Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marta Fantasia

Szukam chętnych do wspólnego dietowania i dzielenia się radościami w chudnięciu!

Polecane posty

Agitak - ale aquaaerobic to aerobic w wodzie - zupełnie inna sprawa (przynajmniej się nie spocisz). Spróbuj raz - jestem niemal pewna, że ci się spodoba.

Pozdrawiam Wszystkie dziewczyny, świetnie Wam idzie a życzę jeszcze wiekszych sukcesów.

Gość Słońce12345
witam :):):) no to ja tak najpierw o sobie: a wiec juz trszke mi ubylo i bardzo sie ciesze :) teraz musze tylko utrzymac ta wage i nie pozwolic zeby sie powiekszyla... no ale oczywiscie nadal jestem na diecie i cwicze :) lepiej sie czuje gd ne jestem przejedzona. mam silna motywacje ;) a jak tam u Was?? jakies postepy?? a moze ktos nowy sie dołącza do naszego dietowania?? pozdrawiam love, Słońce12345### :)

hej dziewczyny! widzę, że bardzo się wspieracie. może mnie też trochę podopingujecie. 8 maja urodziłam synka. w ciąży przytyłam 30 kg + (dokładnie nie wiem, bo już pod koniec byłam tak przerażona, że przestałam się ważyć). po porodzie zgubiłam tyle kg, że ważyłam 86 kg (to na 100%). w sobotę zakończyłam dietę kopenhaską i ważę 75 kg. jednak zawsze ważyłam 62 - max 65 kg i teraz źle się czuję sama ze sobą. chcę się tylko zmieścić w swoje spodnie i nic więcej mnie nie interesuje. co mi radzicie? myślałam o diecie grapefruitowej, diecie kapuścianej. ech. moja mama jest chuda. moja siostra chuda. druga siostra też. masakra. nikt mnie nie rozumie. tylko na siebie mogę liczyć, no i na Arturka, bo on mnie kocha niezależnie od wagi :) a mój mąż cieszy się z wyników, ale wyraża też uznanie dla mojego poświęcenia.

Loliczek - no to juz sporo zrzuciłaś. :) Jeżeli chcesz konkretną dietę, to proponuję dietę warzywno-owocową. Jest tu taki topik, znajdziesz tam rady i przepisy. Sama tam pisałam, jak dietkowałam i udało mi się zrzucić 4 kg w 10 dni. Teraz sobie odpuściłam, tylko walczę o utrzymanie wagi, ale 20 wyjeżdzam na wakacje i pewnie przytyję :( Po powrocie znów zrobię sobie tydzień tej diety, bo 13 października idę na wesele i chcę być zgrabna. Moja waga powróciła już do 62 kg :) Sama zastanawiam się, skąd takie skoki. A ostatnio mam pełno imprez - 4 w ciągu tygodnia i jeszcze czeka mnie jedna.

super! zaraz sobie poczytam o tej diecie owocowo-warzywnej. właśnie nad nią się też zastanawiałam (nawet dziś we śnie). jestem podbudowana tą dietą kopenhaską i stratą 11 kg, że muszę iść dalej, nie ma to tamto :) udanego imprezowania Ci życzę :) a ja idę się zająć moim Bobo :>

Gość kludencjaa
hej ja mam 163cm wzrostu i waze 54kg... wage mam w ormie ale konecznie chce sie pozbyc boczków i brzuszka:(:( kto zaczyna ze mna odchudzanie?:D

Gość Słońce12345
Witam wszystkie Panie :) Kludencja dołączaj się od Nas, będzie Ci o wiele raźniej. forum pomaga xD to ja troche o sobie jak zwykle xD - hmm bez wiekszych zmian xD podrrawiam 3macjie sie cieplutko Słońce12345 :*

Gość bardzo zła
waga 48, marzenie 46, Wypiłam czerwoną herbatę i jest mi niedobrze. Pani od aerobiku zrobiła sobie wolne, a w domu nie mam motywacji do ćwiczeń.

cześć dziewczyny, pamieacie mnie jeszcze?:) nie pisała długo bo same wiecie... przygotowania do szkoły itp. Zaczełam teraz regularnie jeść: przez 7 jedna kromeczka, w skzole o 10:20 druga ktromeczka i potem obiadek w domku czasem jakis owoc albo jogurcik wieczorkiem, moze to mi pomoze schudnać? nie wiem juz sama=/

Gość Słońce12345
ja pamietam :D:D to dobrze ze masz takie samozaparcie. na pewno jedzenie o podobnych porach przyczynia sie do wyregulowania organizum. i pewno nie masz napadow wilczego glodu - tak jak ja czasami ma :( u mnie cd odchudzania. zobaczymy jak bedzie. Bardzo zla: powiedz cos o sobie, bedziemy sie razem wspierac :) pozdrawia ###

Słońce no nietsety czasem też mam napady apetytu zwłaszcza ze po obiedzie raczej juz nic nie jem ale staram sie nie jeść choć to trudne niestety sama napewno dorbze o tym wiesz

Gość Słońce12345
Blondyna dokladnie znam ten ból... najgorzej dla mnie jest po najedzeniu sie gdy zaluje tego no ale coz zrobic... Ja bardzo lubie gdy jest sporo jedzonka w domq;) - a teraz zrobilam wielki postep - nie qpuje zbyt duzo amciu i nie robie zapasow. i to skutkuje :D:D 3majcie się Forumowiczki :)

Gość Słońce12345
witam :) jak postepy Was? ostatnio sie tak cicho zrobilo na forum... nikt sie o nie nie troszczy... namawiam do pisania ;) :)

Gość DariaG
Cześć Od wczoraj tj. 24.09 rozpoczęłam dietę norweską Podobno mozna dzieki niej schudnac nawet 10 kilo w 2 tygodnie ale mi wystarczy połowa z tego Czy jest ktos kto rowniez stosuje ta diete albo moze juz ja zakonczyl?? Chetnie uslysze Wasze opinie na temat skutecznosci tej diety POzdrawiam

Gość Słońce12345
ymmmmmm co sie stalo z forum?? :( dlaczego nikt nie pisze?? :(:(

ok ja zaczynam z wami musze 12 kg schudnac:( rano chlebek wasa, potem zupka, i 3 porcje owocow. zobaczymy co z tego bedzie...

Gość anioleczka666
helooou slodkie... a co moge zrobic jesli przy wzroscie 169 waze 47 ale uwazam ze mam grube uda :( ..nie chce schusc, chce tylko pozbyc sie tego tluszczyku...

Gość Słońce12345
hej Forumoiczki :)) na szczęście forum nie umarło :D misia252 fajnie ze masz taka siłę :) pisz co i jak u Ciebie :) jak od razu tak ostro zaczęłas ciekawa jestem efektów :) anileczka666 hmm twoja waga jest naprawde.. swietna... jestes bardzo szczuplutka baa nawet chudziutka... czy oby napewno nie przesadzasz ze masz tłuszczyk na udach?? wiesz, mam koleżanke, mierzy 165 cm wzorstu wazy 46 kg i jest baaaaaaaaaaaaardzo chuda... u mnie hmm... postępyt takie srednie, waga sie utrzymuje w maier stała... ostatnio nie uważam na to co jem i doslownie wcinam wszystko ;/ heh pozdrawiam Słneczko

Gość grubiutka
Widze ze strasznie ucichła tu gadka wiec postanawiam ozywic rozmowe ja zaczełam diete od tej soboty cobyla ale sienie wazylam przed rozpoczeciem za bardzo sie bałam :) i mam zamiar chudnac az sie sama nie zadowole z własnego wygladu:) Równiez wspieram i pozdrawiam

Gość Lika21
witam.Ja tez pragne schudnac ale nie mam dosc energii zeby zabrac sie do tego sama wiec licze na wasze wsparcie. pozdrawiem

Gość agu27
witajcie, to moze ja tez sie podziele moimi spostrzezeniami obecnie mam 170 cm i wage ok. 63,5 (wazylam po ciazy 72 i trwalo to 4 lata), pierwsze najwieksze odchudzenie z 72 do 63 trwalo u mnie 4 m-ce moje pierwsze wielkie odchudzanie przeprowadzilam pod okiem dietetyka za stosunkowo niewielkie pieniadze, nie spodziewalam sie nawet, ze bedzie to takie latwe. Dzieki super dobranej diecie nie tylko schudlam, ale radykalnie zmienilam sposob myslenia. jesli mam slabszy okres, a nadal mi sie to zdarza, wpadam wtedy w bledne kolo obzerania sie czekolada :/ gdy waga podskaskuje do 65 jest to dla mnie sygnal, ze pora na jakies zdrowe myslenie, korzystam z czasopisma Shape (niesamowicie mnie motywuje) oraz z portalu dieta.pl, diety prawie zawsze zaczynam na poczatku cyklu miesiaczkowego, kiedy apetyt mam najmniejszy, nigdy nie stosuje diet ponizej 1200 kcal, wszystkie inne uwazam, ze sa wyniszczajace, a nasza silna wola zostaje wystawiona na zbyt duze pokusy, i czesto konczy sie fiaskiem, oczywiscie woda woda woda (1,5 -2 l/dziennie) i pyszna zielona herbata (zielona herbate parzymy 2-5 min w temp 70-80 C) inaczej jest gorzka i beeee, na poczatek polecam diete 1500 kcal, sa stosunkowo latwe i przyjemne, a jesli dodamy cwiczenia (najlepiej w jakims fitness) to efekty sa zadziwiajace, staram sie nie myslec o dietach jak sposobie na odchudzenie, a raczej o nowym zdrowym stylu odzywiania, od wielu wielu lat nie pijam gazowanych slodkich napojow, nie jadam w fastfoodach, w moim domu nie ma tez cukru, ew. miod dla dzieci, cala rodzina przestawila sie tez na chleb zytni razowy, ale nadal gubi mnie ta nieszczesna czekolada:/ jeszcze jedna uwaga, jesli planujemy duze odchudzenie, czyli 5-10 kg, wydaje mi sie, ze nalezy to zrobic ze specjalista w tej dziedzinie, a spadki do 5 kg mozna chyba sobie zafundowac wlasnie stosujac zwykle diety. wlasnie "jade" drugi tydzien na diecie http://www.dieta.pl/dietofWeek.asp?id=478 znow nowe przepisy, bardzo przyjemna, 65,5 kg przed diete, obecnie 62 :P nie naleze do osob o silnej woli, wiec uwazam, ze skoro ja moge poddac sie jakiejs diecie i wytrwac w niej to kazdy moze to zrobic powodzenia:) a i tak najwazniejsze jest zeby zachowac rozsadek i pamietac ze tak naprawde nie cialo czyni nas pieknymi

Gość brai98
Cześć!!!Mam 10 lat mam 1,45 cm i waze 51 kg!!!Niewiem jak shudnąc bo calz cyas mnie ssie!!prosze pomuzcie!!!Probowałem biegac ale syzbko se mecze!!Prosze o odpowiedzi··

Gość k4si4-dietetyk
brai98 jesteś troszeczkę za młodziutka na odchudzanie organizm w tym wieku ma prawo jeszcze do wahań w wadze w raz z wiekiem tzw. dojrzewaniem na pewno zgubisz kilogramy bo twoje hormony będą inaczej funkcjonować jestem dietetykiem i razie pytań chętnie dziewczyny pomogę mój numer gg 4955380

Gość rikita
Kochane dziewczynki!! ja też chce z Wami!! Kiedyś miałam piękną szupłą sylwetkę! ważyłam 46 kg przy wzroscie 160 teraz chyba 10 kilo więcej...;/;/ boje sie stanąc na wadze. Za 3 tygodnie mam wesele. a Potem wczasy z chłopakiem, chciałabym szybko schudnąć. Brakuje mi silnej woli. Moge nie jeść cały dzień, ale w nocy okropny głód mnie budzi:( Co mam robić?? żeby przetrzymać te tortury?? Jak jestemw pracy nic nie zjem, ale za to potem objadam się jak wariat! wiem, że to niemadre, jeśc tak dużo jednorazowo, ale nie umiem nad tym zapanować. jak dojść do silnej woli, żeby wytrzymać pierwsze najcięższe dni?? poradzcie mi coś. Bardzo Was prosze o pomoc!! chciałabym zrzucić z 3 kg chociaż... Czy to możliwe w ciągu 8 dni?? Pozdrawiam was laseczki!!:**

Gość Yumi
Ohayo, Mam 15 lat, a 160 cm wzrostu i waze 60 kilo, chce schudnac do wagi 45-50 kilo, macie jakies pomysly jak schudnac?- prubowalam basen, silownie, areobik, taniec i nawet kung-fu ale to niezabardzo dziala prosze pomozcie mi!!

Zapraszam do wspólnego dietkowania, może na nowo będzie żył ten topik Na wakacje będzie za późno ZAPRASZAM, kto ze mną Czy ta zasada ożywiania się nam sprawdzi? TYLKO NIE LACZ MIESA Z ZIEMNIAKAMI CHLEBA Z WEDLINA CZY SEREM MAKARONU Z SOSAMI

witam:0 Treniewo odezwij sie prosze!!! To ja stara gunia113:):) Pamietasz mnie jeszcze? kiedys razem na tym forum udało sie nam dużo osiagnać ja mialam od tego czasu wzloty i upadki niestety znów teraz przytyłam i to duzooo wiecej niż kiedys waże teraz 78 kg.. i marze by wreszcie sie tego pozbyć....

Odzywam się Guniu13 i porozmawiamy Ja też sobie od tamtego czasu przytyłam i niestety jest co ze sobą robić Tretniewa