Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tony28

Czy kochaliście się w jeziorze, badź w morzu?

Polecane posty

Gość taaaaa
Chyba może zapłodnić inną kobietę, jak ta zachłystnie się wodą

ja tez tak chce, zlowie sa slodkie, a jakie twarde!.... tylko czasem sie chowaja :O ;P

Gość no bo plemniczki
to sprytne bestie one dużo potrafią

Gość No nie a nam jak
sie urodzil czarny dzieciak, to podejrzewalem zone o zdrade:O A to wszystko przez sex w wodzie😭

Gość brak smarowania w słonym morzu

Gość No chyba
nie uwierzyłeś żonie w te kłamstwa z czarnym dzieckiem, no chyba że to było w morzu czarnym

Gość tego probowaliscie
mojej kolezance sie zachcialo siku na plazy, do kibla byla kolejka, weszla do wody zeby sie zalatwic i zapomniala sie, przy okazji zrobila kupe w majtki. w wodzie da sie tez wysrac. sytuacja byla zabawna, bo nie chciala wyjsc z wody, wolala mnie chyba z 5 minut, stojac po pachy w wodzie. wkoncu przyszedlem, myslac, ze ma ochote na jakies igraszki w wodzie. z poczatku sie glupkowato usmiechala i sciemniala, ze potrzebuje recznik, nie kumalem o co jej biega. jak mi powiedziala, to nie moglem uwierzyc. miala na sobie bialy stroj kompielowy i wybrudzula sobie cale majtki, bo akurat miala jakis nierzyt zoladkowy i biegunke. nie sposob bylo wyjsc z wody ukrywajac obsrane gacie. kazalem jej zdjac majty, wyplukac i powiedzialem, ze ide po recznik. ale pojawil sie problem, bo cala sytuacja mnie zajebiscie podniecila i mi stanal. mailem obcisle majtki i czlonek tak mi stal, ze wychodzil. teraz ja nie moglem wyjsc z wody. powiedzialem jej o tym. ona byla juz tak wymeczona sytuacja, ze powiedziala, ze mozemy isc na glebsza wode i moge w nia wjesc i spuscic sie. i tak zrobilismy. najpierw w cipke, ale zaczela narzekac, ze ja szczypie, wiec zaproponowalem tyleczek i tak zrobilem. sposcilem sie do jej dupci w naszym kochanym baltyku. oboje sie potem smialismy z calej sytuacji, ale ja juz nigdy nie moglem sie do niej przemoc, ciagle mi sie przypominaly jej obsrane majtki.

Gość malutka niunia
eeee we wodzie nie jest fajnieee bo sie tak jakby wypukujeee i pozniej troszke boli... no chyba ze jest sie tak pijanym to jest wszystko jedno hehe;p

Gość maggggg
Kilka razy kochalismy sie w wodzie.Niezapomniane uczucie.Polecam lubiącym urozmaicenia.

Gość ja robiłam w naszym bałtyku
nawet nie obcieralo:) gorzej bylo na plazy... ten piasek.. echh lepiej nie powtarzać