Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłka......

kupka po mleku modyfikowanym

Polecane posty

Gość Miłka......

Czy niemowlę ( 2 mc) może robić jedną kupkę dziennie ale za to OLBRZYMIĄ na całego pampersa? Czy może to mleko jemu nie służy? Kupka jest luźna i zielonkawa. Proszę o poważne potraktowanie tematu.

Mój Kacpi też tak ma. Lekarz mówł, że wszystko w porządku. Nie martw się. Pozdrwiam

Gość Miłka......
dziękuję Kasiu :) Ulżyło mi !!! Pozdrawiam bardzo serdecznie :)

Gość Miłka......
zapomniałam dodać, że masz prześlicznego synka! :)

Dzięki:) Ale jeśli się marwisz to spróbuj zmienić mleko na Bebilon. Ja używam Bebiko1

Gość Miłka......
właśnie używam Bebilon HA - HA tak od siebie i zastanawiam się czy dobrze robię. Mój pediatra nie chce słyszeć o sztucznym karmieniu dlatego nie mam z kim skonsultować. A niestety pokarmu u mnie było jak na lekarstwo :(

Miłka, ja moją 3 miesieczną córke karmie bebilonem i tez robi taka kupe, jedna na dzien albo na dwa dni , ogromniasta i brzydko pachnaca, ale gdzies przeczytałam,. ze tak moze byc i lekarka to potwierdziła. Kasika1 pozdrwaiam🌼

Gość niedoświadczona...
A kiedy te kupy zmienią się?

Ten zielonkawy kolor jest dlatego zxe to mleko jest wzbogacone w zelazo i po zelazie jest taki kolor. Kupki sie znmieniaja z czasem jak zaczynasz podawac inne pokarmy do jadlospisu.

Gość mama Marcela
ze zielona to pol biedy, a po szucznym faktycznie dzieciaki robia rzadziej niz po naszym, trzebatylko obserwowac czy nie ma takiego śluzu w kupce, bo to jest cos nie tak . to mi powiedziala moja lekarka, bo moj syn tez czaemdostaje bebilon ale zwykły nie HA, tzn zuzywamy dopiero pierwsze opakowanie nastepne chyba jednak kupie to hypoalergiczne