Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anulka_gdynia

ZAZDROŚĆ MNIE JUŻ ZNISZCZYŁA

Polecane posty

Gość aniu
nie masz jakies kolezanki która ma autko i pojechałaby z toba??? nie musisz sie ujawniać albo możesz powiedziec ze chciałas mu zrobic niespodzianke i przyjechałas na 2 godzinki:)

Gość oicfar
EEEEELLLOOOO :D:D:D:D::DD sluchaj mam identyczny zwiazek jak ty ... wiesz moja kobieta jest zazdrosna o to samo co ty ja ja rozumiem ja o nia tez jestem tak chorobliwie zazdrosny ale chcielismy sobie ostatnio z tym poradzic i wiesz co ... udaje sie poprostu nie wypytujemy sie gdzie kto idzie i z kim jak powi to powie ... a zawsze sobie i tak mowimy ale nie pytam "ksiezniczko gdzie idziesz ? z kim?" tylko slysze " misiaczku ja ide z nia tu i tu zadzwon do mnie bede tesknic" wiesz zazdrosc to w pewnym sensie brak zaufania ... zazdrosc doprowadzila moj zwiazek pewnego czasu do kresu wytrzymalosci ludziej psychiki ... koszmar poprostu :(( wiesz co staraj sie nie myslec i nie pytac sie gdzie on idzie i co robi gdy nie jest z toba mi to moglo ... kochasz? wiec musisz ufac wiec ufaj mu bo to jedyne lekarstwo (przynajmniej w moim przypadq) dasz sobie rade wiele zwiazqw przepieknych zwiazqw sie [przez to rozwalilo masz moje duchowe wsparcie licze na to ze uda ci sie tak jak mi .. POWODZENIA :) milego dnia eloo

mam koleznaki ktore maja autko ale sadze ze nie chcualo by im sie bo to leniwe:D:D:D:D a on jedzie w weekend na 3 dni wiec ... nie akzdemu pasuje

sluchaj ja tak nie potrafie! popostu mnie zazdrosc juz wypalila w sercu to okropne uczucie !!!!!!!!! i jak mam nie myslec ze on gdzies jedzie ty chyba zle myslisz. sorkiale jak mam nie myslec gdzie jest moj chlopak, co on robi itd??

Gość jogobella20
Aniu a czy Ty ciagle siedzisz w domu?Nie wychodzisz z kolezankami, nie odzywasz sie z nikim?Na pewno nie, pozwol mu robic to co Ty robisz.Ja tez przezywalam kiedys cos takiego jak Ty.Np. jak bylam gdzies potanczyc ze swoim chlopakiem i jak on rozmawial z jakas swoja dawna kolezanka to ja sie wsciekalam, zaraz jednak przychodzila mi do glowy mysl, ze ja gadalam przed chwilka z kolega i zazdrosc przechodzila.

Gość aniu
...ja bym z toba z miłą checia pojechała:) uwielbiam jezdzic samochodem!!! zawsze jak mam doła to biore autko słucham muzy i jede nad morze:)

Gość aniu
oicfar- to piekne co napisałeś 🌻 dla ciebie:)

Gość aniu
Jestem rodowita poznanianką ale od paru lat mieszkam nad morzem:) i tez jestem bardzo zazdrosna o mojego faceta...

Gość aniu
...jestes moja imienniczką🌻

aniu bardzo mi milo i ciesze sie ze jest ktosik tak mily o moim imieniu :) naszym:) a w jakim miescie mieszkasz? 3 city??

kurwa mac ... naszly mnie mysli zeby z tego swiata odejsc.. by moj ukochany mogl robic wszytko to czego zapragnie :(:(:( jezu nie wiem nie wiem co sie ze mna zaczyna dziac!!!!!!!

Gość jogobella20
Musisz sobie jakos ta zazdrosc wytlumaczyc,ze dalej tak nie mozna.Mozesz stracic osobe, ktora kochasz i to raczej nie jest wina Twojego chlopaka a na nim wszystko wyladowujesz.Nie chce Cie obrazic bo to dotyczylo rowniez mnie ale to jest chore,moze powinnas isc do psychologa?A moze zazdroscisz mu kolegow?meczy?wyjazdu?

Gość aniu
mi równiez miło:) nie jestem z trój miasta,mam daleko do ciebie...

Gość aniu
i wybij sobie takie chore mysli z głowy bo zaraz bede u ciebie i ci sie dostanie:)

Gość e tam taki typ
predzej czy pozniej Cie zdradzi:O piwko, laseczki, domki:O nie daj sie nabrac na te jego 'milosc':O daj sobie z nim spokoj, bo nie ma dla Ciebie szacunku....jestes taka mlodziutka, na pewno spotkasz kogos lepszego:)

Gość aniu
...ide spac:) bądz dzielna-pozdrawiam🌻

Gość aniu
e tam taki typ-widzisz aniu faceci wiedza co mówia... pa

Gość aniu
oj cos mi sie duzo zdania ucieło:(

ja tez ide powoli stad ... gdzies nie wiem gdzie .. :( poporstu mam cholerny metlik w glowie !!!!!!!! i nie mowcie ze on na mnie nie zasluguuje to boli :( to ja na niego nie zasluguje!!!!!!

Gość winnie
jogobella.... jak dla mnie to ona ma powod, powodem jest to ze jej facet nosi jakies typiary na rekach jak jest nawalony!!!! to jest, moim zdaniem, bardzo dobry powod... sluchaj anulka.. ja z calego serca, bym cie wpakowala w auto i Cie tam osobiscie zawiozla, bo wiem ze jak bym byla postawiona w takiej sytuacji, to bym tak zrobila... ale ja nie mam prawka!!! Anulka, ja rozumiem, ze go kochasz i chcesz zeby bylo mu dorze ale BEZ PRZESADY.. NIECH MU, ZA DOBRZE NIE BEDZIE.... bo ja znam takich, co maja dziewczyne jak im wygodnie, jak im jest do czegos potrzebne a tak to ida w odstawke... ja pikuje... to znaczy ze on w zeszlym roku tez tam byl...a to jest jakis problem jechac gdzie indziej, zebys mogla jechac xz nimi... :( ja nie wiem,... jesli mu zalezy, to powinien przejac sie twoimi uczuciami... nie tlum tego w sobie, bo tylko siebie zameczysz!!!!

aha i jeszcze jedno bo chyba sie wsyzscy nie zorumielismy, on wcale az tak za laskami sie nie ugania, prawie wogle poza tym domkiem ( tymi dwiema koleznakami tzn nie ugania sie ale wiecie o co mi chodzi nie > ):(:(:(

Gość winnie
anulka.. nie nie jest tak... to raczej on na Ciebie nie zasluguje... to on nie umie Cie docenic i nie umie uszanowac Twoich uczuc a widzi tylko swoje przyjemnosci... wyobrazam sobie jak sie czujesz... :( strasznie mi Ciebie szkoda... :(

niestety co do tego domku to nic sie nie da xrobic .. mojego chlopaka kolega ma tam swoj domek i oni tam jezdza co roku nawet w zeszlym roku to bylmi w wakacje i we wrzesniu w kwietniu jezdza tam ... osoatnio moj chloak mi powiedzial ze tej calej typiary co ja na rekach mial jej nie bylo, uwierzylam mu i wierze ze tak bylo.

a ja ci powiem ze jestes bardzo kochana i sympatyczna dziewczyna za co ci dziekuje ;* ale mi juz zwisa jakie ja mma zycie wiesz... ja wiele w zyciu przezylam :(

Gość winnie
nie mow ze Ci zwisa jakie masz zycie :( wiesz, naprawde, pogadaj z nim szczerze i zapytaj go jak on by sie zachowal na twoim miejscu, jak by sie czul, co by myslal.... raczej uwazam, ze gdyby zobaczyl jak Ciebie jakis koles na rekach nosi na zdjeciu, to by nie pomyslal ' o jaki uczynny kolega, nosi moja dziewczyny jak jest pijana, zeby nic jej sie nie stalo' :/

Kochani ja powoli mykam do wyrka. Dziekuje wam za wsze wypowiedzi. Jutro na pewno rano tu zajze. I na pewno napisze wam jak zakonczyla sie rozmowa z moim chlopakiem, bo za pewne nie jedna z was by chciala wiedziec ! A wiec dobranoc kolorowych snów syskim zycze;*:*:*:*:*:*:*