hehehhehehe.....
Słuchaj chłopcze, ja np. miałam może jedno takie zdjęcie, ale to jeszcze poznaniem mojej miłości. Teraz cały czas spędzamy razem, bo jesteśmy swoimi najlepszymi przyjaciółmi, żadne tam babskie, czy męskie wieczory. Nie pijemy alkoholu, a gdy chcemy obejrzeć mecz, to oglądamy go razem. Ja kocham koszykówkę, byłam cheerliderką, razem nawet gramy i uprawiamy inne sporty. Tylko, że my tego właśnie pragniemy. I dlatego Nam jest ze sobą tak dobrze. Na początku znajomości raz jeden tylko mój mąż poszedł na grill z powiedzmy przyjaciółmi, bo okazali się niewiele warci i poszedł spać zaraz na jego początku. Niczego mu nie zabraniałam i on również nie. Tu jest klucz, w porozumieniu. Jedyny raz bez niego na dyskotece skończył się przegranym wieczorem, nawet najlepsza paczka znajomych nie zastąpi mi kogoś z kim bawię się najlepiej w świecie. Ty jednak masz potrzebę wyjechania, wygłupiania się i tego nie zmienisz. Słyszysz Aniu, jeżeli sam nie poczuje chęci pozostania z Tobą na nic zazdrość. Bo myślę, że tu nawet nie o te dziewczyny chodzi, ale czas. Czas, który chciałaby spędzić po prostu z Tobą. Dziwnie to brzmi, być zazdrosnym o chwile, ale tak jest. O uśmiechy, których nie zobaczy, o radości, których z Tobą nie przeżyje o piwa, które już humoru nie poprawią. Po części ją rozumiem, ale sama przez to nie przechodziłam, bo u Nas wszystko było jasne. Przyjaciele rozumieją, że jesteśmy jak całosć, dlatego teraz mamy ich wspólnych:) Żadną kurwą nie jesteś, nie panujesz nad emocjami, ale dlatego, że uczucie w Tobie jest bardzo silne. Też pojedź gdzieś z przyjaciółmi, potęsknicie, zmądrzejecie... Hehehe, będzie dobrze. Kochacie głupki jedne:D I to jak diabli.

Gość hehehhehehe.....
I naprawdę nawet dla żartu nie mam ochoty ściskać innych mężczyzn. Chyba, że jest tym mężczyzną mój tata. Po prostu nie lubię być dotykana przez innych ludzi i już. Różnie to ludzie mają.

Gość To_____ja
aniu mysle że jakby twój chłopak miał cos do ukrycia to by schował przed toba te zdjecie tak jak robia to faceci którzy maja cos na sumieniu. A on ci pokazał to tez sie licz NO WKONCU Dokladnie tak Aniu mowilem dziewczynie ze wlasnie chce Ci pokazac to zdjecie by byc wobec Ciebie fer zebys widziala co zrobilem ( choc uwazam ze nic zlego ) to tylko zdjecie zlapalem ja i podnioslem pstryknol kolega zdjecia odstawilem na ziemie i tyle Posmialismy sie i koniec NIgdy Cie Kochanie nie zdradzilem i nie mowie tu o sexie bo to najgorsza zdrada ale nigdy nawet zadnej innej kobiety nie przytulalem z uczuciem czy sie calowalem itp nie mam takiego zamiaru Kocham Cie i chce byc wobec Ciebie fer i tego samego oczekuje od Ciebie A teraz do drugiej Ani nie mojej dziewczyny do tej powyzej co ciagl episze Aniu czy uwazasz ze robie cos zlego ze chce wyjechac na weekend tylko z kolegami, popic , polowic ryby, meski wypad. Pamietaj ze caly urlop przeznaczylem dla niej bo ona jest wazniejsza niz oni i na tej wyjazd co czeka nas razem w sierpniu to 200 tysiecy bardziej sie ciesze z niego.