Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość newewe

VICHY oligo 25-natrętna reklama na kafe!!!!!!!

Polecane posty

Gość newewe

ludzie, którzy reklamuja ten błyszczyk!!!!!!!!!!!!! Przeginacie!!!!!!!!!!!!! W każdym poscie o błyszczykach pojawia sie kilka osób reklamujących, czy Wy myslicie ze ludzie sa głupi? Błyszczyk bez zadnych rewelacji, miałam jakis czas temu, jakie powiekszanie i wygładzanie ust??? I ta cena??? Wole taki zwykły za 8zł (róznicy nie ma).a Poza tym moze powiedzcie o tym ze Vichy we Francji kosztuje tyle co u nas Ziaja, tylko tyle ze w Polsce dobrze go wypromowali. To nie są zadne dermokosmetyki, tylko tyle ze sa w aptekach sprzedawane. Już lepszy jest polski Dermedic- to są chociaż dermokosmetyki jak Avene i La roche, a nie kosmetyk sprzedawany w aptece jak Eris. A we Francji tak jak u nas Vichy jest Avene!! Z reszta alergicy nie moga uzywac zazwyczaj Vichy...ciekawe:-)

zgadzam sie calkowicie ;) szkoda kasy na takie \"cuda\" a reklama doprowadza mnie juz do szału, najwyzsza pora, zeby dac sobie spokoj bo to jest bardziej upierdliwe niz zachęcające :P

Gość popieram
też mam dość tego!!!

Ja również! Ktoś pyta o błyszczyk czy coś do ust, to pojawia się odpowiedz: Oligo25! To już lekka przesada! Jeżeli ten oligo komuś pasuje, to niech zostawi to dla siebie! Ja też wolę taki zwykły, po 5-10 zł, niczym się nie różni! No, ale dla niektórych wysoka cena= dobra jakość...

To prawda, przeginaja już z tą reklamą i to na tyle,że skutecznie mnie do tego błyszczyku zniechęcili. Zresztą i tak bym nie kupiła, bo tyle kasy za błyszczyk to przesada. Ale to jakaś zmasowana reklama produktów Vichy, bo na innym topiku ktoś pytał o żel do twarzy i niejaka --> Busianna odpisała tak: \"Spróbuj takiej pianki Vichy. To chyba seria Oligo25. Wydaje mi się iż do wrażliwej cery najlepsze są kosmetyki \"apteczne\".\" Hihi to już przegięcie.

Gość newew
ulżyło mi:) juz myslałam, że mam jakąs paranoje (włansie wszedzie widze oligo, vichy itd), ale jednak przesadzają dzięki laski:)

Nie masz paranoji :) ja tez zauważyłam ze to reklama i to bardzo natrętna hehe:) a najfajniesze jak jedna pisze ze poleca oligo a druga zaraz tak tak zgadzam sie sa super! no przegiecie! :)

Gość newew
taaa...własnie to też mnie najbardziej wkurza:) i jeszcze myslą, że robią to dyskretnie...