Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koko 0000

ile razy sie kochacie ?

Polecane posty

Gość koko 0000

jestem ciekawa ile razy sie kochacie w miesiacu czy tygodniu . i czy jesteści w zwiazku małżenskim to ile razy czy po małżęństwie rzadziej sie kochacie? czy przez dzieci że zobaczo was tego nie robicie ? i wogóle piszcie jak sobie radzicie w tych sprawach czy jesteście zadowoleni czy nie dajecie rady bo za czesto a partner jest wymagający .

Gość jesteśmy ze sobą 4 miesiące
kochamy się minimum raz dziennie :)

Gość koko 0000
uuuuuu to czesto bardzo czesto hihihihihi

Gość 23-latka
Aja 2-3 razy w miesiącu. Niestety nie mieszkamy razem i nie mamy warunków ku temu.

Gość koko 0000
a jestem ciekawa w malżenstwach jak to jest czy to sie zmienia czestotliwośc waszych rozkoszy albo czy nap po ciazy diametralnie cos sie zmienia?

średnio 2 razy w tygodniu, staz małżeński- 4 lata, bez dzieci, chwilowo nie mozemy nic robic bo mężus w delegacji jeszcze przez 2 tygodnie:(

Gość aaania
staż małżeński 11 lat,dorobek-dwie córki,a seksik przeciętnie dwa razy w tygodniu bo zmęczenie pracą i codziennymi obowiązkami jest czasami silniejsze.... Ale seksik z każdym dniem,tygodniem,miesiącem,rokiem coraz lepszy...nie wiem jak u innych par z podobnym stażem ale nam po takim czasie jest naprawdę za każdym razem super i nie wiemy co to nuda w sypialni...

Gość malinkaa21
Ja mam staż 2 lata mieszkamy ze soba tylko sami wiec zazwyczaj raz dziennie. ale teraz w te upały to nie mam siły:P

Gość chwilowo pomarańczowa
U nas z tym różnie bywa, nie zawsze mam ochotę i wymawiam się bólem głowy, osłabieniem itp. Czasem mam takie dni, że mogłabym kochać się na okrągło, a czasem trzymam abstynencję przez 5 dni:P

Gość koko 00000
no właśnie nie zawsze jest tak ze sie chce. a ja wiecie co jeszcze nigdy nie miałam orgazmu. nie wiem moze coscik ze mno nie tak.

Gość przegrales zycie
List ten można dedykować tym wszystkim mężczyznom, którzy cierpią z powodu kompleksu małego członka. Nieuzasadnionego kompleksu. W tej materii nie jest tak, że im dłuższy tym lepszy. W czasie kilkunastoletniej praktyki seksuologicznej nie spotkałem się z kobietą, która narzekałaby na partnera z powodu zbyt małych wymiarów jego fallusa, natomiast przychodzą kobiety i żalą się na ból w czasie stosunku, który jest w ich mniemaniu wynikiem zbyt dużego członka. List Marianny wcale nie jest wyjątkowy. Trochę teorii. Długość niewzwiedzionego fallusa wynosi od 6-10 cm. W czasie erekcji wzrasta i waha się od 11-17 centymetrów. Długość pochwy w stanie spoczynku waha się od 8-9 cm. Pod wpływem wzrostu napięcia seksualnego powiększa się do 11-12 cm. Vagina jest bardzo plastyczna i podczas stosunku dostosowuje się do długości penisa, ale jej rozciągliwość jest ograniczona.

Gość ja przed
slubem kilka razy dziennie teraz po slubie(2 lata) raz na tydzien albo rzadziej

Gość przegrałes życie słuchaj
długość i szerokość pochwy zależy od wzrostu kobiety. Jeśli jest wysoka, ma 180 cm to otwór w pochwie ma szeroki na 4 cm średnicy ponad a długość to ze 20 cm. Wiadome jest że niższa dziewczyna ma węższą pochwę i krótszą

Gość k...jak mozna się tak chwalic
:o

Gość malinkaa21
Ja tez przez pół roku nie miałam orgazmu ze swoim facetem. ale któregoś pięknego dnia zaznałam go ( w pozycji na jeźdzca) i od tej pory nie mam już problemów dochodziłam z czasem coraz częściej. A teraz to zawsze:) Ale do osiągniecia orgazmu potrzebuje stymulacji łechtaczki co zapewnia mi wcześniej wspomniana pozycja.

Gość jestem dziwicą...
100% dziewicy :)

Gość koko 000000
właśnie u mnie z to łechtaczko nie ciekawie bo nie odczuwam zednej przyjemności z nio zwiazanej. a jeśli chodzi np o pozycje od tyłu to mam niechec do czegośtakiego. odrzuca mnie sama myśl. wiec nie wiem co jest tego powodem. hehehe zanikajaca łechtaczka heheh

Gość do przegrałes zycie słuchaj
heheh, co za bzdura... w zyciu nie slyszałam wiekszej... wiec pewnie czym wyzsza dziewczyna tym wiekszy ma tez biust, usta, nos, oczy itd. a czym wyzszy facet tym ma wiekszego penisa..... buhahahahah kon by sie usmiał

Gość malinkaa21
Hmmm to nie wiem u mnie to własnie mi sprawia przyjemnośc. moze z czasem bedize inaczej. A długo już współżyjesz???

Gość malinkaa21
Ps. do koko 0000

Gość koko 00000
jakies pół roku kilkanascie razy

Gość do przegrałeś...
z moich doswiadczen to u facetów jest odwrotnie proporcjonalne co do wzrostu i temperament też - wszystkie małe to jurne chłopaki a odpowiadając na pytanie autorki - raz na miesiac - 2 razy na dzień - 5 razy w tygodniu - to nie ma żadnych regularności

Gość ja mala
Zalezy od nastroju praktycznie codziennie, nawet po 3 razy rekord to 5 orgazmow na dzien :)

Gość mój ex miał 176 cm wzrostu
i maleńkiego więc może coś w tych proporcjach jest:D

Gość do ja mała
ale ty niewyżyta - codzień i co dzień - podziwiam cię bardzo - moja muszelka by nie wytrzymała :D