Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzewko laurowe

internetowa przyjaźń - czy to jest możliwe?

Polecane posty

Gość PIŁECZKA
BOŻE DZIEWCZYNY !!! UCIEKAM ZNOWU NA CHWILKĘ, TROCHĘ POPRACUJĘ, NAPISZE DO WAS MAILE I WRACAM, BĘDZIECIE???

póki co bedziemy piłeczka:) wiesz że zawsze na ciebie czekamy:) z radością:) prawda drzewko?? romek a ty jesteś jeszcze cos cie nie widać?

jasne ze czekamy i z przyjemnoscią czytamy:-)Ja sie romuś odchudzam i jeszcze nic dzisiaj nie jadłam, jestem o samej kawce.

no ladnie...ale tak sie glodzic ....:o ja bez sniadania to sie z domu nie ruszam ;)

popieram romek:) śniadanie musi być:) drzewko lepiej sie do jakiegoś fitnessu zapisać niż sie odchudzać:) ja to jak nie zjem przez cały dzień regularnie to i tak to nadrobie wieczorem wiec lepiej jeść regularnie w mniejszych ilościach no i oczywiście zdrowo:)

no jak mus to mus. Najważniejsze, ze nawet nie jestem specjalnie głodna. Już się tydzień odchudzam. Faceci mają inaczej, mozecie więcej jeść i nie tyjecie, babki zjedzą troche i od razu w biodra idzie;-(ale jak ze soba skończe to będę smukła i powabna jak najnowszy merc;-)

powiem ci zakręcona, ze ja się nie przejadam i nie nadrabiam jestem uparciuch, a to sobie postawiłam za cel, a cwiczenia jasna sprawa:-)

Gość W tamtym roku
brałam udział (że tak to nazwę) w podobnym topiku i do dziś mam bardzo dobrą przyjaciółkę, oraz bardzo dobrego przyjaciela. Topik umarł śmiercią naturalną, po prostu nie był już potrzebny :) Mam nadzieje, że i Wam się uda, zyczę tego z całego ❤️. Sama nie wcinam się do Was, bo jestem sporo starsza, ale pozdrawiam serdecznie

o dzieki w tamtym roku:) miło jest słyszec takie słowa prawda drzewko? ja też myśle że jest spora szansa na zbudowanie przyjażni:) a drzewko ja nie sugerowałam że ty sie przejadas czy coś w tym stylu:) ja na przykład uwielbiam słodycze i żyć bym bez nich nie mogła:) akuret nie mam problemów z tyciem, jak na rzaie nic mi nie idzie w bioderka:) co najwyżej w brzuszek:) zauważyłam ostatnio:) postanowiłam ograniczać:) podkreślam ograniczać bo zrezygnować bym nie dała rady:) zresztą tak niweiele jest przyjemności w życiu to po co sobie odmawiać tej słodkiej:) ale na cwiczenia też chodze:) trzeba dbac o siebie:)

dziewczyny ja musze iść załatwić pewną sprawe i nie wiem czy zdąże wrócić, wiec jakby co to do jutra:) drzewko pracuj i wypoczywaj:) piłeczka aty sie opalj w tym słoneczku:) i popływaj trochę:) do pozostałych (nie tylko dziewczyn romek to do ciebie) życze wam miłego popołudnia i udanego wieczoru:) trzymajcie sie:)

Gość PIŁECZKA
dziewczyny maile wysłane!!!!!! ja też uciekam bo juz muszę. do zobaczenia jutro, mam nadzieję!!!!

Gość W tamtym roku
Dzięki serdeczne za zaproszenie :) Dziś jednak i tak chyba wszyscy już uciekają. Nie wykluczam jednak, że w przyszłości będę tu zaglądać, bo z przyjaciółmi to jest tak, że nigdy ich nie za wiele :)

Gość PIŁECZKA
jasne że tak w tamtym roku pozdrawiam i spadam już papapapa

Gość emmi79
moge się do Was przyłączyć??

Gość emmi79
moge się do Was przyłączyć??

Gość emmi79
chyba mnie nie chcecie............. :-(

Gość PIŁECZKA
JASNE EMMI TYLE ŻE JA JUZ SPADAM BĘDĘ DOPIERO JUTRO

Gość PIŁECZKA
JASNE ŻE MOŻESZ SIĘ PRZYŁĄCZYĆ:)

Gość zakrecona81
cześć dziewczyny!!! i romek też!!! zasypiam:) moje wczorajsze spotkanie ze znajomymi, które miało byc tylko spotkaniem przy piwku pod parasolkami zakonczyło sie imprezą do rana:) tylko trzy godziny snu:( nie ma to jak imprezka w ciagu tygodnia i na rano do pracy:) właśnie pije kawe na przebudzenie:) mam nadzieję ze pomoże:) witaj emmi79!! nas tu nidgy nie za wiele:) w tamtym roku zaglądaj zagladaj zapraszamy:) piłeczka dzieki za maila, ja też dzis do was wysłałam:)

miał być nick:) jejku nawet nie czytam co napisałam:) no dziewczynki czekam na was :) na razie musiałam nasz topik wynieść na szczyty bo go nawet znaleźć nie mogłam:)

dzień dobry Można, można nawet ponać faceta i ... dalej każdy interpretuje po swojemu. Pozdrawiam słonecznie ze stolicy Dolnego Śląska