Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

król majonezu

CO SPRAWIA, ŻE FACET JEST DOBRY W ŁÓŻKU - pyt. do dziewczyn

Polecane posty

Dziewczyny, często piszecie, że dany kolo był/jest kiepski lub dobry w te klocki... co tak naprawdę Waszym zdaniem przesądza o tym, że FACET jest dobry w łózku?? Poniżej podaję kilka sugestii ale wpisujcie również swoje, jeśli coś przeoczyłem... 1. jest czuły, namiętny, nie zapomina o grze wstępnej 2. nie jest egoistą i nie skupia się tylko na sobie (pamięta o minetce, tudzież nie odwraca się po wszystkim do ściany i nie zasypia) 3. potrafi się kochać jednorazowo dłużej, niż 3-15 min [im dłużej potrafi, tym lepiej ?? ] 4. ma dużego (długość, obwód) 5. potrafi się kochać kilka razy po kolei, tzn. jeden orgazm, chwila przerwy, następny, znowu trochę przerwy, kolejny itp.... 6. jest pomysłowy w łózku (zmienność pozycji, kreatywność, odrobina perwersji...)... Jeszcze coś ???? A może zupełnie co innego ?? Wpisujcie się... Jestem b. ciekaw Waszych opinii........

Gość co -ś-ka
1.zalezy mu na mojej przyjemnosci wiec zawsze jest gra wstepna 2.urozmaica pozycje 3.zna moje ulubione sposoby aby bylo rozkosznie 4.jest wyrozumialy i cierpliwy

Gość dla mnie czułość
i, oczywiście nie w trakcie, rozmowa o potrzebach i pragnieniach obu stron. To bardzo wazne. Ale szczera rozmowa! gabaryty nia maja znaczenia (chyba, mam doświadczenie z 1 mężczyzną), a dla kobiet bardzo ważna jest strona psychiczna. Oczywiście nie chcę tu uogólniać, co osoba to inne zdanie:)

Gość magnumka
1. delikatność 2. mowienie czułych slów 3. przytulenie już po wszystkim i wyznanie miłości

Gość alemłotki
to wszystko co wymieniłes poza punktem 4 - penis nie powinien byc ani za duzy ani za maly. Po prostu odpowiedni dla mnie. Musi sie spodobac. Ksztalt tez wazny.

Gość alemłotki
racja , ja tez nie lubie delikatnie, mozna wtedy usnąć...

Gość a jak myslicie
a ja zauwazylam ze jak facet umie tanczyc to i w lozku porowadzic potrafi :-)

Gość jest meski i zdecydowany
wie jak dotykac, nie boi sie:) wskazana bylaby dla mnie nawet pewna dominacja

Gość wimek77
co do parkietu to ponoć jest wprost proporcjonalny do łożka tylko ze szkół tańca jest pełno