Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cheers

Jak to zrobic??hmm....pomocy

Polecane posty

Gość Cheers

Przez dwa lata bylam w stalym zwiazku z moim(znow)obecnym chlopakiem rozstalismy sie na rok czasu teraz kiedy znow jestesmy razem chcialabym odzyskac jego zaufanie ale nie mam totalnie pojecia jak to zrobic....:( On za dwa tyg znow wyjezdza do Anglii pracowac chcialabym mu pokazac jak bardzo go kocham i ze mi zalezy poprostu chcialabym odzyskac chociaz czesc jego zaufania jak mam to zrobic blagam pomozcie!!!!!!:(

o matko:O gotową receptę mają Ci podać zresztą zaufania nie da się odzyskać raz dwa trzeba czasu czasem i miesiecy ale zycze powodzenia

Gość parafijanka
chlopak cie tak ciagnie czy ta Anglia? a tak powaznie to jak stracilas to zaufanie ze chcesz go odzyskac? jezeli rozstaliscie sie "za porozumieniem stron" a teraz znow jestescie razem to chyba nie bylo zadnego zdradzonego zaufania. a w 2 tygodnie to raczej nic nie zmienisz. jak chcesz udowodnic ze jest dla ciebie najwazniejszy to jedz z nim

Gość Cheers
stracilam jego zaufanie spotykajac sie po naszym rozstaniu z jego kolega o teraz on mi nie ufa mysli ze jak wjedzie to jego kolega to wykorzysta i znow zacznie sie krecic kolo mnie ja wiem ze tak nie bedzie nie wiem jak mam mu to udowodnic a nie moge jechac znim bo mam szkole...:(