Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia p.

czy to mogą być objawy ciąży?

Polecane posty

Gość kasia p.

Proszę o pomoc. Raczej mam regularny okres tak co 33-35 dni. W dni płodne współżylismy z mężem bez zabezpieczenia ( około 25 .06) . Od tego czasu mam co jakiś czas bóle brzucha ( takie jak przed okresem) . Tylko do okresu pozostało jeszcze ponad 1,5 tygodnia, robiłam test ciążowy w 6 dzień po zapłodnieniu i przez długi czas nie mógł ukazać się wynik , po okołu 10 min ukazał się wynik negatywny. Co panie sądzą o moim przypadku- proszę o pomoc i podpowiedz czy mogłabym już zrobić kolejny test.? Pytam to pierwszy taki nasz przypadek, choć planujemy dzidziusia.

Gość firma Eris
Póki co nie masz żadnych objawów ciąży. Najlepiej poczekać do pierwszego dnia spodziewanej miesiączki i zrobić test. Wcześniej można tylko snuć podejrzenia. Pozdrawiam.

Gość rosemary
ja miałam ból brzucha (macicy) niedługo po tym jak się kochalismy z mężem w dni płodne.... potem ból ten przypominał taki jak przed okresem.... i to były objawy ciąży.... Tez zrobiłam test wcześniej ale wyszedł negatywny... dopiero zrobiony w dniu spodziewanej miesiączki potwierdził ciążę!!!!

Gość kasia p.
Ja właśnie cały czas czuje intensywny ból brzucha taki jak przed samą miesiączką albo już w trakcie . Nigdy wcześniej tak nie miałam, a poza tym nic raczej mi nie jest. Dlatego nie wiem czy taki objaw może być początkiem ciąży....?

Gość ROSEMARY
nie chcę cie nakręcać.... bo lepiej sie nie nastawiać, bo możesz się rozczarować.... ale to mogą być objawy, bo ja tak miałam! Kiedy o to pytałam na forum to duzo osób twierdziło że to nie są objawy.... ale ja ci moge teraz powiedziec że są! przynajmniej ja tak miałam! pozdrawiam